Poradna duly
Jana Čurdová
If-blahopřeju ke stoupajícímu HCG, nejdůležitější je pak stejně UZ. Já už dvojátka asi čekala, ale přišli jsme o ně
tady u nás bude ale vše v pořádku, tak se holky pěkně opatrujte.
Meduleinko, a planovali jste takhle brzy zapracovat na tretim, nebo to byla nahoda? ![]()
Ja kdyz jsem otehotnela s druhym, tak bylo prvnimu necelych devet mesicu a taky jsem se bala, jak to budu zvladat, no ale da se to ![]()
Ifko - ty mas nejake dispozice k dvojcatum? To hcg je vysoke, vid, to by na to i ukazovalo… Ale bud rada, vzdyt dvojcatka jsou super, ne? ![]()
Medulko - ja taky cekala prvni dvojcatka, ale nastesti jsme prisli jen o jedno, druhe vesele beha po svete.
Jasne, ted se nam vsem zadari a bude vsechno v pohode! ![]()
Dvojčata nemáme v rodině, ale jak se nedařilo a chodila jsem na měření foliků před ovulací, tak tam teď momentálně byli zcela vyjímečně dva stejně velké, na každé straně jeden, takže stát by se mohlo, ale zase nák extra s tím nepočítám.
No to vypada zajimave! Tak to je velka sance, no budu zvedava, s cim prijdes z ultrazvuku ![]()
Já jsem sama zvědavá, alee myslím že by HCG od samého začátku bylo vyšší, podle tabulek mi to přijde normání. I když zase mě vyplašili v laborce, když mi řekli že tam chodí ještě jedna paní a že ji to vůbec neleze, nebo leze ale o dost pomaleji.
If-ko, tak to jsem teda zvědavá, jestli to budou u tebe ty dvojčata nebo ne. ![]()
Ahoj vsem, tak se k vam take pridavam, tehu jsem zjistila predevcirem, dnes by to melo byt 4tydny a 5 dni a termin by mel vychazet 9.11. ale kdovi, na jakakekoliv zavery si budu muset pockat, ziji v zahranici a neni to tu tak, ze sup, dnes si treba skocim na gyndu
ale pekne domluvit schuzku u doktora, a pak teprve jit, pak se nechat objednat na testy snad
no uvidime. Aspon jsem si dnes skocila na vitaminy v tehu. A snazili jsme se od noveho roku v podstate, tak to vyslo brzy, ale podle pobolivani v podbrisku jsem si do posledni chvile myslela ze to dostanu…
lucinatko vítej k nám .. začátečnicím
Děvčata, taky vás některou u vaječníků jakoby „hoří“, líp nevím jak to napsat.. co vaše příznaky?
Ahojda,priznaky???Jsem 5+4tt a priznaky skoro zadne,…jen vytok,castejsi curani,hlad…citlivejsi bradavky;-)takze skoro nic…:-)
Ahoj Sandro ![]()
Takove „unosne“ priznaky jsou fajn, horsi by bylo nekolikrat denne uradovat nad misou ![]()
I neo - ja nemam priznaky vubec zadne, ale fakt vubec. Ale mela jsem to tak i pri minulych tehotenstvich, takze me to neprekvapuje ![]()
Lucinatko - vitej mezi nami! Muzu se zeptat, v jakem zahranici bydlis? Nejsi taky v UK? To jste se snazili chvilicku, super, jak rychle se zadarilo ![]()
Dekuji za mile privitani
![]()
Klementynko, bydlim v Severnim Irsku.
A co se tyce mych priznaku, tak prsa vetsi a bolava uz od zacatku, a stale se nadymam z neceho, tak mam brisko porad nafoukle.
Jinak jsem take patrila ke kurackam, nez mi testik ukazal pregnant 2-3 weeks
a dala jsem si minuly mesic jednu sklenicku dzusu z vodkou, vic jsem radsi neriskovala, protoze jsem nemela jistotu, jestli piji sama
ale snad bude vse v poradku. Vetsi starost mi dela, ze v praci obcas neco cistim takovym silnym saponatem a parkrat jsem se ho nadychla az jsem se zakuckala. Myslela jsem pred 2 tydny, kdyz mi byvalo tak vselijak cestou z prace a do prace, ze jsem se ho predychala, a on byl hacek nekde jinde mych potizi ![]()
No tak ty chemikálie, sava a takové věci, to není vůbec dobré v těhotenství dýchat! Měla by sis to zařídit tak at to nemusíš dělat. ![]()
klementynko tak dnes u mě taky nic
až na ty prsa.. ty mám pořád bolavý ![]()
Jinak taky dělám v práci v chem. laboratoři (už jen občas) s chemikáliema a materiálem od krav, prasat, slepic - kejdy, hnůj atd., ale máme tu i naskladněný další chemikálie, které mám na starosti, vyhýbám se jim obloukem
zkusím to říct gyndařce.. ať nad tím nemusím špekulovat co myslíte? A taky mám prošlou tetanovku.. četla jsem že to v těhu nevadí.. ale nevim nevim ![]()
Ahoj holky ![]()
Inejko, s tou tetanovkou netusim, ale ty ji asi potrebujes mit kvuli praci, ze? Ja ji mam tedy proslou uz dlouho, ale nebojim se, v nicem rizikovem se nehrabu… ![]()
Prsa u me nevykazuji zadnou zmenu, ale jeste kojim, tak to na nich spis skrz to neni videt… ![]()
Lucinatko - tak to tam mate stejne jak tady, vydrzis az na ten ultrazvuk do 12 ci 13tt? Ja bych to nevydrzela, jedeme v dubnu do CR, tak si zaplatim ultrazvuk tam, uz se moc tesim!
Holky, vy uz vite, kdy pujdete na prvni ultrazvuk?