Poradna duly
Jana Čurdová
Taky bych šla, jsem dnes zas vzhůru od tří
a zabrat se mi podařilo pět minut před budíkem který zvonil v pět. Nevím jak dlouho to vstávání a dojíždění do práce budu dávat.
Angelo vítej ![]()
evík píše:
ahoj Angeelo
Sio - děkuju
Tak my jsme po obědě, pejsek vyvenčený, tak za chvíli dítko uložím ke spánku, a asi si půjdu lehnout s ním
Příspěvek upraven 05.03.12 v 12:24
Ahojky, můžu se přidat, termín mi vychází na 8.11, zatím to mám jen z těhu testu, na gyndu jdu 19. 3, jsem v pátém týdnu.
Ahojky! ![]()
Jé to jsem ráda že nejsem jediná kdo musí psát něco do školy
Já píšu absolventskou práci a vůbec se mi do toho nechce, a to mi toho ještě dost chybí a potřebuju to mít do konce března hotový ![]()
To obduvju ženské, co dělají školu a mají doma děti…Já mám co dělat sama se sebou a domácností… ![]()
teda holky, to vám nezávidím to psaní všech různých prací.. jsem ráda, že toto už mám dávno hotové..
angeela píše:
teda holky, to vám nezávidím to psaní všech různých prací.. jsem ráda, že toto už mám dávno hotové..
Tak napiš cvičně slohovku - těšíme se na mimíska a hladíme pupíčky.
Navrhuju tresty za užití výrazů - tuleníčko, snaženíčko, mimísek, mimínek, prďácký, hezoulinkatý, pupíček. ![]()
Já jsem teda ráda, že jsem na té neschopence, jinak bych to neměla šanci stihnout. Furt jsem měla času dost a teď vidím, že už mám fakt času málo
A do toho ještě zkoušky, jestli začnu zvracet, tak to bude asi těžší ![]()
Baba píše:angeela píše:Tak napiš cvičně slohovku - těšíme se na mimíska a hladíme pupíčky.
Navrhuju tresty za užití výrazů - tuleníčko, snaženíčko, mimísek, mimínek, prďácký, hezoulinkatý, pupíček.
embrouš je taky trestnej? že bych si cvičně nafackovala ![]()
Myslím, že po tom, co mi minule narostlo za bachor, už teď nějaký pupíček očekávat nebudu, ale kdyby byl náhodou mrňavej a skladnej, tak to teda pupíček bude ![]()
Jinak neschopenka v prvním těhotenství, když to ení nic vážného, je naprosto super věc. Už nikdy nebude mít člověk takový klídek a pohodu
Užívala jsem si plnými doušky a se slzou v oku vzpomínám ![]()
(ale zrovna v tuhle chvíli je tu pohodička, starší ve školce, mladší chrní, myčka meje, já nic nemusím
)
Gladys píše:
Jinak neschopenka v prvním těhotenství, když to ení nic vážného, je naprosto super věc. Už nikdy nebude mít člověk takový klídek a pohoduUžívala jsem si plnými doušky a se slzou v oku vzpomínám
(ale zrovna v tuhle chvíli je tu pohodička, starší ve školce, mladší chrní, myčka meje, já nic nemusím)
To já nejsem na neschopence kvůli těhu a ani se nechystám, když nebude důvod. I když ke konci se určitě budu těšit na mateřskou ![]()
já jsem první těhu byla na neschopence (vyhodili mě ve zkušebce z práce - já hlupka jim řekla, že jsem těhotná) a bylo to vážně super.. teď mám doma malou a už to není taková pohoda.. ale zatím to zvládám..
Já jsem si řekla, že až mě v práci naserou, tak se seberu a půjdu marodit, se nehodlám nervovat kvůli blbostem ![]()
If-ka píše:
Já jsem po inseminaci, takže jsem těhotenství zjistila hned po 10 dnech, byla jsem na krvi 13 dní po IUI - 24DC a HCG bylo 72, pak jsem šla znovu 17 dní po IUI - 28DC a HCG bylo 549. Chystám se jít ještě jednou ve středu na krev a pak už další týden v úterý jedu na ultrazvuk do CARu, kde mi inseminaci dělali.
ty taky??? no já právě měla ten 24DC (12dní po iui) hodnotu hcg 468,2 a další ko mám v pátek.. jsem hrozně moc šťastná.. vůbec jsme s tím nepočítali a j vlastně ani o tom, že by se to povedlo nepřemýšlela.. jsem si říkala, nevyšlo ivf,ket, tak o iui pochybuju…
moc se těším na ten pátek a utz. to už by tam mohlo být něco vidět, co myslíte???
Angeelo, vítej
já zase nevěděla, kde tady na emimi hledat
![]()
To já chci zůstat v práci co nejdýl, respektive do kone školního roku. Sice mě ředitelka docela štve poslední dobou, ale potřebujeme našetřit ještě nějaké korunky pro prcka, tak chci vydržet co nejdýl…
Já chci chodit taky až do konce, ať máme trošku slušný peníze. Jestli stihnu zkoušky,tak mám celý květen dovolenou a už mi žádná nezbyde na léto. Ale být na neschopence a mít vycházky 4-6 hodin denně se mi moc nechce ![]()