Poradna duly
Jana Čurdová
RaNe píše:
Taky mě záda bolí, trochu v kříži, což přičítám spíš nadváze (i když předtím mě nebolela), ale včera mě hrozně chytla hrudní páteř, myslela jsem, že se z toho pozvracím v kanclu do noťasuNakonec to teda přešlo. Přičítám to tomu, že mi ost ztěžkla prsa..A nad jmény teda zatím vůbec nepřemýšlíme.. Minule jsme vymýšleli hned od začátku a jak to dopadlo
Jj to znám
taky jsem už v říjnu vyhlížela kočárek.. Bohužel, to někdy prostě nevyjde.
Každopádně teď máme obrovský důvod k radosti, tak hlavu vzhůru a úsměv.. ![]()
Holky mě bolí taky prsa jak hrom a v kříži mě bolelo 2×, naštěstí to teď přešlo.
RaNe já vlastně nevím kolik jsem podle MS, protože jsem po revizi neměla pořádně MS. Dodrželi jsme šestinedělí, pak jsme si přestali dávat pozor a hned to vyšlo.
Já vím, neklesám na mysli, jen zatím radši tyhle věci neřeším.. aspoň než uvidíme tlukoucí srdíčko.
Mimochodem holky - je hodně trapné si na první kontrolu vzít muže? Já bych to tam sama asi nedala, kdyby mi zase doktor řekl, že bohužel..
Anet a nebali jste se hned po sestinedeli? Me doktori rikali urcite dodrzet ty tri mesice.. otehotnela jsem nakonec cca po peti.
RaNe píše:
Já vím, neklesám na mysli, jen zatím radši tyhle věci neřeším.. aspoň než uvidíme tlukoucí srdíčko.
Mimochodem holky - je hodně trapné si na první kontrolu vzít muže? Já bych to tam sama asi nedala, kdyby mi zase doktor řekl, že bohužel..
já myslím že není, manžel se mnou taky chodil všude když dostal volno v práci ![]()
Není to vůbec trapný!!
Já taky zvažuju, že ho vezmu sebou:) Pokud to vyjde, tak ať jsme u toho oba. Představ si o co bys přišla, kdyby s tebou nešel, když to bude ok. Chlap co chodí po pokoji a přemýšlí nad mimčem..:D A navíc by pak na tebe mohl být strašně hodnej.. ![]()
Mě doktor řekl, že šestinedělí stačí, že nevidí důvod čekat déle. Já jsem byla na revizi asi v 8 týdnu s diagnózou afetalní plodové vejce, čili váček zůstal prázdný.
Zatím vypadá vše ok, ťuk, ťuk, ťuk.
RaNe píše:
Anet a nebali jste se hned po sestinedeli? Me doktori rikali urcite dodrzet ty tri mesice.. otehotnela jsem nakonec cca po peti.
Marta: to on je i ted.. i kdyz to proziva mene, nez prvni tehotenstvi (prvni bylo neplanovane). Mozna je to takova jeho obrana - moc si to nepripoustet, kdyby to nahodou zase nedopadlo..
Anet: aha.. ja myslim, ze telo vi, co dela, kdyby nebylo pripravene, tak neotehotni, urcite to bude v poradku ![]()
Holky, jeee, vy uz probirate jména
? Já mám paniku z prvni ko. Taky u mě nebylo
, čekala jsem do 8+4tt a nic. Tak se ted bojím sd vůbec radovat. Ale musíme doufat.
To je mazec, kolik holek ma za sebou nepovedene tehotenstvi..
Smiley v kolikatem tt jses a kdy mas prvni kontrolu?
Uff tak v tom nejsem sama. Holky mě je taky zle
záda, nevolnosti…únava…jaj:(
rajčata, fazole, mrkev, brokolici, na co si vzpomeneš…:) večer křeče, jako by mrnous chtěl vaječníky urvat ze vnitř a záda jsou neskutečné pokaždé když trochu déle sedím…
RaNe, jsem 5+5tt, u dr. Jsem ještě nebyla, tak si to zatím vůbec nějak nemaluju. Ani žádné priznnaky nemám, jen mě pobolívají prsa a vaječníky, ale jinak nic.
Taky mě záda bolí, trochu v kříži, což přičítám spíš nadváze (i když předtím mě nebolela), ale včera mě hrozně chytla hrudní páteř, myslela jsem, že se z toho pozvracím v kanclu do noťasu
Nakonec to teda přešlo. Přičítám to tomu, že mi ost ztěžkla prsa..
A nad jmény teda zatím vůbec nepřemýšlíme.. Minule jsme vymýšleli hned od začátku a jak to dopadlo