Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2762
20.3.12 07:42

já jsem při malým taky byla na sebe opatrná :mrgreen: teda no, ze začátku jsem chodila na fitbox :oops: ale nic těžkýho jsem netahala :) mě bylo též zle asi od toho šestého týdne, jsem mohla jen studený bílý jogurty a teď zatím nic ťuk ťuk ťuk, možná je to tím že mě vadí ranní vstávání a teď když s malým chrním do sedmy, tak možná ty nevolnosti nebudou tak velké :mrgreen: nesmím nic zakřiknout ťuk ťuk ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.3.12 09:22

Ahoj holky, tak se přidávám k Vám do skupiny. Termín mám 13.11.2011 :dance: Co se týče potvrzení těhotenství, jak jste tu probíraly, tak to je ještě brzy.. Já měla poslední MS 7.2. a teprve včera(5+6) mi bylo potvrzeno, že mimčo je v děloze - teda zatím váček. Na srdíčko si prý musím počkat ještě aspoň 2 týdny. Pokud byste měli křeče a báli se mimoděložního doporučuji Magnesium. Mě to po něm za 3 dny přešlo. :D Jinak všem krásné těhulkování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.3.12 09:47

mohu se přidat? Posledí ms 21.2. Dnes zatím nepřišla. V sobotu už byl silnej duch a dnes už čárka. K dr půjdu až tak za 14 dní. Nemá cenu dřív. Jinak TP podle ms je 26-27.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.3.12 10:06

Koukam, listopad bude silny mesic! :pankac:
Vitam vsechny nove prichozi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
20.3.12 10:26

Ahojky děvčátka, mohu se k Vám přidat?
Jsem po ZT, den před Vánocemi, no dnes jsem opět v tom krásným, požehnaným stavu :-) strach mám obrovský, ale musím to vydržet, poslední MS 22.2. a termín mi dle MS vychází na 25.11. Na kontrolu chci jít nedřív v 7tt protože už nechci zažít to co v prosinci, kdy jsem čekala na srdíčko a nedočkala se :-(

Všem přeju krásné bezstarostné těhulkování, co nejméně potíží a prostě vše dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.3.12 10:36

Tak tam volám a co myslíte: vaše výsledky tu nevidim,asi je nepřivezli 8o . Se z toho fakt po*eru, tohle se může stát jenom mě :cert: Už vidim, jak budu muset jít na tu krev znova

:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.3.12 10:40

Neboj, věřím, že ti to dobře dopadne. Ještě je brzy se takhle nervovat…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.3.12 10:44
Barunka88 píše:
Ahojky děvčátka, mohu se k Vám přidat?
Jsem po ZT, den před Vánocemi, no dnes jsem opět v tom krásným, požehnaným stavu :-) strach mám obrovský, ale musím to vydržet, poslední MS 22.2. a termín mi dle MS vychází na 25.11. Na kontrolu chci jít nedřív v 7tt protože už nechci zažít to co v prosinci, kdy jsem čekala na srdíčko a nedočkala se :-(Všem přeju krásné bezstarostné těhulkování, co nejméně potíží a prostě vše dobré :-)

Baru musíš doufat jinak to nejde..:) Já měla ZT 3/2011 a vážný mimoděložní 10/2011 a teď jsem po třetí za poslední rok těhotná a vypadá to nadějně. A pokud to teď cítíš dobře, tak to vyjde. Jakmile tě začnou bolet záda a prsa, tak to vypadá nadějně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
20.3.12 10:45

Vítej BAru …Držím palce ..vše bude ok..uvidíš..:-) …gratuluji těhulko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
20.3.12 10:46

Marti, mě je zatím tedy dobře, právě, čárka ne testu je silnější než kontrolní, ale to nic skoro neznamená. Tak teď po tom všem Ti to musí vyjít :-) musíme věřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
20.3.12 10:47

Děkuji Ron :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
20.3.12 11:27

Ahoj holky, puvodne jsem psat nechtela, nez budeme mit potvrzene srdicko, ale neda mi to..
Barunko mam to podobne - zt v rijnu, litala jsem tenkrat k doktorovi na ultrazvuk kazdy tyden, stresy jako blazen. Proto jsem ted objednana az na 8+0tt. A modlim se, aby to tentokrat dopadlo dobre, strach mam veliky..
Jinak termin podle ms bych mela mit 17.11. :)

• Citovat
  • Upravit
7257
20.3.12 11:41

Holky hlavně ať nám to všem dobře dopadne :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
20.3.12 11:44

Jééé tady je zase novinek, holky vítejte a přeju hodně štěstíčka a krásné těhulkování!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
20.3.12 11:52

Holky jste na sebe taky tak opatrne? Ja to mozna az prehanim, ale nemuzu si pomoct :nevim:

Jake mate priznaky? Ja mam zaludek na vode, kdyz mam hlad (a ten ja ted mam skoro porad :zed: ) nebo kdyz snim nejake tezke jidlo. A poboliva me v podbrisku. A muz mi rikal, ze se mi nejak zvetsila prsa :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex