Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte já už si dneska fakt uvdomila, že odpočívat prostě MUSÍM. Zvedla jsem malou s kočárkem do atobusu a začala trochu špinit.. i břicho mě bolela, tak jsem měla celkem strach. Ale snad to bude v pohodě, u malé jsem špinila snad ob den. V pondělí jdu na kontrolu, tak jsem celkem nervózní.
Já chtěla Natálku, ale to ted dává každý, pak jsem chtěla Amálku, ale to dala ted kamarádku… Tak to bude Elen… hrozně se mi líbí Elinka
ale u kluka teda fakt nevím… přemýšleli jsme nad Samuelem no… No teda já přemýšlela.. manžel má úplně jiný vkus, chtěl by Moniku nebo Marcela. Jenže mi se nelíbí ani jedno
naštěstí je ted volba na mě ![]()
Muchitos píše:
Ahojte já už si dneska fakt uvdomila, že odpočívat prostě MUSÍM. Zvedla jsem malou s kočárkem do atobusu a začala trochu špinit.. i břicho mě bolela, tak jsem měla celkem strach. Ale snad to bude v pohodě, u malé jsem špinila snad ob den. V pondělí jdu na kontrolu, tak jsem celkem nervózní.
Já chtěla Natálku, ale to ted dává každý, pak jsem chtěla Amálku, ale to dala ted kamarádku… Tak to bude Elen… hrozně se mi líbí Elinkaale u kluka teda fakt nevím… přemýšleli jsme nad Samuelem no… No teda já přemýšlela.. manžel má úplně jiný vkus, chtěl by Moniku nebo Marcela. Jenže mi se nelíbí ani jedno
naštěstí je ted volba na mě
Mi jsme to brali vylučovací metodou
sedli si nad kalendář a prostě škrtali a škrtali až nám vyšlo cca pět jmen, nad kterými jsme pak vedli debatu ![]()
jo takhle jsem to tež udělali u první dcery
ale neshodli jsme se ani na jednom snad ![]()
Taky se dočkáš, uvidíš ![]()
Myslím na tebe i na toho drobečka, co se ti tam už „klube“ ![]()
Barunka88 píše:
Jinak Anet, taky jsem otálela, ale ne tak dlouho jako Ty, řekla jsem si, že tohle nezmění, zda se mimísek udrží nebo ne, tak jsem sem vlezla mezi holky, snad to tím nezakřiknu, když jsem to srdíčko ještě něviděla. Ale ta Tvá fotečka mi dodává naději a sílu
To jsou moc pěkné jména, obě ![]()
Já jsem nad tím ještě vůbec nepřemýšlela, času dost ![]()
Barbulka píše:kralicinka1 píše:už mám dávno vymyšleno
Holky už jste přemýšleli o jménu?Mě se líbí Nela, manžel chce Terezku a Jiříka.![]()
![]()
Magdalenka a Samuel, manžel nic nenamítá
Barunka88 píše:
Vítám AnetkuTy máš ale krásné datum, Ty sis to vybrala
Terrrko, jsem z Prahy, vítám Tě
Super ![]()
Tak my máme vybráno pro kluka Vojta a pro holčičku Alžbětku. Ale je ještě dlouhá doba do porodu a může se cokoliv změnit ![]()
cherubínek: taky jsem si přála alžbětku,a le má svátek hrozně brzo narozenin
u mě z kluků vede štěpán, tomáš a matěj
z holek vůbec nevím,a le jsme si jistá, že to holčička bude, ale času dost..manžel chce annu nebo viktorku ![]()
holky, nebude někdo rosit v hořovivívh nebo v neratovicích? okolo 20. 11?
A co Isabela, jak se vám líbí?
Já přemýšlím o Neratovicích, protože Praha šílí s registracemi což mě pěkně štve, ale ještě nevím. Rozhodnu se az bude vědet, že triple testy jsou v pořádku.
Anet11 píše:
Ahoj holky
můžu se taky přidat?
Dnes jsem 8+1 a přidávám fotečku mimi, kde je 7+6
Jsem po revizi (16.12), tak jsem dlouho otálela se přidat, ať nic nezakřiknu, ale pročítám vás už delší dobu
Termín porodu mi vychází zatím na 1.11. krásné to datum.
Ahoj Anet, ja jdu na ultrazvuk az za 14 dni, ale taky bych mela byt 7+6, pevne doufam, ze tam taky bude takovy broucek
Minule jsem se tez nedockala srdicka…
Rane, to je mi líto, určitě se teď dočkáš, držím palce ![]()
Jinak jen pro upřesnění 7+6 jsem podle UTZ, ne podle MS.
A podle MS jsi kolik? Ja mam od revize cyklus presne 28, takze by to melo plus minus par dni odpovidat snad..
Ahoj holky, člověk tu den není a tady už se řeší jména miminek..
Já tomu dávám ještě čas, mám manžela cizince, takže u nás to bude boj.
Jediné české které budu moct dát by bylo Sarah-Sára.. Nebolí vás některou prsa a záda? Mě hrozně. Nevolnosti moc nemám, ale za to ujíždím na rajčatech s olivovým olejem..
Denně tak 3-4 sním.. A co vy? ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Mám potvrzené těhu na UZ, ale v pondělí nás čeká kontrola, protože jsme dle MS nějaký malinkatý…ale vzhledem k tomu, že jaksi od vysazní HA nemám pravidelnou mrchu tak si myslim že je vše OK a prostě Ovu přišla později…tak si ráda pokecám o tom našem krásném stavu ![]()
Marta87 píše:
Ahoj holky, člověk tu den není a tady už se řeší jména miminek..Já tomu dávám ještě čas, mám manžela cizince, takže u nás to bude boj.
Jediné české které budu moct dát by bylo Sarah-Sára.. Nebolí vás některou prsa a záda? Mě hrozně. Nevolnosti moc nemám, ale za to ujíždím na rajčatech s olivovým olejem..
Denně tak 3-4 sním.. A co vy?
Prsa mě taky bolí, klidně bych je někomu dala, kdyby měl zájem
a záda taky, hlavně v kříži, pořád se kroutim a navydržim dlouho stát…a ťukám protože se mi nevolnosti taky dost vyhýbají…