Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3907
19.3.12 12:07

Nezbude než do toho jít rovnou.. :zed: jsem zvědavá jak to tam beze mě zvládnou,, ale to teď není můj problém že.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.12 12:09
I_nea píše:
Nezbude než do toho jít rovnou.. :zed: jsem zvědavá jak to tam beze mě zvládnou,, ale to teď není můj problém že.. 8o

máš recht, jen si to užij hezky doma v klídku a pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
19.3.12 12:35

holky já si dneska šla do lékárny koupit nějaké těhu vitamíny, vzala jsem si calibrum babyplan 30 tablet za 233,– jako když mi řekla tu cenu 8o 8o 8o byla jsem lehce v šoku, že jsem to zaplatila a šla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.12 14:00
Barbulka píše:
holky já si dneska šla do lékárny koupit nějaké těhu vitamíny, vzala jsem si calibrum babyplan 30 tablet za 233,– jako když mi řekla tu cenu 8o 8o 8o byla jsem lehce v šoku, že jsem to zaplatila a šla :zed:

všechno je drahý, hrozný 8o :cert:
Tyhle taplety jsem brala u prvního těku ,ale bylo mi po nich strašně špatně, tak jsem přesedlala na Mamavit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
19.3.12 14:09

Barbulka na těhotných a dětech se vydělá víc jak na cigaretách. :D Jinak já jak jsem poprvé otěhu tak jsem odešla na neschpenku kvůli rizokovému povolání.Tahání a nemocní a byla jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
19.3.12 20:11

A neproplácí vám vitamíny pojišťovna? já mám na lékarnu pro mě a pro mimči 2000… nejdřív jsem nechápala jak to vyberu.. ale když jsem viděla ty ceny tak to asi takový problém nebude :mrgreen:
A na rizikovém jsem byla minule, v 6tt jsem začala špinit a od té doby jsem špinila snad ob den… ale vše ok, malá šla 3 dny před termínem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
19.3.12 20:21

Jak která.Vzp ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
19.3.12 20:24

chodíte cvičit ?
já jsem dnes byla na zumbě, ale neskákala jsem, trochu jsem si upravila kroky :think: přemýšlela jsem že bych mohla chodit dál pokud se budu vyhýbat tomu divokýmu poskakování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
19.3.12 20:28

Já jezdím v každém těhu deněn na rotopedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.12 20:29
Barbulka píše:
chodíte cvičit ?
já jsem dnes byla na zumbě, ale neskákala jsem, trochu jsem si upravila kroky :think: přemýšlela jsem že bych mohla chodit dál pokud se budu vyhýbat tomu divokýmu poskakování

týjó, na zumbu bych se ai jako těhotná bála :think: ,ale já su srab :oops: U prvního těhu jsem chodila na těhotenský cvičení a moc dobře mi to nedělalo,ale to protože jsem měla těhu blbý, každej den skoro celej den tvrdý břicho a od 6 měsíce mě šíleně bolela stydká spona, pak už jsem nemohla ani chodit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
19.3.12 20:46

V těhu na rotopedu? To by mě asi nenapadlo :-) a není ti špatně? nebolí tě břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
19.3.12 20:49

tak jsem neodolala a už jsem si udělala metřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
19.3.12 20:52

tyjo to ja se pomalu bojim behat za malym natoz chodit nekam cvicit :mrgreen: jsem ale taky srab…asi mam uz po te blbe zkusenosti strach co kdyby nahodou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
19.3.12 22:25

Me teda osobne staci to nekolikahodinove ~cviceni~ v praci :) a jeste chodim asi hodinu pesky, takze dojdu domu uplne hotova vzdycky. Navic mi zacalo byt zle a nemam na nic chut :( No snad to bude lepsi zase, a to mi vadilo, pred tydnem, ze mam porad hlad :mrgreen: co bych za to ted dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
19.3.12 22:41

Ja jsem v pracovnich dnech od rana az do vecera s detma sama, takze neustale zvedam 16-ti a 11-ti kilove zavazi, vecne za nekym beham, vecne po mne nekdo skace, leze, odpocinu si jen na hodinku a pul po obede, kdyz oba spi.
Dnes mi prijde usmevne, kdyz si vzpomenu, jak pri prvnim tehotenstvi mi vsichni kolem rikali: musis se setrit, nic nezvedej, odpocivej … ha ha ha!
Pri druhym uz nerikal nikdo nic, no a ted uz tuplem nikdo ani nevzdechne, normalka …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí