Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
24.3.12 01:29

RaNe, Ron - kdyz kalkulacka pise paty tyden, mysli se tim podle me „ukonceny paty tyden“, cili jste v sestem :palec:

A ty tydny pocitane podle UTZ se muzou opravdu hodne lisit od pocitani podle posledni MS. U me v diskuzi je holcina, co mela stejny den ovulace jako ja, ovsem ma tak dlouhe cykly, ze jeji tehotenstvi je podle MS o cele tri tydny dal!
Ultrazvuk to ale pak vsechno spravne srovna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.3.12 01:32

Kdyz je znamo kdy byla ovulace, tak je urcite presnejsi pocitat tydny podle ovu, potoze podle MS u kazdeho zalezi jak ma dlouhy cyklus. Tam to pak vychazi spravne jen tem, ktere maji vzornych +- 28 dni ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
24.3.12 10:30

Souhlasím s Klementynou, ono pak se člověk i zbytečně stresuje, když týdny neodpovídají podle poslední MS a UTZ. Nejprukaznější je UTZ pár týdnu po sobě a porovnání zda těhu prosperuje. Jo a hodně holek měly mladší těhu dle UTZ a pak se to později srovnalo a třeba pak porodily 4 kg miminka :-)

@Klementyna píše:
RaNe, Ron - kdyz kalkulacka pise paty tyden, mysli se tim podle me „ukonceny paty tyden“, cili jste v sestem :palec:A ty tydny pocitane podle UTZ se muzou opravdu hodne lisit od pocitani podle posledni MS. U me v diskuzi je holcina, co mela stejny den ovulace jako ja, ovsem ma tak dlouhe cykly, ze jeji tehotenstvi je podle MS o cele tri tydny dal!
Ultrazvuk to ale pak vsechno spravne srovna :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.3.12 10:11

Ahoj
Tak sem se konečně dostala k tomu se sem přihlásit, díky práci nemám moc času… Termín ještě upřesněn od dr nemám, ale mě by to být začátek listopadu tak doufám že si mě tu necháte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:14

@pajah86 ahojky, taky nemám ještě potvrzeno od doktora:) jdu až v pondělí, jinak gratuluji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.3.12 10:22

děkuji, bylo to sice velice něčekané ale jsem za to ráda a přítel je také šťastný :-) jinak nebýt toho že jsem měla problém s výtokem tak bych to asi nezjistila bo alespoň né tak brzy :-) šla jsem k doktorce ať mi na to něco dá a ona mi oznámila že našla dutinku a že jsem v 5-6 týdnu, koukala jsem na ní jak puk ale štěstí bylo obrovský,na dalším UT jsem byla před týdnem (dost jsem špinila tak jsem se bála) a říkala že už je vidět váček takže rosteme :-) další prohlídku mám 6.4. tak jsem zvědavá jak to bude vypadat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:25

:) ty jo :) já jdu k Dr. až zítra, teda pokud mne vezme, musim se v Praze nahlásit k nějakýmu doktorovi…:) tak uvidím, zpoždění mám už 11 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.3.12 10:31

tak ať ti to výjde :-) ja měla zpoždění týden ve chvíli kdy jsem to zjistila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:34

Díky,hlavně aby bylo vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.3.12 10:40

tak v to asi doufáme všechny :-) já to sice od dr potvrzeno mám, ale také není nic jisté když ještě nebylo témeř nic vidět, hlavně když nebylo vidět :srdce: budu držet palečky ať ti to výjde :-) už se nemůžu dočkat na toho šestého abych věděla že se vše vyvíjí dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:42

@pajah86 to játaky :)) ale musíme tomu věřit, že bude vše ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.3.12 10:44

přesně tak :-)zatím si teda myslím že u mě by se to mělo vyvíjet dobře, bolí mě prsa, žaludek na vodě, každé dvě h lítám na wc takže příznaky snad naznačují že je vše ok, ale předsi jen bez potvrzení od dr se budu pořád trochu bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:55

@pajah86 to já se budu bát asi i když mi to doktor potvrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
25.3.12 11:07

dobré ráno ženy,
tak to máme venku zase krásně…To je paráda…Dneska vyženu své kosti ven a zasadím do truhlíků bylinky…řekla bych, že je ten správný čas…snad už mi nezmrznou..:-)Poprvé je mi špatně ráno…snad večer bude klidnější, za tři dny mám kontrolu tak se taky těším…dneska končím 6 týden od poslední menses a začínáme sedmý a ve středu jdeme na kontrolu…Snad uvidím už srdíčko..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
25.3.12 11:55

Ahojky holky,
mě je stále nějak podezřele dobře, bolí mne jen trochu prsa a jsem unavená, jinak nic :-( to i u prvního nepodařenýho těhu mi bylo alespoň něco.. raději bych ty příznaky měla.. Jinak poslední MS byla 22.2.2012, kontrolu vidím za 14 dnů, v pondělí se objednám. Už bych tak moc chtěla vidět :srdce:

Tak Ron ve středu držímě palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital