Poradna duly
Jana Čurdová
Cherubínku držím palečky.Mě mimoděložní hrozí taky a nebo se může uhnízdit v jizvě což by asi dopadlo podobně,Naštěstí mám pořádný zápřah takže na to nemyslím a dny letí. ![]()
Lucinatko píše:cherubínek píše:skus sportovni, ta mi nevadi, nosim ji denne ted, nikde nic netlaci a vse drzi jak maRaNe píše:jojo prsa mám taky, takové jakoby nafouklé
Holky jste na sebe taky tak opatrne? Ja to mozna az prehanim, ale nemuzu si pomoctJake mate priznaky? Ja mam zaludek na vode, kdyz mam hlad (a ten ja ted mam skoro porad
) nebo kdyz snim nejake tezke jidlo. A poboliva me v podbrisku. A muz mi rikal, ze se mi nejak zvetsila prsa
a nesnesu na nich ani podprdu,ale nahátá ven taky chodit nemůžu takže trpim
zítra jedu do města, tak si asi nějakou pořídím, tu klasickou s kosticema totiž teď fakt nesnesu ![]()
kralicinka1 píše:
Cherubínku držím palečky.Mě mimoděložní hrozí taky a nebo se může uhnízdit v jizvě což by asi dopadlo podobně,Naštěstí mám pořádný zápřah takže na to nemyslím a dny letí.
to je taky děs
. Holky až budeme mít fotečku fazolky se
, tak jí sem dáme
Me pritel nuti jit k dr co nejdriv. Nastesti je unas jen v uterky tak pujdu pristi tyden. Srdicko nebude,ale aspon potvrdi krev.
Zdravím
Přidávám se k Vám
včera mi po 9denním zpoždění MS vyšel poz. testík
Takže se řadím také mezi listopadové rodičky, ovšem pokud vše půjde dobře. Jste tu někdo z Prahy s tímto termínem?:))
Ahoj holky, teda nas uz tu je! Vitam Terrrku ![]()
Snad si vas postupem casu stihnu nejak zapamatovat ![]()
Teda, kde vsechny ty priznaky berete? Ja fakt nemam nic oproti netehotnemu stavu. Akorat kdyz cele dny taham deti, tak mam pak vecer strasne pretizeny bricho a poboliva, tak si vzdy rikam - a zitra uz je netaham! No a stejne je taham… ![]()
Cherubinku, uz se taky moc tesim, az zacnou holky pridavat fotecky fazolek!
Nezapomente se podelit, kdo uz budete mit, at se muzeme i my ostatni pokochat a mame se na co tesit ![]()
ahojky všechny zdravíííím ![]()
já zatím taky žádné těhu příznaky, tak snad je vše ok ![]()
zase si začínám pohrávat s myšlenkou jestli to třeba nejsou dvojčátka
máme je v rodině a už při minulým těhotenství mi to jedna kolegině v práci pořád věštila
no nechám se překvapit
minule když jsem se dr. ptala jestli tam je fakt jen jedno srdíčko, koukal na mě jak na blbce ![]()
Barbulka píše:
ahojky všechny zdravíííím
já zatím taky žádné těhu příznaky, tak snad je vše ok
zase si začínám pohrávat s myšlenkou jestli to třeba nejsou dvojčátkamáme je v rodině a už při minulým těhotenství mi to jedna kolegině v práci pořád věštila
no nechám se překvapit
minule když jsem se dr. ptala jestli tam je fakt jen jedno srdíčko, koukal na mě jak na blbce
Jéé tak to bych taky brala dvojčátka..
U nás by to také šlo geneticky mám tety jednovajený dvojčata a obě jsou nádherný.. ![]()
Ale určo musí být problém je donosit. Každopádně i jedno je výhra.. ![]()
Ahoj holky ![]()
můžu se taky přidat?
Dnes jsem 8+1 a přidávám fotečku mimi, kde je 7+6 ![]()
Jsem po revizi (16.12), tak jsem dlouho otálela se přidat, ať nic nezakřiknu, ale pročítám vás už delší dobu ![]()
Termín porodu mi vychází zatím na 1.11. krásné to datum.
Anet11 píše:
Ahoj holky
můžu se taky přidat?
Dnes jsem 8+1 a přidávám fotečku mimi, kde je 7+6
Jsem po revizi (16.12), tak jsem dlouho otálela se přidat, ať nic nezakřiknu, ale pročítám vás už delší dobu
Termín porodu mi vychází zatím na 1.11. krásné to datum.
Vitame te Anet a blahoprejeme ![]()
Krsna fotecka, me ceka ultrazvuk za tyden a taky budu 7+6, tak jsem moc rada, ze sem konecne nekdo dal fotku, at vim jak bude mimi vypadat velike ![]()
At se dari!
Dík Luci, mimi bylo velké 14,9 mm, dnes je možná o pár mm větší. To je macek, co? ![]()
No jo a hlavně když vidíš to blikající srdíčko, tak je to fakt paráda.
Minule jsem se ho nedočkala, tak snad to teď výjde. Bude to mé první mimi ![]()