Poradna duly
Jana Čurdová
ahojda mohu k vám dnes jsem našla // a v po jdu k doktorovi ale tet beru antibiotika tak mám docela strach
Ahojky holky, můžu se přidat? Dnes jsem vylovila //
. Konečně.
To nas tu pribyva! ![]()
Diiitiku - to jsem tak mela pri prvnim, brala jsem antibiotika a netusila jsem, ze jsem tehotna, ale nastesti bylo vse naprosto v poradku. Neboj, bude to ok! ![]()
Klementýnko, já ještě ani nebyla u doktora, ale podle kalkulačky na netu na 17.11. Bojím se to zakřiknout, mám za sebou ZT, takže to zatím ani nikdo neví.
no tak podle netu to vychází na 12.11.2012 to vy bylo hezké datum uvidíme co rekne zitra doktor ![]()
smiley1 píše:
Klementýnko, já ještě ani nebyla u doktora, ale podle kalkulačky na netu na 17.11. Bojím se to zakřiknout, mám za sebou ZT, takže to zatím ani nikdo neví.
U nas to zatim take vime jen my s manzelem. Chystam se to rict nejlepsi kamaradce, protoze ta by mi to nikdy neodpustila, kdybych ji to tajila
A segre to taky reknu, ostatnim az po ultrazvuku v 9tt, az uvidim srdicko. Pak uz budu verit, ze to bude dobre.
V kolikatem tydnu jsi mela ZT?
diiitik píše:
no tak podle netu to vychází na 12.11.2012 to vy bylo hezké datum uvidíme co rekne zitra doktor
Hezke datum narozeni, kdyby to vyslo na termin
Ja budu stopro minimalne tyden prenaset, soude dle minulych porodu…
![]()
ahoj holky..
jééé, tady se to hezky rozjíždí.. vítám nově příchozí..
včera jsme u nás ve vsi měli oslavu MDŽ (tady se to pořád drží), tak jsem si musela vymýšlet pohádky, proč jsem tam o čaji.. ale tak snad mě nikdo neprokouknul.. loni nám na screeningu našli vývojovou vadu, tak jsem musela na potrat, takže veřejnost se o mém těhu dozví zase až po screeningu.. loni to taky nikdo nevědel a jsem tomu ráda..
všem nám přeji, aby těhotenství proběhlo bez problémů a v listopadu jsme se mohly těšit ze zdravých miminek..
Klementýnko, v devátém týdnu. Čekala jsem po roce a půl snažení jednovaječná dvojčata. Zjistili mi trombofilní mutaci, takže ted od začátku picham miniheparin.