Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
8.3.12 15:49

Holky tak já měla dneska prvně žaludek na vodě, ale ve finále jsem zjistila že jsem se potřebovala jen najíst, takže nejspíš nesmím mít hlad.

Já jdu na první ultrazvuk v úterý, to bude měsíc od ovulace, takže necelých 6 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
8.3.12 17:19

Ifko, ty tehotenske nevolnosti jsou ve vetsine pripadech zpusebene prave tim prazdnym zaludkem. Jak ti staci se najist a je ti dobre, tak to je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 17:30

:mavam: ahoooj..to znam,my stavame kazdy den kolem 6-7 hodiny,musim si dat jogurt,sklenici vody a pak muzu jit zase spat:-) zacina si brzo urcovat pravidla:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
8.3.12 22:55

Je, to bych taky chtela, vstat kolem 6-7, dat si jogurt a jit zase spat! :lol: Ja uz par let vstavam v sest a zadny dalsi spanek uz nehrozi :zed: , zavidim! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.3.12 07:50

Ahoj holky, já doufám, že se k vám brzy také přidám. Testování nechám až na začátek příštího týdne, ale pocitově se cítím, že to asi dopadlo. Už doma jednoho štírka mám, tak doufám, že letos přibude druhý (možná to bude i střeleček). Zatím se cítím úplně stejně jako v prvním těhu (bolavá prsa z boku, trochu více se nalila, žaludek na vodě, bolest podbřišku, únava).
Jinak štírků se nebojte, každé znamení má něco. Prostě to jen budou sebevědomí lidé, kteří budou vědět, co v životě chtějí (a bude muset být po jejich :lol: ). Mám štíra švagrovou a dceru a jsou to takoví generálové. Občas je s ní težké pořízení, ale to s každým mimčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
9.3.12 08:36

Ahojte, vcera jsem byla na nakupy, a mam svoje prvni tehotenske kalhoty v zivote :potlesk: Vim ze se to bude zdat brzy, ale potrebuji neco pohodlneho do prace, tak jsem to vzala jednim vrzem, kdyz byly slevnene a vubec to na nich nejde videt, ze jsou tehotensky a ja jsem furt takova zduta, tak jsem spokojena s kupem :D

Klementynko, ja planuju jet do ceska na zacatku dubna, taky jsem zvazovala tu moznost zaplatit si tam ultrazvuk, ale vubec nevim kolik to vyjde? Nevis nahodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.3.12 08:39

Klementýno - třetí jsme chtěli brzy a „snažili“ jsme se asi tři měsíce. Ale stejně mě to překvapilo. Ty máš dítka hodně za sebou, aspoň si vyhrajou, co? Já už se teď konečně těším.

Těhu příznaky skoro žádné, nějak nemám čas se sledovat a zatím je mi i dobře.

Ajlenko-držím palce ať to vyjde :-)

Holky, jak jste rodily (vy co už jste rodily :lol: )? A co vaše druhé polovičky jak se těší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.3.12 09:00

Tak já jsem bohužel rodila akutním císařem po 20 hodinách kontrakcí. Z druhého porodu mám celkem obavu po tom prvním zážitku, ale snažím se na to zatím moc nemyslet, když ještě ani nemám potvrzené to těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.3.12 10:05

Ahoj holky :mavam:

Meduleinko, ja jsem rodila obe deti prirozene bez jakychkoliv medikamentu, prvni porod trval 4,5 hodiny a druhy ditko se narodilo za 27 minut od prvni kontrakce! Normalne jsem sla vecer do vany ve 3/4 na 12, vubec nic mi nebylo, najednou silena bolest, hned po minute dalsi, skacu z vany, budim manzela, sedame do auta, o pulnoci v porodnici, 0.12 se malej narodil.
Tak nevim, kde porodim ted, jestli se bude rychlost porodu stupnovat :mrgreen:

Lucinatko - jestli jedes do Ceska, tak stoprocentne ten ultrazvuk za to stoji, budes hned vedet, na cem jsi, jesli je srdicko, proste cele to tehotenstvi je hned krasnejsi :srdce:
Nejsem si uplne jista tou cenou, ale platila jsem nejak do petistovky… kolem 400, nevim presne. Ale za tu cenu to rozhodne stoji! :pankac:

Ajleenko - kolikaty DPO chces testovat? To vydrzis cekat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.3.12 10:15

já měla akutní zánět slepého střeva, takže jsem po císaři.. vzali to při jednom..
Klementyna teda, to byla rychlost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.3.12 10:27

klementyna Panečku, tak to jsi měla vážně pohodový porod - závidím :palec: I když ten druhý až tak ne, protože já mám porodnici hodinu cesty a to bych tedy nedala (mám samozřejmě možnost rodit i u nás, ale tamta je mnohem lepší). Tak trochu doufám, že ten druhý porod bude úplně jiný, hlavně bych moc chtěla přirozený, tak snad se to splní.
Já jsem právě ještě před termínem menstruace, takže testování zatím moc cenu nemá. Možná bych testovala, ale nemám test doma (prášky jsem vysadila minulý měsíc a vyloženě jsme se nesnažili, nechali jsme tomu volný průběh, tak jsem s tím ani nepočítala a nezásobila se). Dnes sice do města půjdu, ale to půjde i manžel a zas nechci před ním takhle brzy plašit. Tak to asi nechám na pondělí, jdeme s dcerou plavat, tak si ho koupím a v úterý ráno kdyžtak testnu. Teď jsem nějaký 10DPO a dneska se mi právě nalila ta prsa, což jsem u dcery taky měla. Je to prostě zatím tak nějak jenom intuitivní, tak doufám, že se nepletu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.3.12 10:56

Klementyno- tak to jsi měla pohodičku, já první rodila 18 hodin a malou podobně, jenže jsem si nechala dát epidurál a pak jsem si krásně odpočinula a porod byl na jedničku, klidně bych šla hned domů.
Angeela-tak to jsi měla taky náročný, co?
Ajleenka-já testovala minule 7.den po sexíku a vyšlo to :-) bylo to týden přes MS a teď jsem měla blbej cyklus, jen jsem prostě cítila, že bych to měla zkusit a bylo to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
9.3.12 16:36

Klementynko, tak to urcite pujdu jak to stihnu, to je tzv. zadarmo, tolik jsem dala v prepoctu za digitalni tehotensky test tady :D

Jinak tady to pujde opravdu asi velmi pomalu, pritel me byl objednat dnes k doktorce, a pry volny termin maji az za 14 dni v patek, to uz budem v sedmem tydnu asi :lol:

Mejte se vsichni krasne! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.3.12 16:43

Ahojda holky:-) tak jak se citite???:-)

• Citovat
  • Upravit
2972
9.3.12 16:48

ahoj koukám že tu jsou založené také ;) holky chtělu uzavřenou skupinu tak jsme jí udělali aby ne každý četl co si píšeme ;) jinak hlásím také // dneska jsou už krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí