Poradna duly
Jana Čurdová
RaNe, Ron - kdyz kalkulacka pise paty tyden, mysli se tim podle me „ukonceny paty tyden“, cili jste v sestem ![]()
A ty tydny pocitane podle UTZ se muzou opravdu hodne lisit od pocitani podle posledni MS. U me v diskuzi je holcina, co mela stejny den ovulace jako ja, ovsem ma tak dlouhe cykly, ze jeji tehotenstvi je podle MS o cele tri tydny dal!
Ultrazvuk to ale pak vsechno spravne srovna ![]()
Kdyz je znamo kdy byla ovulace, tak je urcite presnejsi pocitat tydny podle ovu, potoze podle MS u kazdeho zalezi jak ma dlouhy cyklus. Tam to pak vychazi spravne jen tem, ktere maji vzornych +- 28 dni ..
Souhlasím s Klementynou, ono pak se člověk i zbytečně stresuje, když týdny neodpovídají podle poslední MS a UTZ. Nejprukaznější je UTZ pár týdnu po sobě a porovnání zda těhu prosperuje. Jo a hodně holek měly mladší těhu dle UTZ a pak se to později srovnalo a třeba pak porodily 4 kg miminka ![]()
@Klementyna píše:
RaNe, Ron - kdyz kalkulacka pise paty tyden, mysli se tim podle me „ukonceny paty tyden“, cili jste v sestemA ty tydny pocitane podle UTZ se muzou opravdu hodne lisit od pocitani podle posledni MS. U me v diskuzi je holcina, co mela stejny den ovulace jako ja, ovsem ma tak dlouhe cykly, ze jeji tehotenstvi je podle MS o cele tri tydny dal!
Ultrazvuk to ale pak vsechno spravne srovna
Ahoj
Tak sem se konečně dostala k tomu se sem přihlásit, díky práci nemám moc času… Termín ještě upřesněn od dr nemám, ale mě by to být začátek listopadu tak doufám že si mě tu necháte ![]()
@pajah86 ahojky, taky nemám ještě potvrzeno od doktora:) jdu až v pondělí, jinak gratuluji ![]()
děkuji, bylo to sice velice něčekané ale jsem za to ráda a přítel je také šťastný
jinak nebýt toho že jsem měla problém s výtokem tak bych to asi nezjistila bo alespoň né tak brzy
šla jsem k doktorce ať mi na to něco dá a ona mi oznámila že našla dutinku a že jsem v 5-6 týdnu, koukala jsem na ní jak puk ale štěstí bylo obrovský,na dalším UT jsem byla před týdnem (dost jsem špinila tak jsem se bála) a říkala že už je vidět váček takže rosteme
další prohlídku mám 6.4. tak jsem zvědavá jak to bude vypadat ![]()
ty jo
já jdu k Dr. až zítra, teda pokud mne vezme, musim se v Praze nahlásit k nějakýmu doktorovi…:) tak uvidím, zpoždění mám už 11 dní ![]()
tak ať ti to výjde
ja měla zpoždění týden ve chvíli kdy jsem to zjistila ![]()
tak v to asi doufáme všechny
já to sice od dr potvrzeno mám, ale také není nic jisté když ještě nebylo témeř nic vidět, hlavně když nebylo vidět
budu držet palečky ať ti to výjde
už se nemůžu dočkat na toho šestého abych věděla že se vše vyvíjí dobře ![]()
přesně tak
zatím si teda myslím že u mě by se to mělo vyvíjet dobře, bolí mě prsa, žaludek na vodě, každé dvě h lítám na wc takže příznaky snad naznačují že je vše ok, ale předsi jen bez potvrzení od dr se budu pořád trochu bát…
dobré ráno ženy,
tak to máme venku zase krásně…To je paráda…Dneska vyženu své kosti ven a zasadím do truhlíků bylinky…řekla bych, že je ten správný čas…snad už mi nezmrznou..:-)Poprvé je mi špatně ráno…snad večer bude klidnější, za tři dny mám kontrolu tak se taky těším…dneska končím 6 týden od poslední menses a začínáme sedmý a ve středu jdeme na kontrolu…Snad uvidím už srdíčko..:-)
Ahojky holky,
mě je stále nějak podezřele dobře, bolí mne jen trochu prsa a jsem unavená, jinak nic
to i u prvního nepodařenýho těhu mi bylo alespoň něco.. raději bych ty příznaky měla.. Jinak poslední MS byla 22.2.2012, kontrolu vidím za 14 dnů, v pondělí se objednám. Už bych tak moc chtěla vidět ![]()
Tak Ron ve středu držímě palce ![]()