Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
5.3.12 15:02

Tak u nás už to ví tchánovci a kamarádi…Svým rodičům to řeknu až p potvrzení srdíčka, protože v prvním těhu se srdíčko ani nestačilo ukázat, tak nechci bay se naši zase natěšili a pak z toho nic nebylo…Ale jak bude srdíčko, tak už se s tím asi tajit nebudeme, co se má stát stane se… :nevim:

Renat to je mi moc líto! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.3.12 15:08

renat2 moc mě to mrzí.. přeji hodně štěstí do dalšího snažení a brzy štěstíčko do bříška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.3.12 15:55

evíku, ony už ty neomezené vycházky nejsou. Už dávaj max. 6 hodin :nevim:
Mě se to tak nehodí kvůli škole, takže jedině až v červnu, až to budu mít snad za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 16:02

Holky tak já teda nechci být doma, pokud to bude možné. Doma jen žeru a kynula bych ještě víc než je zdrávo. Ale já se o pohodlí a blázinec nebojím, manžel pracuje doma a mamka se švagrovou se budou o mimi prát. :)

Já už to pomalu ale jistě troubím, brácha se švagrovou, moji rodiče, šéf v práci, nej kamarádky a ono to pak už jede samo a nabalují se další a další lidi, pač se někdo prokecne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 16:06

Jo a manžel to věděl dřív než já, protože šel po mě na wc kde jsem měla na umyvadle test a říká: Máš tady tu čárku. a já říkám: Já vím, ta tam má být. a on zase: Aha, já ale myslím tu jak jsi ji minule říkala duch… no a bylo… Takové veselé ráno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.3.12 16:49

Ahojky drbny :mrgreen: ;) .Tak u nás to ví snad každý,jelikož všichni věděli,že jdeme do IVF,a protože mi je teď dost často šoufl,tak asi každýmu docvaklo,jak to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.3.12 16:57

Jo a ještě něco. Mám poslední dny vážně divný sny,máte to některá taky tak? Připadá mi,že mi začíná šplouchat na maják :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.3.12 17:03

Ahoj holky!..tak mi zabralo snad hodinu s přestávkama, než jsem Vás dočetla!…to teda koukám, konečně nějaká diskuze, která opravdu frčí:))

Jaruše: já jsem zrovna o víkendu líčila ty moje sny manželovi, ten na mě kouká, kam na ty kraviny chodím…fakt hovadiny, ale neskutečný, to vám ani nemůžu napsat, se stydím za ty nesmysly:))) ty hormony se mnou teda asi parádně cloumaj:))…a taky jsem se rozbulela, když manžel ohlásil, že se jede s klukama projet na kole, že bude tak za 4 hod zpátky a já nechtěla bejt sama doma…nakonec jsme se tomu zasmáli, ale teda ta lítostivost je děsná..kdykoliv jindy jsem byla ráda, že mám na chvíli klid a můžu si v klidu uklidit a teď tohle..

Normálně jsem sama sobě k smíchu:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 17:46

Jaruško, mě se nic nezdá, nebo o tom nevím, ale manželovi se zdá o dvojčatech… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 17:48

Tak u nás to ví samozřejmě manžel a naši, tchánovcům to řekneme až mi to potvrdí doktor, ještě to ví moje nej kámošky. Já jsem při prvním těhu byla na neschopence, dělala jsem na rizikovém pracovišti, kde byli chemikálie a vycházky jsem neomezené měla, bylo to super a do práce bych stejně nemohla, prvních pět měsíců jsem jen blila, byl to děs, tak snad to ted bude lepší, sice už mi je šoufl, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.3.12 17:49

Ifko, kamaradce se zdalo o dvojcatech, pritom mela potvrzene jedno tehu, no a na pristi kontrole doktor rika: „Ale tady je jeste jedno!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
Jaruše píše:
Jo a ještě něco. Mám poslední dny vážně divný sny,máte to některá taky tak? Připadá mi,že mi začíná šplouchat na maják :jazyk:

Teď ne, ale při prvním těhu jsem je měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628

Montmark, tak s tou lítostivostí to mám dost podobně, v neděli koukám na hlas jeen tak jedním okem, protože tady diskutuji a co myslíš, někoho vyhodí a mě tečou slzy ani jsem nevnímala jak zpíval a kdo to byl… a pak v práci, něco mi nejde a už to je na krajíčku a taky jsem dost nervozní, minule mi nešel rozbalit sýr a volala jsem manžela, že mě z toho asi šlehne, že mi to musí přijít rozbalit! :mrgreen:
Takže holka neboj nic, sama v tom rozhodně nejsi, asi si s námi pánové užijou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 17:51
If-ka píše:
Montmark, tak s tou lítostivostí to mám dost podobně, v neděli koukám na hlas jeen tak jedním okem, protože tady diskutuji a co myslíš, někoho vyhodí a mě tečou slzy ani jsem nevnímala jak zpíval a kdo to byl… a pak v práci, něco mi nejde a už to je na krajíčku a taky jsem dost nervozní, minule mi nešel rozbalit sýr a volala jsem manžela, že mě z toho asi šlehne, že mi to musí přijít rozbalit! :mrgreen:
Takže holka neboj nic, sama v tom rozhodně nejsi, asi si s námi pánové užijou!!!

A bude hůř, já měla při prvním těhu hrozný nálady, se divím že si mě manžel vzal, vdávala jsem se v šestém měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 17:52

Klemy, to nééééé..... i když je to dost pravděpodobné, měla jsem dva dominanatní folikuly oba měli 2 cm, takže to není vyloučené, ale zase to HCG by mi lezlo nahoru asi o dost rychleji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí