Poradna duly
Jana Čurdová
cherubínek píše:
Naše milá zakladatelko této diskuze. Co z tohodle tématu udělat skupinu. Ať je přehled o členkách a budeme tu mít i fotoalbum? Holky co myslíte
Milá zakladatelka už je v uzavřené skupině Listopad 2012 ![]()
Baba píše:cherubínek píše:Milá zakladatelka už je v uzavřené skupině Listopad 2012
Naše milá zakladatelko této diskuze. Co z tohodle tématu udělat skupinu. Ať je přehled o členkách a budeme tu mít i fotoalbum? Holky co myslíte
fakt? aha
a proč sem nedala vědět
Hmmm tak co s tim. Už to tady máme tak hezky rozjetý
Vítám Anetku
Ty máš ale krásné datum, Ty sis to vybrala ![]()
Terrrko, jsem z Prahy, vítám Tě ![]()
Holky a vy jste taky v té uzavřené skupině? tak se tam taky přidáme ![]()
cherubínek píše:Baba píše:fakt? ahacherubínek píše:Milá zakladatelka už je v uzavřené skupině Listopad 2012
Naše milá zakladatelko této diskuze. Co z tohodle tématu udělat skupinu. Ať je přehled o členkách a budeme tu mít i fotoalbum? Holky co myslítea proč sem nedala vědět
ALe zakládání uzavřené skupiny se tady řešilo.
Jinak Anet, taky jsem otálela, ale ne tak dlouho jako Ty, řekla jsem si, že tohle nezmění, zda se mimísek udrží nebo ne, tak jsem sem vlezla mezi holky, snad to tím nezakřiknu, když jsem to srdíčko ještě něviděla. Ale ta Tvá fotečka mi dodává naději a sílu ![]()
Baba píše:cherubínek píše:ALe zakládání uzavřené skupiny se tady řešilo.Baba píše:fakt? ahacherubínek píše:Milá zakladatelka už je v uzavřené skupině Listopad 2012
Naše milá zakladatelko této diskuze. Co z tohodle tématu udělat skupinu. Ať je přehled o členkách a budeme tu mít i fotoalbum? Holky co myslítea proč sem nedala vědět
Když jsem objevila tuhle diskuzi, tak jsem to rychle pročetla a asi si nevšimla. tak mi to řekni
ať to nemusím hledat ![]()
kabelitka píše:
já tu skupinu nemohu najít
Podívej se do seznamu uzavřených skupin.
Cherubínku, řešilo se to někdy od strany 18, některé holky tam přešly, jiné chtěly zůstat tady.
Baba píše:kabelitka píše:
já tu skupinu nemohu najítPodívej se do seznamu uzavřených skupin.
Cherubínku, řešilo se to někdy od strany 18, některé holky tam přešly, jiné chtěly zůstat tady.
děkujůůůůů, už jsem napsala, zda mě taky přijmou. Tady se mi taky líbí,ale v uzavřený skupině se může člověk víc rozepsat ![]()
kabelitka píše:
baba: děkuji, už jsem našla! Sem tele
kralicinka1 píše:
Holky už jste přemýšleli o jménu?Mě se líbí Nela, manžel chce Terezku a Jiříka.
už mám dávno vymyšleno
![]()
Magdalenka a Samuel, manžel nic nenamítá ![]()
Magdu jsem taky navrhlaa,ale neprošla.To bude zase diskuze u nás.:-)