Poradna duly
Jana Čurdová
Holky taky jsem přemýšlela, že založím uzavřenou skupinu, už je nás vcelku dost, tak možná by to taky chtělo někdy stop stav, protože už teď ztrácím přehled
Ale při prvním těhu jsem uzavřenou skupinu vytvořila já a pak jsem o to přišla, tak se mi do toho teď nechce podruhé…
Moje příznaky jsou citlivá prsa, nechutenství, nevolnost a náladovost, respektive snadno mě někdo dokáže naštvat, stačí se podívat ![]()
Evíku, on to má šéf tak blbě v práci udělaný, že okna jdou otevřít jen na ventilačku a tím toho moc nezachrání, stejně by se na to vyprd, je zvyklej při kouření pracovat.
Zatím to řeším tak, že se od něj držím co nejdál a když to začnu cítit, tak jdu k ventilačce já a nasávám čerstvý vzduch… Jinak o Duphastonu slyším prvně. ![]()
Renat, moc děkujeme za krásné přání.
A až se ti zase zadaří, dej vědět, moc ti budu držet palečky. ![]()
Zandula píše:
Holky taky jsem přemýšlela, že založím uzavřenou skupinu, už je nás vcelku dost, tak možná by to taky chtělo někdy stop stav, protože už teď ztrácím přehledAle při prvním těhu jsem uzavřenou skupinu vytvořila já a pak jsem o to přišla, tak se mi do toho teď nechce podruhé…Moje příznaky jsou citlivá prsa, nechutenství, nevolnost a náladovost, respektive snadno mě někdo dokáže naštvat, stačí se podívat
Ale alespoň máš se skupinou zkušenosti, my budem hodné holky ![]()
Tak já tu skupinu založím, jak to má dopadnout, tak to dopadne… ![]()
Zandula píše:
Tak já tu skupinu založím, jak to má dopadnout, tak to dopadne…
super ![]()
Opičářko, tak to jste nelenili, máte rychle zaděláno na druhé.
Gratuluju. ![]()
Opičářko, šikovná maminka… to já ji radši řekla, až když bylo po akci, aby nešílela… ![]()
Ty jo opičářko, odvážná, takhle brzy děti za sebou!
Ale aspo%ň k sobě budou mít blízko!
Takže dámy založila jsem uzavřenou skupinu Listopad 2012, snad se Gadys nebude zlobit, že jí tady utečeme a půjde s námi
![]()
Ať nemusím každé posílat pozvánku, zažádejte mě všechny a já vám to potvrdím ![]()
Holky, padám nějak na ústa, tak jdu chrnět. Ta únava je fakt extrémní, já jsem normálně zvyklá ponocovat v klidu do půlnoci i ve všední dny, ale teď to fakt nedávám, zívám už od rána, jestli to tak půjde dál, budu za chvíli spát už i po cestě do práce za volantem.
Dobrou celou.
![]()
Opičářka píše:
Nazdárek dámy, konečně jsem si všimla, že listopadová skupina je založená, tak se do ní hrdě hlásím.
Zatím nám to vychází na 3. 11., je mi dobře, akorát mám žravou a ráno si nesmím čistit tak dychtivě zuby, protože bych hned.
Doma máme 8,5M dcerku, miminko bylo plánované a pod taktovkou maminky zadělané na první pokus.
U doktorky jsem zatím nebyla, ale příští týden už asi vyrazím, aby nás zkoukla, zda je vše ok.
Všem přeju krásné a bezproblémové těhotenství!
Gratuluju ![]()