Poradna duly
Jana Čurdová
Klementyna píše:
Mne neni vubec nic a ani u jednoho tehotenstvi mi nikdy nic nebylo…
Klementyna píše:
Jo, a pri MS a ovu jsem take vzdy skoro lezla po zdi bolesti
Uf, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Děkuji za uklidnění ![]()
No máme to pestré.:-)Jinak určitě půjdu cs a jsem za to ráda.Měla jsem komplikované porody ty které zkoušeli normálně takže se do normálu neženu.Krásné to je když jsou zdraví a v dobré náladě. ![]()
Mi u prvního těhu nebylo vůbec nic.. ted je to horší… třeba dneska v noci jsem byla od 2 do 5 vzhůru a za tu domu jsem byla 3× zvracet… nechápu, prostě jsem se z ničeho ni cprobudila a bylo mi zle… asi nějaká noční nevolnost ![]()
slunicko6_12 píše:Ahoj, já jsem právě 14.9.2011 po revizi dělohy po zamlklém těhu. Teď jsem objevila slabší druhou čárku a mám 8 dní zpoždění. Nejdřívě jsem měla strašnou radost a teď na mě dosedly obavy a nevím, jak se jich zbavit
ahoj holky pridavam se taky mam za sebou minuly rok zamkle tehu 10 tt tak jsem desne nervozni
no to ja se zamestnavam, nebo spis muj 2 a pul lety syn…ale tak nejak po tom zamklem tehu uz je to jine! Nic jsem tehdy netusila prisla jsem na to az u normalni prohlidky
…takze hold je to ted takove mnohem intenzivnejsi zkoumani…nemuzu se toho nejak zbavit…ale fakt se snazim ![]()
Sluníčko já myslím že je to normální.Je dobře že se snažíš.Uvidíš že až překleneš to nejtěžší období tak ti bude lépe.Máme štěstí.Řekla bych že toto je nejlepší období pro těhu.Přes léto ještě bude bříško snesitelné a skoro celé období bude pěkné počasí a bude se moc být venku.Předstva že celé těhu bude přes zimu… ![]()
Taky jsem se dnes vzbudila ve ctyri a nemohla zaspat, to se mi nestava. Ale pak se podarilo. Rano prituhuje a zacina se chtit
ale zatim se drzime
Jenom ta prsa hrozne boli ![]()
no to ano pokud by to vyslo tak by maly/mala byl stejne jako muj 2,5 lety syn ten je zacatek prosincce, ale termin jsem mela konec listopadu ![]()
Tak uz jsme s terminy na konci listopadu? To uz nas asi moc nepribyde.
Tak tu ted budeme tech devet mesicu „valcit“ a snad tu „valku“ v listopadu vitezne dobojujeme
![]()
Uz mate terminy UTZ, pri kterych byste mely videt srdicko?
slunicko6_12 píše:
no to ano pokud by to vyslo tak by maly/mala byl stejne jako muj 2,5 lety syn ten je zacatek prosincce, ale termin jsem mela konec listopadu
Sluni, to budes mit fajn, vsechno obleceni deticky krasne podedi. Ja mam jednoho narozeneho v srpnu a druheho v unoru, takze pasovalo jen par zakladnich vecicek, ale vsechno zimni / letni obleceni se muselo dokupovat a stale dokupuje.
Listopadatko bude mit ten prepych, ze bude mit behem celeho roku v zasobe jak kratasy a kloboucky, tak zimni kombinezy ![]()
Tak mi budeme rodit spíše zkraje listopadu.Mám už jedno mimi v tomhle období a bylo to docela fain.
Ultrazvuk mě teprve čeká.
ahoj ja mam prvni termin na 31.10 a druhy na 5.11.
jak se jinak vede?