Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
20.3.12 11:57
RaNe píše:
Holky jste na sebe taky tak opatrne? Ja to mozna az prehanim, ale nemuzu si pomoct :nevim:Jake mate priznaky? Ja mam zaludek na vode, kdyz mam hlad (a ten ja ted mam skoro porad :zed: ) nebo kdyz snim nejake tezke jidlo. A poboliva me v podbrisku. A muz mi rikal, ze se mi nejak zvetsila prsa :lol:

jojo prsa mám taky, takové jakoby nafouklé :mrgreen: a nesnesu na nich ani podprdu,ale nahátá ven taky chodit nemůžu takže trpim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
20.3.12 12:16

neuvěřitelně mě bolí v křížích když sedím…chvíli to pak musím rozcházet…a sem tam mě něco tahá za levý vaječník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.3.12 12:18

Holky me silene padaji vlasy uz vic jak tyden. Furt se mi mota hlava. Bricho jak pred ms. Dnes zacal zaludek zlibit a mam furt hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
20.3.12 12:23

To jsem rada, ze s tim hladem nejsem sama, mne to prislo strasne brzo, kdyz ma mimino asi tak 1 mm :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7257
20.3.12 12:36

Holky tak jsem setm dovolala na výsledky, který se nakonec našli. Ale zprávy nic moc. HCg je moc nízké je 74,11 a vypadá to prý možná na mimoděložní. Tak se mám kdyžtak hlídat a kdyby něco hned do špitálu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
20.3.12 12:43

Cherubínek: :( a byla jsi na ultrazvuku? Omlouvám se, jestli už jsi to tu psala, já jsem to pročítala, ale nějak se mi tady všechny ty těhule míchají dohromady.

• Citovat
  • Upravit
2762
20.3.12 12:50
cherubínek píše:
Holky tak jsem setm dovolala na výsledky, který se nakonec našli. Ale zprávy nic moc. HCg je moc nízké je 74,11 a vypadá to prý možná na mimoděložní. Tak se mám kdyžtak hlídat a kdyby něco hned do špitálu :?

držím pěsti, jestli chceš mít jistotu, zajdi ve čtvrtek do laborky a nech si udělat HCG znovu, minimálně obden se hladina HCG zvojnásobí, u nás to stálo kolem dvou stovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
20.3.12 13:05

Cherubínku mrkni do mých popisků a zatím neplaš…
Já na první kontrole HCG 51.2 a o dva dny později 213 …
I mě řekli, že to je ve fázi nijaké…že každá možnost může ještě nastat…rozhodla jsem se neplašit a užívat si sluníčka a odpočívat…zrovna to padlo do mojí dovolené z minulého roku, kterou si musím vybrat…a v pátek jdu na kontrolní HCG …takže už dle MUDr by tam mohl být gestační váček…a to budu od poslední menses 40DC..může být, že jsi stejně jako já měla pravděpodobně ovulaci později než oni berou ( v průmělu 14 dC ) a proto jsou hodnoty tak nízké..
Takže hlavně klid, nepij kafe, nekuř, nepij alkohol…bašti co nejvíce špenátu, brokolice, rajčat a luštěnin pokud ti nedělaj problém - obsahují kyselinu listovou ) a bud v klidu…budu ti držet palce stejně ako sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.3.12 13:40

cherubínek, ron2011 :hug: :hug: :hug:
já se musím přiznat, já vím těhu jen podle testu a že mám zmeškanou ms, k dr. půjdu asi až někdy v dubnu :think: podle toho jak moc budu nerfní a zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.3.12 13:43
Barbulka píše:
cherubínek, ron2011 :hug: :hug: :hug:
já se musím přiznat, já vím těhu jen podle testu a že mám zmeškanou ms, k dr. půjdu asi až někdy v dubnu :think: podle toho jak moc budu nerfní a zvědavá :mrgreen:

to myslím že většina znás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
20.3.12 13:45

Cherubínku neboj, ti doktoři jen straší :-) odpočívej a nezoufej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.3.12 13:46

Holky, děkuju za podporu :hug:
Já jsem strašnej plašan a nervák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
20.3.12 14:21

Tak já a příznaky, taky nic, kdyby nevynechala MS, tak jako bych těhu nebyla, upřímně bych raději byla za příznaky, abych věděla, že se tam opravdu něco děje.. Já pujdu na kontrolu nejdříve v druhé pulce dubna, ať vidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
20.3.12 14:45
cherubínek píše:
RaNe píše:
Holky jste na sebe taky tak opatrne? Ja to mozna az prehanim, ale nemuzu si pomoct :nevim:Jake mate priznaky? Ja mam zaludek na vode, kdyz mam hlad (a ten ja ted mam skoro porad :zed: ) nebo kdyz snim nejake tezke jidlo. A poboliva me v podbrisku. A muz mi rikal, ze se mi nejak zvetsila prsa :lol:
jojo prsa mám taky, takové jakoby nafouklé :mrgreen: a nesnesu na nich ani podprdu,ale nahátá ven taky chodit nemůžu takže trpim :roll:

skus sportovni, ta mi nevadi, nosim ji denne ted, nikde nic netlaci a vse drzi jak ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.3.12 14:56

Holky tyhle začátky jsou vždy hodně nejisté.A jisté to s dětmi není nikdy.Těhu co je v pořádku může být druhý den špatné a naopak.Mě tedy krev na hormony nikdy nebrali tak číslo nevím.Ale pokud jdeš brzy tak nic moc vidět není.

Doktorka mi v 5 tt nikdy do papírů těhu nepotrvrdila, to až když bylo vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí