Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sia
11315
5.3.12 11:47

Taky bych šla, jsem dnes zas vzhůru od tří :cert: a zabrat se mi podařilo pět minut před budíkem který zvonil v pět. Nevím jak dlouho to vstávání a dojíždění do práce budu dávat.
Angelo vítej :mavam:

evík píše:
ahoj Angeelo :mavam:
Sio - děkuju
Tak my jsme po obědě, pejsek vyvenčený, tak za chvíli dítko uložím ke spánku, a asi si půjdu lehnout s ním :pankac:

Příspěvek upraven 05.03.12 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 11:49

Ahojky, můžu se přidat, termín mi vychází na 8.11, zatím to mám jen z těhu testu, na gyndu jdu 19. 3, jsem v pátém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.3.12 12:12

Ahojky! :mavam:
Jé to jsem ráda že nejsem jediná kdo musí psát něco do školy :zed: Já píšu absolventskou práci a vůbec se mi do toho nechce, a to mi toho ještě dost chybí a potřebuju to mít do konce března hotový :roll:
To obduvju ženské, co dělají školu a mají doma děti…Já mám co dělat sama se sebou a domácností… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.3.12 12:14

teda holky, to vám nezávidím to psaní všech různých prací.. jsem ráda, že toto už mám dávno hotové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.3.12 12:16
angeela píše:
teda holky, to vám nezávidím to psaní všech různých prací.. jsem ráda, že toto už mám dávno hotové..

Tak napiš cvičně slohovku - těšíme se na mimíska a hladíme pupíčky.
Navrhuju tresty za užití výrazů - tuleníčko, snaženíčko, mimísek, mimínek, prďácký, hezoulinkatý, pupíček. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.3.12 12:18

Já jsem teda ráda, že jsem na té neschopence, jinak bych to neměla šanci stihnout. Furt jsem měla času dost a teď vidím, že už mám fakt času málo :D A do toho ještě zkoušky, jestli začnu zvracet, tak to bude asi těžší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.3.12 12:20
Baba píše:
angeela píše:
Tak napiš cvičně slohovku - těšíme se na mimíska a hladíme pupíčky.
Navrhuju tresty za užití výrazů - tuleníčko, snaženíčko, mimísek, mimínek, prďácký, hezoulinkatý, pupíček. :jazyk:

embrouš je taky trestnej? že bych si cvičně nafackovala :mrgreen:
Myslím, že po tom, co mi minule narostlo za bachor, už teď nějaký pupíček očekávat nebudu, ale kdyby byl náhodou mrňavej a skladnej, tak to teda pupíček bude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.3.12 12:22

Jinak neschopenka v prvním těhotenství, když to ení nic vážného, je naprosto super věc. Už nikdy nebude mít člověk takový klídek a pohodu :lol: Užívala jsem si plnými doušky a se slzou v oku vzpomínám :mrgreen:
(ale zrovna v tuhle chvíli je tu pohodička, starší ve školce, mladší chrní, myčka meje, já nic nemusím :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.3.12 12:26
Gladys píše:
Jinak neschopenka v prvním těhotenství, když to ení nic vážného, je naprosto super věc. Už nikdy nebude mít člověk takový klídek a pohodu :lol: Užívala jsem si plnými doušky a se slzou v oku vzpomínám :mrgreen:
(ale zrovna v tuhle chvíli je tu pohodička, starší ve školce, mladší chrní, myčka meje, já nic nemusím :dance: )

To já nejsem na neschopence kvůli těhu a ani se nechystám, když nebude důvod. I když ke konci se určitě budu těšit na mateřskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.3.12 12:41

já jsem první těhu byla na neschopence (vyhodili mě ve zkušebce z práce - já hlupka jim řekla, že jsem těhotná) a bylo to vážně super.. teď mám doma malou a už to není taková pohoda.. ale zatím to zvládám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.3.12 12:49

Já jsem si řekla, že až mě v práci naserou, tak se seberu a půjdu marodit, se nehodlám nervovat kvůli blbostem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.3.12 12:57
If-ka píše:
Já jsem po inseminaci, takže jsem těhotenství zjistila hned po 10 dnech, byla jsem na krvi 13 dní po IUI - 24DC a HCG bylo 72, pak jsem šla znovu 17 dní po IUI - 28DC a HCG bylo 549. Chystám se jít ještě jednou ve středu na krev a pak už další týden v úterý jedu na ultrazvuk do CARu, kde mi inseminaci dělali. ;)

ty taky??? no já právě měla ten 24DC (12dní po iui) hodnotu hcg 468,2 a další ko mám v pátek.. jsem hrozně moc šťastná.. vůbec jsme s tím nepočítali a j vlastně ani o tom, že by se to povedlo nepřemýšlela.. jsem si říkala, nevyšlo ivf,ket, tak o iui pochybuju…
moc se těším na ten pátek a utz. to už by tam mohlo být něco vidět, co myslíte???

Angeelo, vítej :mavam: :mavam: já zase nevěděla, kde tady na emimi hledat :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.3.12 13:04

To já chci zůstat v práci co nejdýl, respektive do kone školního roku. Sice mě ředitelka docela štve poslední dobou, ale potřebujeme našetřit ještě nějaké korunky pro prcka, tak chci vydržet co nejdýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.3.12 13:08

Já chci chodit taky až do konce, ať máme trošku slušný peníze. Jestli stihnu zkoušky,tak mám celý květen dovolenou a už mi žádná nezbyde na léto. Ale být na neschopence a mít vycházky 4-6 hodin denně se mi moc nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 13:09

Holky asi jste přehlédly můj příspěvek, můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí