Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2830
11.3.12 18:10

Ahojte už je nás celkem hodně :-) a pomalu zjišťuji, že i v mém blízkém okolí asi nebudu jediná co má termín v listopadu :-)

Diti já taky u první brala atb a bylo to ok… vlastě se nám díky těm atb povedla :lol: a dneska je to zdravá, neposedná slečna.. jen malinko hyperaktivní :-D

Já jsem si taky říkala, že to chci utajit aspon do 12. týdne, ale nějak mě všichni prokoukli :mrgreen: a není se co divit no… s takovým břichem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.3.12 18:23

NO JÁ KDYŽ SETO ZÍTRA POTVRÍ TAK TO ŘEKNU MANŽELOVI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 18:25

Diti já bych to nevydržela mu to neříct… ale u nás druhou čárku našel na testu manžel, tak jsem nemohla ani tajit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.3.12 19:10

NO JÁ NÁM MENSTRUACI A JSEM TEHU TAK TO BUDE ASI VELKÉ PŘEKVAPKO POVIM ZITRA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.3.12 22:46

Smiley - to me moc mrzi :( Moc ti preji, aby bylo tentokrat vsechno v poradku! Trombofilni mutace mi nastesti nic moc nerika, tak doufam, ze to tak i zustane…

Diiitiku, teda to je parada, rodit takhle pred terminem! Pro me byl ten posledni mesic strasny, u toho druheho, protoze prvniho jsem mela cele dny na starost, bolesti zad a kycli tak strasne, ze jsem skoro nemohla chodit, jeste navic leden, takze fakt des bes. Proto jsem si moc prala, abych koncila tehotenstvi jindy nez v zime. Uz uz to vypadalo, ze se to nepodari, a ejhle, listopad :)

Muchitos - ja byt s rodinou v primem kontaktu, tak to taky neudrzim, musela bych jim to prozradit, ale takhle, kdyz si piseme jen maily a pres skype, to vydrzim. Ale uvidime se v dubnu a hned po UTZ jim to reknu, kdyz to dobre dopadne :palec:

Diiitiku, jsi dobra, ze to dokazes tajit pred manzelem! :lol:
Ja to chtela taky par dni tajit, ale bohuzel to bylo podobne jako u Ifky - manzel nasel v pocitaci vyfocene testy, co jsem chtela poslat holkam tady do diskuze, ja jsem je nesmazala, protoze on normalne do fotek vubec nekouka, takze jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem vecer ulozila dite a prijdu dolu a manzel od pocitace se pta - „tady ty testy znamenaji co? Ze jsi tehotna?“ No a bylo… :zed: :mrgreen:

Jsem zvedava na zitrejsi zpravy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
12.3.12 08:27

Diiitik, tak kdyz mas menstruaci, tak se to aspon lepe taji, ja bych ji musela aspon predstirat, abych nebyla podezrela, a to bych nezvladla :)

Klementynko, tak to te manzel prevezl :zed: Tam mohla zabrat uz jedine rychla reakce, ze ti to poslala kamoska na skypu jako oznameni sveho tehotenstvi :lol:

Jinak ja jsem byla takova stastna, ze se to pritel dozvedel hned za par minut :) Byla jsem rada, ze jsem si nedelala test rano, nemela bych to komu rict cely den :lol:

A jak pokracuji vase priznaky maminky? Me vcera trochu odpuchla prsa i brisko, tak uz jsem mela strach, aby to neco zleho neznacilo, ale pry to tak byva a nemusim se bat. Nojo je to poprve tak nevim nic a lehce jsou obavy na svete :oops:

Krasne rano vsem! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
12.3.12 08:35

Zdravím děvčata.. tak já jdu dnes zase k doktorce, min. pondělí tam ještě nebylo nic vidět a dnes bych měla být na konci 5tt .. doufám že už tam něco bude už vidět a hlavně vše OK.. ale jdu až odpoledne 8o tak mi drže palce. Jdu googlit kdy nejpozději musí být něco vidět (na UTZ) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.3.12 10:51

Ahoj holky,
dnes 28 Dc mám dvě dálnice :dance: , můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
12.3.12 11:11

aničkokytičko jasně, přidej se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.3.12 11:16

děkuju, čárky jsem měla už slabolinké asi před 5 ti dny,ale to jsem nechtěla plašit ještě :))) co jsme si počítala termín, vyházelo by mi to na narozky :))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.3.12 11:31

Ahojky,taky se kvám přidám,dnes jsem objevila 2 čárky,takže by mi porod měl vyjít také na listopad.Čekám jen až mi to potvrdí v pátek doktorka a bude to 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.3.12 11:37

já k doktorce hned spěchat nebudu, pokud to těhu je a nic mě nebolí, počkám si na srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.3.12 11:42

Já tam už byla před týdnem a nic,mám zpoždění už 2 týdny,takže tam stejně musím buď mi to potvrdí a nebo dostanu agolutin.Jsem totiž po stimulaci ovulky,takže se to musí hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.3.12 11:51

a testíky máš pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.3.12 11:58

Jo dnes ráno slabší čárka na dvou 25 jednotkových testech,ale je hodně viditelná.Jinak až do dneška všechny negativní,tak snad to bude dobré.Zkusím se zeptat jestli mi vezme krev ať je 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí