Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2978
23.3.12 14:08

mě to píše taky …:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
23.3.12 14:27

Ahojte holky, jinak nad tema tydnama uz si lamu havu peknych par dni :D Napr 5+6 je pet tydnu ukoncenych a sest dni, z matematickeho hlediska je to sesty tyden neukonceny, ale jak to berou doktori? No ale to nebude tak dulezite :)
Ja se ted vratila od prvni navstevy porodni asistentky (ziji v UK), takze jsem se dozvedela par veci co uz vim diky netu, TP 10.11., 7 tydnu tehotna, zmerila mi tlak, zvazila, a zmerila vysku, zjistila jsem ze jsem vyrostla o par cm :mrgreen: 178 a ja myslela ze mam 174 :) dostala jsem knizku v anglictine neco jako zdrave tehotenstvi, objedna me do nemocnice na ultrazvuk za 4 tydny, no a to je vsechno :) Na srdicko se letim podivat do ceska tak ho za 6 dni uvidim juchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
23.3.12 14:27

dneska je nějakej divnej den, od rána mi je zle, hlava se mi taky motá, ale já mám nízký tlak.

Mám takovej praktickej dotaz. Velikost miminka dle MS a dle UZ se může lišit ne? třeba o týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
23.3.12 16:05

ron to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.3.12 16:29

Holky nevíte o nějakym dobram gynekologovi v Praze? CO nabírá? Není mi dobře a nechce se mi jezdit až na šumavu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
23.3.12 16:58

Díky díky díky díky , barbulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
23.3.12 18:08
@afaxi píše:
dneska je nějakej divnej den, od rána mi je zle, hlava se mi taky motá, ale já mám nízký tlak.Mám takovej praktickej dotaz. Velikost miminka dle MS a dle UZ se může lišit ne? třeba o týden?

Ahojky, to se určitě může lišit a v začátku hodně. Já třeba měla 6+0 a na UTZ skoro nic a doktor straší, že je to maličký.. takže je to u každého jiné..:)
Nejlepší je vydržet do toho 7-8 týdne pak by se ti to mělo srovnávat. Ale je třeba pravda ta, že můj malej měl kolem 12tt kolem 60g(normálně 30-40g) a pak se mi narodil kluk 4580g a 55cm. Takže jestli není lepší když je v bříšku mimi menší.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
23.3.12 18:14

děkuji za odpověď, já si taky myslim, že je strašil…ale nahnal mě na kontrolu hned v pondělí, to budu 7+5 dle MS, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
23.3.12 19:19

holky taky mám dotaz. CHtěla bych jít příští týden k dr. Měla bych být 6+0 . Jen bych chtěla, aby mi to potvrdil a byla jsem alespon trochu jistá. Vím, že nic neuvidí a tak. Netváří se dr třeba nějak divně že chodí ženský tak brzo nebo jsou v poho. Všichni říkaj ať počkám do toho 8-9 ale já to chci prostě vědět no?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
23.3.12 19:24
@kabelitka píše:
holky taky mám dotaz. CHtěla bych jít příští týden k dr. Měla bych být 6+0 . Jen bych chtěla, aby mi to potvrdil a byla jsem alespon trochu jistá. Vím, že nic neuvidí a tak. Netváří se dr třeba nějak divně že chodí ženský tak brzo nebo jsou v poho. Všichni říkaj ať počkám do toho 8-9 ale já to chci prostě vědět no?

u prvního těhu jsem byla na první kontrole taky nějak v tomto týdnu, šla jsem protože mi bylo děsně zle, dr se tvářil normálně a potvrdil mi, že jsem těhotná, akorát mi musel udělat utz spodem, jelikož přes břicho nic neviděl.
držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
23.3.12 19:25

barbulko: děkuji moc za uklidnění. Snad bude v poho. Půjdu v uterý, tak pak budu informovat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
23.3.12 20:30
@kabelitka píše:
holky taky mám dotaz. CHtěla bych jít příští týden k dr. Měla bych být 6+0 . Jen bych chtěla, aby mi to potvrdil a byla jsem alespon trochu jistá. Vím, že nic neuvidí a tak. Netváří se dr třeba nějak divně že chodí ženský tak brzo nebo jsou v poho. Všichni říkaj ať počkám do toho 8-9 ale já to chci prostě vědět no?

Vůbec se neboj. Já šla v 5+0 protože jsem měla křeče a chtěla vědět jestli je mimčo v děloze - nic neviděl. Tak jsem šla za týden znova do nemocnice a to bylo 6+0 a brali to normálně spíš byli moc milí protože měli srandu z toho jak jsem nedočkavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.3.12 20:51

Jak že to teda počítáte? Ať vím kdy mam jít k doktorovi aby už něco bylo vidět… Když poslední ms byla 15.2.??Teda pokud v Praze nějakýho „najdu“. Nevím který je dobrý a který ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
23.3.12 21:48

Terrry to už klidně můžeš, ale bude vidět teprve váček bez srdíčka. Srdíčko až tak za dva týdny.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.3.12 22:28

@Marta87 Super, děkuju, nechtěla sem jít zbytečně brzo, ale zase co nejdřív :D O „první“ jsme před třema měsícema přišli, tak to chci zkouknout co nejdřív… snad už se povede :)) Jen aby mi nebylo tak blbě, všichni píšete jak máte chutě a mě je jen zle a sotva se najim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí