Listopad 2012

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
2.3.12 19:50

Ahojda,termin mam 3.11:-D sem si rikala ze tu chybi mesic,zalozila skupinu a ona tu je…

• Citovat
  • Upravit
1900
2.3.12 19:52

To se fakt dá vydržet? Já to teda chci vědět, ale okolí chci tvrdit, že to nevíme, že čekáme na překvápko. Manžel chce syna a mě je to jedno. On teda bude samozřejmě posranej i z holky, ale kluk by byl jedinej pokračovatel rodu, tak proto ho chce :)
Já jsem chlapa poslala na pivo a píšu tady úkol do školy (jsem teď na 2 týdny na neschopence, tak na to mám trochu víc času ) :lol: Už se těším na to, až miminko uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
2.3.12 19:58

Holky,ja proste vim,ze to bude holka :-D

• Citovat
  • Upravit
9454
2.3.12 20:03

My chceme oba holčičku, ale když to bude kluk, tak taky budeme šťastní! :srdce: Hlavně ať je zdravé!

Gladys a jak máš staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 20:03

Jo, dá :lol: Ono stačí se zatvrdit při pár okamžicích a pak už ti nic jinýho nezbude, za celé těhotenství jsem měla 3 utz, ptali se na velkém, zda chceme vědět, řekli jsme, že ne, a pak ve 30tt udělala dr jen rychle v ordinaci odhad váhy, množství plodovky a polohu plodu, ani nenabízela.
Ale teď vzhledem k tomu, že je tu velká pravděpodobnost, že je to poslední dítě, tak přeci jen jsem zvědavá, zda náhodou ta holka… Ne že bych na ní trvala, ale byla by to změna :lol:

edit: Zandulo, viz metry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 20:07
Sandra752 píše:
Holky,ja proste vim,ze to bude holka :-D

Já byla takto přesvědčená u prvního, fakt jako tutovka, že je to kluk a byl :mrgreen: U druhého jsem furt nevěděla, zda holka nebo kluk, jednu chvíli jsem si myslela, že holka, i tu mám metr růžový teplákoviny, že jsem z ní chtěla spíchnout nějaký kaťata a mikinku pro holku :oops:
Teď nevím, myslím, že teď už mi to ovlivňuje nějaké lehké přání, intuice asi bude mlčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 20:11

Gladys, já metříky neviděla, ale už je vidím! Ty máš ale malý broučky :srdce: Já minulý týden četla tvoje deníčky, jsou super!!! :palec: :palec: :palec: Ty nám tady budeš moct předávat zkušeností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 20:22

Jojo, malý broučci, jak jsem psala na první stránce, třetě nebylo momentálně v plánu, pracovní název je pan Klobouček (selhal jako ochrana pesar :mrgreen: ). Ale tak co už, nicméně to bude sranda, staršímu bude něco málo přes 3,5, prostřednímu 17m, to bude jízda :lol:
A jsem ráda, že se deníčky líbili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.3.12 21:14

Ahoj holky, všem vám moc gratuluju k těhotenství a dovoluji se přidat.
Gladys, no já taky furt čekala jestli někdo založí listopad a ne a ne, tak jsem teď ještě jukla, jestli už je, že ho kdyžtak založím a tys nelenila a už ho založila. :palec: U nás je tohle těhotenství taky nečekaný a neplánovaný, ale přesto radostný, hlavně manžel je nadšenej, ten už mě na miminko ukecává půl roku, mám podezření jestli mu to neuteklo schválně, pacholkovi. :) Já si chtěla ještě dořešit nějaký věci okolo zdraví, no, tak až po porodu. Jinak se nám to povedlo zcela neuvěřitelně podle mých výpočtů 6 dní před ovulací 8o , takže by to mohla být holčička, přála bych si ji. :) Při prvním těhu nám ji doktor na UTZ 3× sliboval a jaké bylo moje překvapení, když se narodil kluk, měla jsem tam pěkný šoky. :mrgreen:
Jinak podezření na těhu jsem pojala až první den vynechané MS a ještě na popud manžela, do té doby mě to ani nenapadlo, no a ten den jsem si udělala testík a ejhle, // jak vyšitý. Jak jsem testovala v nevěřícném úžasu následujících 6 dní, přikládám ve fotce. :)
A příznaky? Pobolívá bříško, pořád bych spala, sem tam se mi udělá špatně, ale dneska jsem si koupila zázvorový lízátka a pomáhaj. :) To je zatím asi vše.
Jen mě trápí, že pomalu od doby co jsem otěhotněla mám chřipku a brala jsem na to léky, no teď už se léčím přírodně, ale stejně se bojím aby ta chřipka miminku neublížila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.3.12 21:16

Jo a termín mi vychází podle poslední menstruace na 1.11. :) Jsem 5+1tt (viz. metřík). :) Na gyndu jsem objednaná příští pátek, 9.3., tak jsem moc zvědavá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
2.3.12 21:18

Ahojky, můžu se k vám přidat? mám termín koncem října, ale do říjnových se mi už nechce, být někdě poslední.. Ke gynekologovi se chystám v pondělí. To budu 6+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.12 21:21

Nety tak to jsme nemocné dvě, já se minulou neěli vzbudila s šíelnou rýmou, ale to jsem nezažila, normálně mi odkapávalo do nosu :zed: A doktor mi nechtěl dát žádné léky, když jsem těhotná. Takže se léčím jen čajíkem. I lékárnice mi nedoporučila kapky do nosu, tak mám taky nějaký přírodní, a jsou trochu naprd…Dnes už je mi líp. ale byla jsem na krvi a mám vysokou sedimentaci a něco se jim nezdálo v moči :( Tak v úterý jdu znovu k dr…Ta snad ten mrňousek bude taky v pořádku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:23

Nety, to jsou teda tlustice na testech :potlesk: S léčbou si nedělej starosti, před očekávanou ms ještě mimino není pořádně napojené na cévní systém, tak nemá jak to přijmout, jediné, co by se mělo je srážet případná horečka.

Mě u každého těhotenství na začátku bolelo v krku, navíc te%ď byla hnusná rýma, do objevení // jsem kouřila, 3dny před objevením jsem pila alkohol, i panáka jsem si dala… Ale nemyslím, že by to miminu nějak ublížilo. Teda s kouřením jsem sekla jakmile jsem uviděla tu druhou čárku, jsem počurala test a chtěla jsem jít na balkon na cigáro a holt jsem už nešla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
2.3.12 21:25

Nety - tak holčičku bych Ti moc přála.
Já bych moc chtěla holčičku, ale tipuju to tak nějak zase na kluka.Nevím jestli to vydržím nenechat si říct pohlaví. U prvního jsme to vydrželi, ale teď jsem fakt zvědavá,moooc.
Testík jsem si dělala 1 den před menstruací a 2 dny před menstruací mi bylo nějak divně, takový fakt jiný stav. Říkala jsem si, buď jsem těhotná (to spíš) anebo to dostanu. Testíkovala jsem se a ejhle, byly tam // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 21:26

Zandulo, víš proč se nemají klasický kapky do nosu? :mrgreen: Protože nejsou testovaný na těhotných a taky porot, protože v těhotenství otýkají sliznice a hrozí, že by si dotyčná na kapky vykla a bez nich by už sliznice vůbec neoplaskla. Ale jinak na noc si stříknout nějaký nasivin do nosu ničemu neškodí ;) (já si teda stříkám dětskou verzi, mě to stačí, z dospělácké koncentrace mě pálí v nose)
Jinak mi na rýmu pomáhalo taky vytírat nos kloktadlem tantum verde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital