Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem při malým taky byla na sebe opatrná
teda no, ze začátku jsem chodila na fitbox
ale nic těžkýho jsem netahala
mě bylo též zle asi od toho šestého týdne, jsem mohla jen studený bílý jogurty a teď zatím nic ťuk ťuk ťuk, možná je to tím že mě vadí ranní vstávání a teď když s malým chrním do sedmy, tak možná ty nevolnosti nebudou tak velké
nesmím nic zakřiknout ťuk ťuk ťuk
Ahoj holky, tak se přidávám k Vám do skupiny. Termín mám 13.11.2011
Co se týče potvrzení těhotenství, jak jste tu probíraly, tak to je ještě brzy.. Já měla poslední MS 7.2. a teprve včera(5+6) mi bylo potvrzeno, že mimčo je v děloze - teda zatím váček. Na srdíčko si prý musím počkat ještě aspoň 2 týdny. Pokud byste měli křeče a báli se mimoděložního doporučuji Magnesium. Mě to po něm za 3 dny přešlo.
Jinak všem krásné těhulkování ![]()
mohu se přidat? Posledí ms 21.2. Dnes zatím nepřišla. V sobotu už byl silnej duch a dnes už čárka. K dr půjdu až tak za 14 dní. Nemá cenu dřív. Jinak TP podle ms je 26-27.11
Koukam, listopad bude silny mesic! ![]()
Vitam vsechny nove prichozi ![]()
Ahojky děvčátka, mohu se k Vám přidat?
Jsem po ZT, den před Vánocemi, no dnes jsem opět v tom krásným, požehnaným stavu
strach mám obrovský, ale musím to vydržet, poslední MS 22.2. a termín mi dle MS vychází na 25.11. Na kontrolu chci jít nedřív v 7tt protože už nechci zažít to co v prosinci, kdy jsem čekala na srdíčko a nedočkala se ![]()
Všem přeju krásné bezstarostné těhulkování, co nejméně potíží a prostě vše dobré ![]()
Tak tam volám a co myslíte: vaše výsledky tu nevidim,asi je nepřivezli
. Se z toho fakt po*eru, tohle se může stát jenom mě
Už vidim, jak budu muset jít na tu krev znova
Neboj, věřím, že ti to dobře dopadne. Ještě je brzy se takhle nervovat…:)
Barunka88 píše:
Ahojky děvčátka, mohu se k Vám přidat?
Jsem po ZT, den před Vánocemi, no dnes jsem opět v tom krásným, požehnaným stavustrach mám obrovský, ale musím to vydržet, poslední MS 22.2. a termín mi dle MS vychází na 25.11. Na kontrolu chci jít nedřív v 7tt protože už nechci zažít to co v prosinci, kdy jsem čekala na srdíčko a nedočkala se
Všem přeju krásné bezstarostné těhulkování, co nejméně potíží a prostě vše dobré
Baru musíš doufat jinak to nejde..:) Já měla ZT 3/2011 a vážný mimoděložní 10/2011 a teď jsem po třetí za poslední rok těhotná a vypadá to nadějně. A pokud to teď cítíš dobře, tak to vyjde. Jakmile tě začnou bolet záda a prsa, tak to vypadá nadějně ![]()
Vítej BAru …Držím palce ..vše bude ok..uvidíš..:-) …gratuluji těhulko ![]()
Marti, mě je zatím tedy dobře, právě, čárka ne testu je silnější než kontrolní, ale to nic skoro neznamená. Tak teď po tom všem Ti to musí vyjít
musíme věřit..
Ahoj holky, puvodne jsem psat nechtela, nez budeme mit potvrzene srdicko, ale neda mi to..
Barunko mam to podobne - zt v rijnu, litala jsem tenkrat k doktorovi na ultrazvuk kazdy tyden, stresy jako blazen. Proto jsem ted objednana az na 8+0tt. A modlim se, aby to tentokrat dopadlo dobre, strach mam veliky..
Jinak termin podle ms bych mela mit 17.11. ![]()
Jééé tady je zase novinek, holky vítejte a přeju hodně štěstíčka a krásné těhulkování!!!
Holky jste na sebe taky tak opatrne? Ja to mozna az prehanim, ale nemuzu si pomoct ![]()
Jake mate priznaky? Ja mam zaludek na vode, kdyz mam hlad (a ten ja ted mam skoro porad
) nebo kdyz snim nejake tezke jidlo. A poboliva me v podbrisku. A muz mi rikal, ze se mi nejak zvetsila prsa ![]()