Poradna duly
Jana Čurdová
Au au!!! Holky to je hrozně smutný!!! Je mi to líto, já bych se asi zbláznila už… Snad se zadaří co nejdříve znovu, když to šlo jednou půjde to zase, přeju hodně štěstí!!!
jejda holky to me moc mrzi
no ja jdu na ko az v pondeli, tak snad tam budou dore zpravy. ALe vecer si teda taky zkusim cipek…
Moc drzim pesti aby se hned zase zadarilo!!!
Ahoj holky,
uz vas nejaky ten den ctu, ale zatim jsem nechtela nic psat.
Nasla jsem taky //, dokonce ducha od 8 DPO. Ted mam 6 dni po zpozdene MS, ale uz netestuji.
Jinak ziji v zahranici, zadne vysetreni nikdo delat nebude, az budu (jestli budu) 8-10tt, tak prvni schuzka - tlak, vaha. Kolem 14tt prvni UTZ. Ty se tady delaji 2, vyjmecne 3.
Vsechno se tady nechava na prirode, zadne udrzovani, pomahani, proste pokud zenska najde //, tak se ma prijit nahlasit po druhe zmeskane MS. To je cely. A k obvodnimu lekari, gynda tu neexistuje, jedine v nemocnici po doporuceni.
V prvnim tehu jsem z toho byla celkem vyklepana, ale ted uz si rikam, ze je to mozna tak lepsi, nicemu se neupinam a jen doufam, ze to dobre dopadne.
Co se tyce priznaku, tak mam odpoledni nevolnost, ale to je tak cely, jsem utahana, ale zase delam 45 hodin tydne a cestuji 100km denne, takze mozna je toho na me moc.
webparazit píše:
Ahoj holky,uz vas nejaky ten den ctu, ale zatim jsem nechtela nic psat.
Nasla jsem taky //, dokonce ducha od 8 DPO. Ted mam 6 dni po zpozdene MS, ale uz netestuji.
Jinak ziji v zahranici, zadne vysetreni nikdo delat nebude, az budu (jestli budu) 8-10tt, tak prvni schuzka - tlak, vaha. Kolem 14tt prvni UTZ. Ty se tady delaji 2, vyjmecne 3.
Vsechno se tady nechava na prirode, zadne udrzovani, pomahani, proste pokud zenska najde //, tak se ma prijit nahlasit po druhe zmeskane MS. To je cely. A k obvodnimu lekari, gynda tu neexistuje, jedine v nemocnici po doporuceni.
V prvnim tehu jsem z toho byla celkem vyklepana, ale ted uz si rikam, ze je to mozna tak lepsi, nicemu se neupinam a jen doufam, ze to dobre dopadne.
Co se tyce priznaku, tak mam odpoledni nevolnost, ale to je tak cely, jsem utahana, ale zase delam 45 hodin tydne a cestuji 100km denne, takze mozna je toho na me moc.
Holky jak to máte v práci? Já tu mám teď nachcípaného kolegu kterej nechce zůstat doma
a jestli nakazí i kolegyni v labině tak budu muset zaskakovat
a to bych musela asi už s pravdou ven, protože labině bych se teď měla vyhýbat, a to nechci. Co kdyby to zase nevyšlo a pak bych musela všem říct že už teda jako nic.. to bych radši dala výpověď ![]()
Ahoj web: a kde jsi v zahraničí??Já mám také 2 čárky na testu slabší a jdu tam v pátek.Raději už jsem také dál netestovala.Počkám až co mi DR řekne.To je divný,že tam nemáte nornálního gynekologa.Myslím,že jestli ti ten test něco ukázal tak by si měla být těhu,teda pokud to nebylo až po limitě.Mě se to tak jednou stalo a těhu jsem nebyla.Ale tentokrát se objevila hned.
holky já taky k mudr nijak nespěchám, proč taky? pokud mě nic nebolí, nešpiním, nekrvácím nebo tak, tak mi stejhně mudr jen potvrdí, co už vím… a u druhého těhu jsme dostala hormon na udržení..a nebrala jsem je. řekla jsme si, že pokud je mimi zdravé a má se udržet, udrží se a pokud ne., odejde hned. lepší než potratit v x tém týdnu nebo třeba porodit nemocné mimi. s tím muísm souhlasit. ![]()
Ahojky holky!
Ono to k nám brzo přijde taky a budeme mít hrazené 2-3 návštěvy a čus. To budeme pak koukat…
Já si myslím, že když chodíme na KO jednou za měsíc, že je to paráda a vůbec mi to nepřijde dlouho, naopak o včerejší kontrole mě pěkně píchá v podbřišku, kdybych to tušila, tak ji sama asi posunu na později a je fakt že holky co už mají děti vědí a píší to tu, že je zbytečné chodit na první ko brzo.
Bydlim prave v Anglii
Letos uz 10tym rokem
Dcera se mi narodila v cervnu 2010 a na porod si vazne stezovat nemuzu. Co se tyce gyndy, tak si fakt srandu nedelam, neexistuje, ani nosni, usni, krcni, kozni, proste clovek musi ke GP (coz je neco jako obvodni doktor) a ten ho doporuci dal, pokud je treba. Pak clovek ceka nez se na nej dostane rada.
GP dela i stery s cipku a predepise antinu, dava implantany a teliska(zadara
). Clovek proste nesmi porovnavat s CR, jinak by se z toho picnul.
webparazit ty blaho. Jako musim uznat, co ase tyka CR, tak v tomto smeru se mame hodne dobre a i co se tyka materske a rodicaku. Co vim i od holek z jinych zemi, tak se mame dobre. Ale clovek si samo vzdycky bude stezovat, ze
![]()
Já čekám první miminko, ale mám za sebou jedno zamlklé těhu ve 12tt a také se objednávám na první kontrolu až později v tom 8 - 10tt. Myslím, že pokud to má vyjít, tak to, že by mě prohlídli dřív tomu stejně nijak nepomůže. Teď se doslova modlím, aby bylo vše, jak má. Moc se bojím, ale snažím se být v klidu, abych to nepřivolala.
Ahoj mi je od včerejška hrozně zle, nedokázala jsem ani dceru převlíknout do pyžama, ani nachystat večeří.. nic prostě
doufám že to nic není a že to hodně rychle přejde ![]()
Holky a proč berete ty prášky na udržení těhu? já snad nikdy nic podobného neslyšela…
Muchitos, klid, to bude nejaka viroza, ja snad neznam cloveka, ktery by nebyl na zacatku tehu nemocnej. Ja zatim vzdy, a vse v pohode ![]()
Muchitos - já byla první týdny s teplotou 37,3 a unavená, ale to je normální, to je právě to těhotenství. No prášky na udržení těhu se dávají těm, které už měly v těhu nějaký neúspěch, jinak nee