Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
18.3.12 18:04

Ahojte, tak moje mudra odběry nedělá, pokud je vidět něco na utz :)) chtěla jsem jít až mnohem později,a le asi se zítra objednám, a´t to mám potvrzené a můžu se podle toho začít zařizovat :)) mám ustáeného koně v tréninku asi ho budu muset na ten rok stáhnout domů :) jinak moje děti jsou únor a březen, tak budu mít zimní mimi a ne jarní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.3.12 18:16

Cherubinku, neboj, nic zleho se nestane, vsechno bude ok, tak anonymita neni potreba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.12 18:20
Klementyna píše:
Cherubinku, neboj, nic zleho se nestane, vsechno bude ok, tak anonymita neni potreba :kytka:

já to prostě jen nechtěla zakřiknout. Strašně se bojim aby to třeba nebylo mimoděložní,ale to by se asi už nějak projevovalo,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
18.3.12 18:45
Klementyna píše:
Barbulko, koukam, ze se zadarilo na prvni pokus - gratuluji! :kytka:Kralicinko - tak aspon nekdo odvazny ;) Alespon bude behem celeho roku co slavit, ze :D

bohužel ne, jsi se asi přehlídla :) čekali jsme rok než se podařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
18.3.12 19:54

Ahoj tak se koukám, že už je nás tady celkem hodně :-)
Přemýšleli jste někdo už nad porodem? Mi už se o tom i zdálo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
18.3.12 19:57

Muchitos…vůbec..spíš se ted těším na to bříííško..jsem asi divná..ale přes léto..šatičky, odpočívání - seč bych v práci chtěla zůstat dokud to půjde…přestanu dělat noční…teda pokud v pátek bude všechno v pořádku…ale to budu řešit až v pátek…chci si užívat sluníčka a pohody dovolené…:-)porod budem řešit až v listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
18.3.12 20:00

já se tedy moooc těším na bříško i na porod :) pořád si přemýlám v hlavě první porod a plánuji co bych chtěla mít teď jinak :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.12 20:03
Barbulka píše:
já se tedy moooc těším na bříško i na porod :) pořád si přemýlám v hlavě první porod a plánuji co bych chtěla mít teď jinak :oops: :mrgreen:

já se na bříško zatim moc netěšim protože první těhu ylo katastrofální a ještě skončilo předčasnym porodem v sedmém měsíci. Takže jsem vyplašená a strašně se bojim, že to dopadne stejně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
18.3.12 20:07

Já se na léto teda netěším ani trochu :-( už ted nezapnu žádné kalhoty a mám břicho jak v 5. měsíci (fakt v 5.!!) takže si nějak neumím představit, že v těch vedrech budu někde s břichem jak tank skákat za malou :-( už ted mi dává zabrat…

A já měla první porod katastrofální,t akže se druhého celkem bojím, ale jsem hrozně zvědavá jaký bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
18.3.12 20:08

Vy co již jste těhu byly, taky se vám to tedkom zdá hrozně jiné? Já jsem třeba daleko víc vyplašená než u prvního.. to jsem si moc věcí neuvědomovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.12 20:09
Muchitos píše:
Vy co již jste těhu byly, taky se vám to tedkom zdá hrozně jiné? Já jsem třeba daleko víc vyplašená než u prvního.. to jsem si moc věcí neuvědomovala…

a jak jsi dlouho těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
18.3.12 20:19
Muchitos píše:

ani né, jen si pořád říkám že si nesmím připouštět to co všechno už vím a co se může stát :hug:
cherubínek :hug: :hug: :hug:

já jsem právě skoro žádné bříško neměla, když jsem odcházela na mateřskou těch 6 týdnů před porodem skoro to na mě nebylo vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
18.3.12 21:01

Barbulko to máš pravdu, že si to člověk nesmí připouštět no. A takovým jako ty jsem děsně záviděla a asi budu závidět i tentokrát :-) ale co.. i přes ty všechny nepříjemné věci a strach je to krásné :-)

měla bych být 7.-8. týden.. ale nejde to zatím zjistit, jelikož jsem neměla poslední ms.. podle uz na příští kontorle to snad paní doktorka odhadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.3.12 21:03

Chrubínku.Nemusí to tak být. :srdce: Já měla těhu v pořádku, to třetí uteklo jak voda,ale porody stály za prd.Nejsem asi rodící typ. :twisted: Já vím co mě čeká - císař a to jsem si zažila před 6 měsíci takže jsme se z něho ještě nevzpamatovala.Ale zase jsem ráda protože je to v mých očích bezpečnější po těch hrůzách kterými jsme si první 2 porody prošli.
Někdo špatně těhotní, já špatně rodím. :mrgreen: Já mám děti- (dubem, prosinec, srpen a ted tedy listopad.) :mrgreen: Nejlepší těhu bylo s porodem počátkem prosince.Přes léto bylo bříško ještě malé, dalo se koupat a na zimi už bylo miminko.Zato nejhorší je mít velkej pupek v létě.To byl děs. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.3.12 22:15

Tak ja kdyz porovnam obrovske bricho v lete a v zime, tak stokrat horsi pres zimu! Pres leto je to super, staci saty a pohoda, kdezto pres zimu, rvat na sebe vrstvy obrovskyho obleceni, skoro se v tom pohnout neda… A navic, v zime je kazdy kolem nemocny a ja jako tehule teda vzdy chytla vsechno, co kolem me jen proletlo, takze jsem byla nemocna od rijna az do porodu v unoru, coz byla fakt katastrofa, nekolikamesicni ryma, kasel, zanety dutin, no neco desnyho.
Kdezto pres leto jsem nebyla nemocna vubec.
Takze ja jsem nejvic stastna, ze si to hlavni tehotenske obdobi odbydu pres leto a kraj podzimu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí