Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
17.3.12 19:36

Zdravím ženy, můžu se k vám ještě přidat? Dnes ráno mi vyšel pozitivní test, jsem tak 4-5tt, termín porodu vychází dle MS na 25.11. jednoho mrňouse už doma mám, ta se taky narodila v listopadu a to 2010, nějak nám to asi v tom únoru jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.3.12 21:01

Teda vy si tu vsichni rodite deti ve stejnem obdobi, proc to nemate trochu pestre? ;) :mrgreen: Ja se vsadim, ze kdybych cekala jeste nekdy ctvrte, tak se narodi v kvetnu - vsechno pekne pravidlne s trimesicnimi rozestupy :lol:
Prvni - srpen, druhy - unor, treti - (snad!) listopad … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
17.3.12 21:02
Anonymní píše:
Lucinatko píše:
ahoj holky, ja jsem dnes 6+1 alespon podle menstruace, k doktorce jdu pristi patek 7+0 ale to tady v Irsku, takze mozna tak akorat krev mi vezmou, ale 29 brezna jsem se objednala do CR to budu 7+6, tak uz se nemuzu dockat, to uz by mohlo jit i neco videt a slyset, a pak uz to oznamym rodine a kamaradkam v Cesku :) nemuzu se dockat dovolene, a poprve v zivote se tesim na gyndu :D :lol: :D
Ahoj, já už se taky strašně těšim až to budu moc oznámit všem :D Hlavně čekám na vyjádření doktora, zda se to usídlilo tam kde má a tak. to čekání je ale hrozný. Já jsem strašně netrpělivej člověk :oops:

Ale aspon nebudes cekat dlouho jak ja, ja uz to vim skoro dva tydny a na obrazek si pockam jeste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.3.12 22:26

Holky, ja pujdu na prvni UTZ az v 10+2, takze ja budu na :srdce: cekat nejdyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
18.3.12 07:23

ahoj holky, ja se na prvni utz dostanu kolem 14tt, standartni postup. prvni vysetreni bez utz budu mit 10tt, a to bude jen muj tlak, vaha a budou se me ptat, jestli potrebuji pomoc prestat kourit :mrgreen: nebot tady je normalni, ze skoro kazda pata matka v tehu kouti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
18.3.12 08:27

ahojky, jsme s pritelem zvedavi, takze si to urco nechame rict,ja sem v 7tt ,jeste je cas,ale i tak jsem strasne nedockava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.12 08:42

Holky já už si to nepamatuju jak to bylo u prvního ( jsou to už dva roky :mrgreen: ),ale až půjdu v týdnu k DR, to budu teprve cca 4-5tt. tak mi udělá odběr krve a výsledky se dozvím hned, nebo ne? Já jsem už vážně hlava děravá a prd si pamatuju.

• Citovat
  • Upravit
1147
18.3.12 10:38

no vidis, me treba zatm zadny odbery doktorka nedelala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.12 11:00

jak to, já myslela, že odběry krve u těhotenství jsou jako první, co udělaj :think: no toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.3.12 12:48

U nás dělá vyšetření, ultrazvuk a odběry ne.Ty až když je těhu průkazky a jde se na skrining.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.3.12 12:49

Klemetyno.Já rodím celoročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
18.3.12 13:01

Ahojky můžu se přidat ??? Dnes jsem ráno vystepovala regulérní // :mrgreen:
ducha jsem našla už ve čtvrtek, ale říkala jsem si počkám do neděle to budu mít týden zmeškanou ms :D dneska jsem už nemohla dospat a co hodinu se budila jestli už je ráno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
termín porodu vychází cca na 19.listopadu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.3.12 14:22

Barbulko, koukam, ze se zadarilo na prvni pokus - gratuluji! :kytka:

Kralicinko - tak aspon nekdo odvazny ;) Alespon bude behem celeho roku co slavit, ze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.3.12 15:02

prosím vás, nevymysleli už něco proti nevolnosti za poslední dva roky? mně je tak blbě, že nemám ani tužku, v prvním těhotenství jsem cucala lízátka, ale nepomohly :-) mně se dneska vyrojily snad úplně všechny typické příznaky, prsa, podbřišek, mám žravou a přitom přemýšlím, jestli to ze mě pak nevyletí a rozbrečela jsem se, protože mi děcko rozdrobilo bábovku na čerstvě vysátý koberec, no, až se mi chlap vrátí, najde tu menší trosku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.12 16:14

No vidíte to, tak jsem u posledního příspěvku zapoměla dát anonym a už jsem odtajněná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí