Poradna duly
Jana Čurdová
A Cherubinku, toho, ze to zakriknem a ze se muze jeste neco zleho stat, toho se bojime vsichni stejne, proste si to nesmime pripoustet ![]()
Barbulka píše:Klementyna píše:bohužel ne, jsi se asi přehlídla
Barbulko, koukam, ze se zadarilo na prvni pokus - gratuluji!Kralicinko - tak aspon nekdo odvazny
Alespon bude behem celeho roku co slavit, ze
čekali jsme rok než se podařilo
Jej, tak to jsem prehledla letopocet
Ale hlavne ze se zadarilo! ![]()
Klementyna píše:
A Cherubinku, toho, ze to zakriknem a ze se muze jeste neco zleho stat, toho se bojime vsichni stejne, proste si to nesmime pripoustet
já vim ![]()
Holky pro mě bude i léto s bubnem strašný. Já totiž šatičková zrovna nejsem,ale budu muset s tim začít
Ovšem už teď mám nějakých 86 kilo. Po prvnim jsem to jaksi nestihla dát dolů
. Holky já budu strašná bečka
![]()
cherubínek, já mám skro 80, taky jsem byla zrovna odhodlaná to dát dolu, n ajaře to jde lépe než v zimě, koupila domů posilovadlo, zaplatila kava aerobik.. .)))) budu jak hrošice a šaty taky nesnáším ![]()
Tak to ja jsem zase suknovy / satovy typ, takze pro me saty parada. Pri prvnim jsem si koupila troje krasne tehu saty a pri druhem mi bylo moc lito, ze si je pres zimu neuziju, tak ted si to vynahradim ![]()
Tak jsem nedopadla nijak
odebrala mi sestřička krev a výsledek bude zítra dopoledne. Když mě vyšetřoval ručně a pak i na UZ, tak tam nebyla ani zmíňka o těhotenství. Ale třeba je to prostě jen brzy. Když zítra vyjde krev pozitivně, tak jdu příští týden na další vyšetření
aničkakytička píše:
a v kolikátém tt jsi?
no poslední MS jsem měla 18.2. Takže jsem cca ve 4tt- já vim, že je to strašně brzy. Ale myslela jsem si, že tam bude aspoň dutinka. Nebo nějaká změna na sliznici ![]()
já měla poslední ms 14.2.
a k dr jsme ještě ani nešla..ono je to tam opravdu vidět až v 5tt u někoho později..vůbec se netrap, testíky se většinou nepletou ![]()
ja byla u dr taky ve 4 tydnu a to mi jen rekl,ze tam neco vidi,ale tehu mi nepotvrdil…
potvrezno sem tto mela az v 7tt:-)
Holky já vim, musim vydržet
já jsem ještě víc netrpělivá než u prvního těhu ![]()
děvčata tak já po 3denním slabém špinění šla k mé mudr. a ta mi řekla že vše OK, i jsem viděla jakýsi "počáteční krevní pohyb
" .. a mám asi nějaký hematom. Nabídla mi neschopenku a já ikdyž mám spíš sedavé zaměstnání ji přijala. Jenže nabídka byla buď neschopenku na 6 týdnů (do konce 12tt) nebo vůbec. No z toho nejsem odvařená.. ted musím vymyslet jak to napsat šéfovi
Nejsem nadšená z toho že to ted bude vědět celá firma.. a kdyby to náhodou nevyšlo, to by se mi tam vracelo fakt špatně.. co vy, jste některá na rizikovém? ![]()
I_nea píše:
děvčata tak já po 3denním slabém špinění šla k mé mudr. a ta mi řekla že vše OK, i jsem viděla jakýsi "počáteční krevní pohyb" .. a mám asi nějaký hematom. Nabídla mi neschopenku a já ikdyž mám spíš sedavé zaměstnání ji přijala. Jenže nabídka byla buď neschopenku na 6 týdnů (do konce 12tt) nebo vůbec. No z toho nejsem odvařená.. ted musím vymyslet jak to napsat šéfovi
Nejsem nadšená z toho že to ted bude vědět celá firma.. a kdyby to náhodou nevyšlo, to by se mi tam vracelo fakt špatně.. co vy, jste některá na rizikovém?
jojo, v práci je to těžký. Já dělám v oblasti záření, takže jsem to musela mít potvrzené co nejdřív, hned všichni věděli že jsem těhotná, protže jsem tam z hodiny na hodinu kvůli těhu musela přestat pracovat. a pak ta myšlenka, že by to nevyšlo a já všem vysvětlovat co se stalo ![]()
Ja jsem na rizikovem od 1.brezna a moje sefova semnou od te doby nemluvi:-D dluzi mi vyplatu a musim ji furt nahanet,protoze neni schopna komunikovat..jinak na jednu stranu jsem moc rada,ze jsem doma,protoze moje nevolnosti,unava a naladovost by asi v praci moc dobra nebyla:-)