Poradna duly
Jana Čurdová
Klementyna píše:
Muchitos, klid, to bude nejaka viroza, ja snad neznam cloveka, ktery by nebyl na zacatku tehu nemocnej. Ja zatim vzdy, a vse v pohode
já mám taky rýmu a právě mě to mrzí, když jsem těhu a hned nastydlá, ale dokud nejsou vysoký teploty, tak by to nemělo vadit, co myslíte?
Vy všechny berete takhle prášky, jo? Já jsem po zamlklém těhu ve 12tt a nic mi Dr. nedává, že prý jedno je v normálu a není potřeba teď plašit, ale překvapuje mě, že něco dostáváte i na to udržení, když jste v pořádku. Kromě Babyplanu nic neužívám. Teď nevím, jestli je to dobře, že jde všechno přírodní cestou a nebo jestli bych měla taky něco pro jistotu užívat ![]()
To je asi jen,pokud neco neprobiha tak,jak ma..ja v 6tt zacala krvacet,takze na udrzeni mimi jsem dostala prasky..a ted vypada,ze je snad vse v poradku:-)
tak sjem se prospala a je mi líp
snad už to bude OK… mi doktorka ř
kla at beru kyselinu listovou, tak beru jen to.. jen si říkám, ž
asi začnu brát něco na imunitu, protože i u prvního těhu jsem byla pořád nemocná… a ještě i rok potom jsem chytla kde co.. nevíte o něčěm co bych mohla brát v těhu? A železo některá berete? kvůli nedostatku jsem skončilo u první v nemocnic… tak si říkám, jestli to nebrat už předem… ale asi počkám co mi řekne doktorka. Všechny Vás moc zdravím a mějte se ![]()
verunkka2 píše:
To je asi jen,pokud neco neprobiha tak,jak ma..ja v 6tt zacala krvacet,takze na udrzeni mimi jsem dostala prasky..a ted vypada,ze je snad vse v poradku:-)
tak hlavně, že jsi už v poho a že to vypdá dobře ![]()
Muchitos píše:
tak sjem se prospala a je mi lípsnad už to bude OK… mi doktorka ř
kla at beru kyselinu listovou, tak beru jen to.. jen si říkám, ž
asi začnu brát něco na imunitu, protože i u prvního těhu jsem byla pořád nemocná… a ještě i rok potom jsem chytla kde co.. nevíte o něčěm co bych mohla brát v těhu? A železo některá berete? kvůli nedostatku jsem skončilo u první v nemocnic… tak si říkám, jestli to nebrat už předem… ale asi počkám co mi řekne doktorka. Všechny Vás moc zdravím a mějte se
Právě proto užívám ten Babyplan. V něm by měly být všechny potřebné látky a listovku k tomu beru ještě zvlášť. Toto užívám už déle, protože se to prý má užívat i při snažení. Uznávám, je to chemie, ale asi bych nebyla schopná až tak vyváženě jíst, tak mám tak aspoň dobrý pocit, že dávám miminku všechny vitamíny, co potřebuje.
já taky beru babyplan, u prvních dvou těhu jsme je nebrala, doktorka mi jasně řekla, že průměrný evropan má natolik pestrou stravu, že to není potřeba a akorát jsou z toho obří miminka, ketrá by jinak byla svou váhou na maminku akorát..moje děti měly 3,86 a 3,89 i bez vitamínů
ale teď sem tak utahaná a nestíhám se kolikrát najíst, že na první trimestr sem si je taky koupila ![]()
Ahojky.Já beru taky vitamíny,ale protože je to během 5 let čtvrté těhu tak sjem úpně vysátá, mám koutky, záděry..takže raději.Jinak se bere jod a kyselina listová.
Holky,bolela vad pri tehu hodne hlava??takova tupa bolest nahore az k posr…!!! ![]()
Ja mela pri minulem tehotenstvi nekolikrat udesnou migrenu, nekolikadenni, to byla hruza. Pritom jinak na bolesti hlavy vybec netrpim.
Ale ty migreny pry pri tehu byvaji…
Tak hlava mě naštěstí nebolí a ani u prvního nebolela… a ty vitamíny si asi taky zadju koupit, jen doufám, že pak nebudu mít obříka ![]()
Ahojte tehulky,
ja si koupila nejaky komplexni vitaminy kde je vsechno pro tehotenstvi, aji s kys.list, me prave kamaradka (co je porodni asistentka) varovala at si nekupuji kyselinu list. samotnou, ze z toho jsou prave velke mimca. Sice papkam ovoce co se da, ale tak aspon pro ten prvni trimestr kdy se vsechno vyviji jsem si rikala, ze to nebude od veci.
Jinak vas obdivuji holky, tolik tehotenstvi behem 4 let ![]()
A nekdo se tu ptal na vek, me je v cervnu 26 ![]()