Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
15.3.12 13:50
Muchitos píše:
Marki: no asi to je opravdu všechno individuální… co studuješ za VŠ?

Studuju dálkově Pedagogiku na UJEPu v Ústí nad Labem, takže dojíždím vlakem z Prahy, ale celkem se to dá, jak se říká, když se chce a je člověk zdravej, tak jde všechno :kytka: Mám oporu doma, takže o to je to snadnější :* i když chvílema mě taky popadá panika, že to nezvládnu, ale pak to zase přejde… a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.3.12 14:12

Já studuji management v neziskovém sektoru v Ostravě.. mám za sebou jen jeden semestr, ale baví mne to, takže je to fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.3.12 14:24

Mě to právě taky baví, tak doufám, že to půjde nějak zvládnout :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.3.12 18:37

Muchyitos my čekáme čtvrté, neplánovaně,Ale rozdýchali jsme to a těšíme se.No jinak dětičky mám malé.Viz můj metřík ale nelituju.Je to mazec když jsou nemocné což je skoro pořád jak chodí do školky.A po finanční stránce se člověk atky musí otáčet,ale určitě se to dá když se místo výmluv pracuje a věnuje.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.3.12 18:38

Ješkovi fakt bych nevěřila že letos porodím další mimi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.3.12 20:24
kralicinka1 píše:
Muchyitos my čekáme čtvrté, neplánovaně,Ale rozdýchali jsme to a těšíme se.No jinak dětičky mám malé.Viz můj metřík ale nelituju.Je to mazec když jsou nemocné což je skoro pořád jak chodí do školky.A po finanční stránce se člověk atky musí otáčet,ale určitě se to dá když se místo výmluv pracuje a věnuje.:-)

8o tak můj muž už málem nerozdýchal to druhé :-D tohle by asi nezvládl :-D jak máte děti od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.3.12 20:51

4/08,12/09,8/11,a ted těhu no. :mrgreen: U nás to spíše rozdýchávám já a rodina.Muž je v pohodě.Jen se o mě bojí jelikož mám dva císaře a ted naposledy je to jen 6 měsíců od císaře takže riziko prasknutí dělohy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
15.3.12 21:14

Kralicinko,teda,ty nas deti hodne blizko sebe.to mate doma skolku.je to krasny…

• Citovat
  • Upravit
8284
15.3.12 23:03

Kralicinko, a jeste kluk - kluk - holcicka - to je uplne nadherny! Jsem zvedava, co to bude ted! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.3.12 23:05

Kdyz jsi po dvou cisarich, je nejaka sance, ze bys jeste porodila normalne, nebo uz to musi byt taky cisarem? V tomhle se nevyznam, tak nevim, jestli to neni uplne blby dotaz 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
16.3.12 09:00

Ahoj holky, můžu se přidat? :mavam: Jsem teď 5+2 tt. Holky, myslíte, že je normální, že mi skoro nic není? Jenom mě bolí prsa a poslední dva dny ani to moc ne. Nemáte to taky někdo takové bezpříznakové nebo to mám čekat až později? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
16.3.12 09:39

Taky mi nic nebylo a zacal 6tt a vsechno to zacalo, unava,nevolnosti,bolest prsou,pobolivani briska:-D Ale taky ti nemusi byt nic,neni to pravidlem u kazde maminky:-) jinak gratuluji a pokud ti Dr rekl,ze je vse v poradku,tak bych obavy nemela vubec:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
16.3.12 09:54

No já jsem právě u doktora ještě nebyla, teprve tam půjdu :roll: Spíš jsem čekala, že pomalu od prvního dne po oplození budu lízt po zdi (podle toho jak jsem vždy prožívala ms a ovu) a zaskočilo mě, že ono nic. No uvidíme, snad mě mimís jenom zezačátku šetří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
16.3.12 09:55

Mne neni vubec nic a ani u jednoho tehotenstvi mi nikdy nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
16.3.12 09:56

Jo, a pri MS a ovu jsem take vzdy skoro lezla po zdi bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí