Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás už to ví tchánovci a kamarádi…Svým rodičům to řeknu až p potvrzení srdíčka, protože v prvním těhu se srdíčko ani nestačilo ukázat, tak nechci bay se naši zase natěšili a pak z toho nic nebylo…Ale jak bude srdíčko, tak už se s tím asi tajit nebudeme, co se má stát stane se… ![]()
Renat to je mi moc líto! ![]()
renat2 moc mě to mrzí.. přeji hodně štěstí do dalšího snažení a brzy štěstíčko do bříška..
evíku, ony už ty neomezené vycházky nejsou. Už dávaj max. 6 hodin ![]()
Mě se to tak nehodí kvůli škole, takže jedině až v červnu, až to budu mít snad za sebou.
Holky tak já teda nechci být doma, pokud to bude možné. Doma jen žeru a kynula bych ještě víc než je zdrávo. Ale já se o pohodlí a blázinec nebojím, manžel pracuje doma a mamka se švagrovou se budou o mimi prát. ![]()
Já už to pomalu ale jistě troubím, brácha se švagrovou, moji rodiče, šéf v práci, nej kamarádky a ono to pak už jede samo a nabalují se další a další lidi, pač se někdo prokecne… ![]()
Jo a manžel to věděl dřív než já, protože šel po mě na wc kde jsem měla na umyvadle test a říká: Máš tady tu čárku. a já říkám: Já vím, ta tam má být. a on zase: Aha, já ale myslím tu jak jsi ji minule říkala duch… no a bylo… Takové veselé ráno. ![]()
Ahojky drbny
.Tak u nás to ví snad každý,jelikož všichni věděli,že jdeme do IVF,a protože mi je teď dost často šoufl,tak asi každýmu docvaklo,jak to je ![]()
Jo a ještě něco. Mám poslední dny vážně divný sny,máte to některá taky tak? Připadá mi,že mi začíná šplouchat na maják ![]()
Ahoj holky!..tak mi zabralo snad hodinu s přestávkama, než jsem Vás dočetla!…to teda koukám, konečně nějaká diskuze, která opravdu frčí:))
Jaruše: já jsem zrovna o víkendu líčila ty moje sny manželovi, ten na mě kouká, kam na ty kraviny chodím…fakt hovadiny, ale neskutečný, to vám ani nemůžu napsat, se stydím za ty nesmysly:))) ty hormony se mnou teda asi parádně cloumaj:))…a taky jsem se rozbulela, když manžel ohlásil, že se jede s klukama projet na kole, že bude tak za 4 hod zpátky a já nechtěla bejt sama doma…nakonec jsme se tomu zasmáli, ale teda ta lítostivost je děsná..kdykoliv jindy jsem byla ráda, že mám na chvíli klid a můžu si v klidu uklidit a teď tohle..
Normálně jsem sama sobě k smíchu:)))
Jaruško, mě se nic nezdá, nebo o tom nevím, ale manželovi se zdá o dvojčatech… ![]()
Tak u nás to ví samozřejmě manžel a naši, tchánovcům to řekneme až mi to potvrdí doktor, ještě to ví moje nej kámošky. Já jsem při prvním těhu byla na neschopence, dělala jsem na rizikovém pracovišti, kde byli chemikálie a vycházky jsem neomezené měla, bylo to super a do práce bych stejně nemohla, prvních pět měsíců jsem jen blila, byl to děs, tak snad to ted bude lepší, sice už mi je šoufl, ale dá se to.
Ifko, kamaradce se zdalo o dvojcatech, pritom mela potvrzene jedno tehu, no a na pristi kontrole doktor rika: „Ale tady je jeste jedno!“ ![]()
Jaruše píše:
Jo a ještě něco. Mám poslední dny vážně divný sny,máte to některá taky tak? Připadá mi,že mi začíná šplouchat na maják
Teď ne, ale při prvním těhu jsem je měla.
Montmark, tak s tou lítostivostí to mám dost podobně, v neděli koukám na hlas jeen tak jedním okem, protože tady diskutuji a co myslíš, někoho vyhodí a mě tečou slzy ani jsem nevnímala jak zpíval a kdo to byl… a pak v práci, něco mi nejde a už to je na krajíčku a taky jsem dost nervozní, minule mi nešel rozbalit sýr a volala jsem manžela, že mě z toho asi šlehne, že mi to musí přijít rozbalit! ![]()
Takže holka neboj nic, sama v tom rozhodně nejsi, asi si s námi pánové užijou!!!
If-ka píše:
Montmark, tak s tou lítostivostí to mám dost podobně, v neděli koukám na hlas jeen tak jedním okem, protože tady diskutuji a co myslíš, někoho vyhodí a mě tečou slzy ani jsem nevnímala jak zpíval a kdo to byl… a pak v práci, něco mi nejde a už to je na krajíčku a taky jsem dost nervozní, minule mi nešel rozbalit sýr a volala jsem manžela, že mě z toho asi šlehne, že mi to musí přijít rozbalit!
Takže holka neboj nic, sama v tom rozhodně nejsi, asi si s námi pánové užijou!!!
A bude hůř, já měla při prvním těhu hrozný nálady, se divím že si mě manžel vzal, vdávala jsem se v šestém měsíci ![]()
Klemy, to nééééé..... i když je to dost pravděpodobné, měla jsem dva dominanatní folikuly oba měli 2 cm, takže to není vyloučené, ale zase to HCG by mi lezlo nahoru asi o dost rychleji. ![]()