Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
7.3.12 17:57

If-blahopřeju ke stoupajícímu HCG, nejdůležitější je pak stejně UZ. Já už dvojátka asi čekala, ale přišli jsme o ně :-( tady u nás bude ale vše v pořádku, tak se holky pěkně opatrujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.12 18:21

Meduleinko, a planovali jste takhle brzy zapracovat na tretim, nebo to byla nahoda? ;)
Ja kdyz jsem otehotnela s druhym, tak bylo prvnimu necelych devet mesicu a taky jsem se bala, jak to budu zvladat, no ale da se to :palec:

Ifko - ty mas nejake dispozice k dvojcatum? To hcg je vysoke, vid, to by na to i ukazovalo… Ale bud rada, vzdyt dvojcatka jsou super, ne? :pankac:

Medulko - ja taky cekala prvni dvojcatka, ale nastesti jsme prisli jen o jedno, druhe vesele beha po svete.

Jasne, ted se nam vsem zadari a bude vsechno v pohode! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 18:33

Dvojčata nemáme v rodině, ale jak se nedařilo a chodila jsem na měření foliků před ovulací, tak tam teď momentálně byli zcela vyjímečně dva stejně velké, na každé straně jeden, takže stát by se mohlo, ale zase nák extra s tím nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.12 18:42

No to vypada zajimave! Tak to je velka sance, no budu zvedava, s cim prijdes z ultrazvuku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 18:46

Já jsem sama zvědavá, alee myslím že by HCG od samého začátku bylo vyšší, podle tabulek mi to přijde normání. I když zase mě vyplašili v laborce, když mi řekli že tam chodí ještě jedna paní a že ji to vůbec neleze, nebo leze ale o dost pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
7.3.12 19:18

If-ko, tak to jsem teda zvědavá, jestli to budou u tebe ty dvojčata nebo ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
7.3.12 19:42

Ahoj vsem, tak se k vam take pridavam, tehu jsem zjistila predevcirem, dnes by to melo byt 4tydny a 5 dni a termin by mel vychazet 9.11. ale kdovi, na jakakekoliv zavery si budu muset pockat, ziji v zahranici a neni to tu tak, ze sup, dnes si treba skocim na gyndu :D ale pekne domluvit schuzku u doktora, a pak teprve jit, pak se nechat objednat na testy snad :) no uvidime. Aspon jsem si dnes skocila na vitaminy v tehu. A snazili jsme se od noveho roku v podstate, tak to vyslo brzy, ale podle pobolivani v podbrisku jsem si do posledni chvile myslela ze to dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
7.3.12 19:44

lucinatko vítej k nám .. začátečnicím :P :hug: Děvčata, taky vás některou u vaječníků jakoby „hoří“, líp nevím jak to napsat.. co vaše příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
7.3.12 21:38

Ahojda,priznaky???Jsem 5+4tt a priznaky skoro zadne,…jen vytok,castejsi curani,hlad…citlivejsi bradavky;-)takze skoro nic…:-)

• Citovat
  • Upravit
8284
7.3.12 23:00

Ahoj Sandro :mavam:
Takove „unosne“ priznaky jsou fajn, horsi by bylo nekolikrat denne uradovat nad misou :)

I neo - ja nemam priznaky vubec zadne, ale fakt vubec. Ale mela jsem to tak i pri minulych tehotenstvich, takze me to neprekvapuje :D

Lucinatko - vitej mezi nami! Muzu se zeptat, v jakem zahranici bydlis? Nejsi taky v UK? To jste se snazili chvilicku, super, jak rychle se zadarilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
8.3.12 07:41

:mavam: Dekuji za mile privitani :) :mavam:

Klementynko, bydlim v Severnim Irsku.

A co se tyce mych priznaku, tak prsa vetsi a bolava uz od zacatku, a stale se nadymam z neceho, tak mam brisko porad nafoukle.

Jinak jsem take patrila ke kurackam, nez mi testik ukazal pregnant 2-3 weeks :) a dala jsem si minuly mesic jednu sklenicku dzusu z vodkou, vic jsem radsi neriskovala, protoze jsem nemela jistotu, jestli piji sama :) ale snad bude vse v poradku. Vetsi starost mi dela, ze v praci obcas neco cistim takovym silnym saponatem a parkrat jsem se ho nadychla az jsem se zakuckala. Myslela jsem pred 2 tydny, kdyz mi byvalo tak vselijak cestou z prace a do prace, ze jsem se ho predychala, a on byl hacek nekde jinde mych potizi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.3.12 08:59

No tak ty chemikálie, sava a takové věci, to není vůbec dobré v těhotenství dýchat! Měla by sis to zařídit tak at to nemusíš dělat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
8.3.12 09:41

klementynko tak dnes u mě taky nic :) až na ty prsa.. ty mám pořád bolavý :?
Jinak taky dělám v práci v chem. laboratoři (už jen občas) s chemikáliema a materiálem od krav, prasat, slepic - kejdy, hnůj atd., ale máme tu i naskladněný další chemikálie, které mám na starosti, vyhýbám se jim obloukem :cert: zkusím to říct gyndařce.. ať nad tím nemusím špekulovat co myslíte? A taky mám prošlou tetanovku.. četla jsem že to v těhu nevadí.. ale nevim nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
8.3.12 09:42

jako že nevadí se v těhu na tetan přeočkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
8.3.12 14:07

Ahoj holky :mavam:

Inejko, s tou tetanovkou netusim, ale ty ji asi potrebujes mit kvuli praci, ze? Ja ji mam tedy proslou uz dlouho, ale nebojim se, v nicem rizikovem se nehrabu… :think:

Prsa u me nevykazuji zadnou zmenu, ale jeste kojim, tak to na nich spis skrz to neni videt… :)

Lucinatko - tak to tam mate stejne jak tady, vydrzis az na ten ultrazvuk do 12 ci 13tt? Ja bych to nevydrzela, jedeme v dubnu do CR, tak si zaplatim ultrazvuk tam, uz se moc tesim!

Holky, vy uz vite, kdy pujdete na prvni ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí