Poradna duly
Jana Čurdová
To se fakt dá vydržet? Já to teda chci vědět, ale okolí chci tvrdit, že to nevíme, že čekáme na překvápko. Manžel chce syna a mě je to jedno. On teda bude samozřejmě posranej i z holky, ale kluk by byl jedinej pokračovatel rodu, tak proto ho chce ![]()
Já jsem chlapa poslala na pivo a píšu tady úkol do školy (jsem teď na 2 týdny na neschopence, tak na to mám trochu víc času )
Už se těším na to, až miminko uvidím ![]()
My chceme oba holčičku, ale když to bude kluk, tak taky budeme šťastní!
Hlavně ať je zdravé!
Gladys a jak máš staré děti?
Jo, dá
Ono stačí se zatvrdit při pár okamžicích a pak už ti nic jinýho nezbude, za celé těhotenství jsem měla 3 utz, ptali se na velkém, zda chceme vědět, řekli jsme, že ne, a pak ve 30tt udělala dr jen rychle v ordinaci odhad váhy, množství plodovky a polohu plodu, ani nenabízela.
Ale teď vzhledem k tomu, že je tu velká pravděpodobnost, že je to poslední dítě, tak přeci jen jsem zvědavá, zda náhodou ta holka… Ne že bych na ní trvala, ale byla by to změna ![]()
edit: Zandulo, viz metry ![]()
Sandra752 píše:
Holky,ja proste vim,ze to bude holka
Já byla takto přesvědčená u prvního, fakt jako tutovka, že je to kluk a byl
U druhého jsem furt nevěděla, zda holka nebo kluk, jednu chvíli jsem si myslela, že holka, i tu mám metr růžový teplákoviny, že jsem z ní chtěla spíchnout nějaký kaťata a mikinku pro holku ![]()
Teď nevím, myslím, že teď už mi to ovlivňuje nějaké lehké přání, intuice asi bude mlčet
Gladys, já metříky neviděla, ale už je vidím! Ty máš ale malý broučky
Já minulý týden četla tvoje deníčky, jsou super!!!
Ty nám tady budeš moct předávat zkušeností ![]()
Jojo, malý broučci, jak jsem psala na první stránce, třetě nebylo momentálně v plánu, pracovní název je pan Klobouček (selhal jako ochrana pesar
). Ale tak co už, nicméně to bude sranda, staršímu bude něco málo přes 3,5, prostřednímu 17m, to bude jízda ![]()
A jsem ráda, že se deníčky líbili ![]()
Ahoj holky, všem vám moc gratuluju k těhotenství a dovoluji se přidat.
Gladys, no já taky furt čekala jestli někdo založí listopad a ne a ne, tak jsem teď ještě jukla, jestli už je, že ho kdyžtak založím a tys nelenila a už ho založila.
U nás je tohle těhotenství taky nečekaný a neplánovaný, ale přesto radostný, hlavně manžel je nadšenej, ten už mě na miminko ukecává půl roku, mám podezření jestli mu to neuteklo schválně, pacholkovi.
Já si chtěla ještě dořešit nějaký věci okolo zdraví, no, tak až po porodu. Jinak se nám to povedlo zcela neuvěřitelně podle mých výpočtů 6 dní před ovulací
, takže by to mohla být holčička, přála bych si ji.
Při prvním těhu nám ji doktor na UTZ 3× sliboval a jaké bylo moje překvapení, když se narodil kluk, měla jsem tam pěkný šoky. ![]()
Jinak podezření na těhu jsem pojala až první den vynechané MS a ještě na popud manžela, do té doby mě to ani nenapadlo, no a ten den jsem si udělala testík a ejhle, // jak vyšitý. Jak jsem testovala v nevěřícném úžasu následujících 6 dní, přikládám ve fotce. ![]()
A příznaky? Pobolívá bříško, pořád bych spala, sem tam se mi udělá špatně, ale dneska jsem si koupila zázvorový lízátka a pomáhaj.
To je zatím asi vše.
Jen mě trápí, že pomalu od doby co jsem otěhotněla mám chřipku a brala jsem na to léky, no teď už se léčím přírodně, ale stejně se bojím aby ta chřipka miminku neublížila. ![]()
Jo a termín mi vychází podle poslední menstruace na 1.11.
Jsem 5+1tt (viz. metřík).
Na gyndu jsem objednaná příští pátek, 9.3., tak jsem moc zvědavá. ![]()
Ahojky, můžu se k vám přidat? mám termín koncem října, ale do říjnových se mi už nechce, být někdě poslední.. Ke gynekologovi se chystám v pondělí. To budu 6+0
Nety tak to jsme nemocné dvě, já se minulou neěli vzbudila s šíelnou rýmou, ale to jsem nezažila, normálně mi odkapávalo do nosu
A doktor mi nechtěl dát žádné léky, když jsem těhotná. Takže se léčím jen čajíkem. I lékárnice mi nedoporučila kapky do nosu, tak mám taky nějaký přírodní, a jsou trochu naprd…Dnes už je mi líp. ale byla jsem na krvi a mám vysokou sedimentaci a něco se jim nezdálo v moči
Tak v úterý jdu znovu k dr…Ta snad ten mrňousek bude taky v pořádku ![]()
Nety, to jsou teda tlustice na testech
S léčbou si nedělej starosti, před očekávanou ms ještě mimino není pořádně napojené na cévní systém, tak nemá jak to přijmout, jediné, co by se mělo je srážet případná horečka.
Mě u každého těhotenství na začátku bolelo v krku, navíc te%ď byla hnusná rýma, do objevení // jsem kouřila, 3dny před objevením jsem pila alkohol, i panáka jsem si dala… Ale nemyslím, že by to miminu nějak ublížilo. Teda s kouřením jsem sekla jakmile jsem uviděla tu druhou čárku, jsem počurala test a chtěla jsem jít na balkon na cigáro a holt jsem už nešla ![]()
Nety - tak holčičku bych Ti moc přála.
Já bych moc chtěla holčičku, ale tipuju to tak nějak zase na kluka.Nevím jestli to vydržím nenechat si říct pohlaví. U prvního jsme to vydrželi, ale teď jsem fakt zvědavá,moooc.
Testík jsem si dělala 1 den před menstruací a 2 dny před menstruací mi bylo nějak divně, takový fakt jiný stav. Říkala jsem si, buď jsem těhotná (to spíš) anebo to dostanu. Testíkovala jsem se a ejhle, byly tam // ![]()
Zandulo, víš proč se nemají klasický kapky do nosu?
Protože nejsou testovaný na těhotných a taky porot, protože v těhotenství otýkají sliznice a hrozí, že by si dotyčná na kapky vykla a bez nich by už sliznice vůbec neoplaskla. Ale jinak na noc si stříknout nějaký nasivin do nosu ničemu neškodí
(já si teda stříkám dětskou verzi, mě to stačí, z dospělácké koncentrace mě pálí v nose)
Jinak mi na rýmu pomáhalo taky vytírat nos kloktadlem tantum verde
Ahojda,termin mam 3.11:-D sem si rikala ze tu chybi mesic,zalozila skupinu a ona tu je…