Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3907
7.3.12 09:21

ifko Samovolný Potrat 8o .. to je to riziko, které musíme ty 3 první měsíce přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 09:23

Aha, tak to je mi líto… mě bylo divné, že jsi poslední MS měla už v prosinci. Já jsem po IUI, tak jsem myslela, že to je další náký zákrok který mi nic neříká. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
7.3.12 09:26

nn, já se tady v těch zkratkách taky moc nevyznám … co je IUI? Je to tvoje první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 09:29

To je pro změnu zkratka pro inseminaci… jo jo, první. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.3.12 09:54

ahoj holky.. tak od včerejška jsem oficiálně těhu.. zatím bez srdíčka, ale mimi je tam, kde má být a o 5 dní menší, což odpovídá ovulce.. za čtrnáct dní jdu na další UZ a to už snad bude i srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
7.3.12 09:58

angelko to je paráda :dance: a v jakém jsi týdnu? Mě v pondělí tam ani nic neviděla.. ale doufám že je tam kde má být - v pondělí jdu znovu na utz a to bych měla být 5+něco.. tak snad už :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.3.12 12:56

I nea včera jsem byla 5+5, ale tím, jak je mimčo mladší, tak by se dalo říct 5+0..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.12 13:22

Ahoj holky, vitam vsechny nove prichozi :mavam: Ja jsem dnes 4+3.
Mate krasne metriky, ja se porad bojim si ten metrik dat…
Testujete jeste porad? Ja kazdy den, hrozne se mi libi, jak ta carka sili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 13:29

Ahojky, metříku se neboj, na pověry nedej, co se má stát se stane ať s metříkem nebo bez něj. ;) Já testoval týden každý den a teď už jen ob 2 dny, takže zrovna dneska nádhera, testovací čárka opět silnější než kontrolní proužek… jupííí, ještě čekám na výsledky HCG, budu je mít kolem 3 hodiny a první UZ až v úterý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.12 13:44

Ja budu mit prvni UTZ az v devatem tydnu, nejak to do te doby musim vydrzet… :zed: HCG taky netusim, vy se mate, ze to budete mit vsechno hned potvrzene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.12 13:44

Vlastne jsem zapomnela dodat, ze jsem v UK, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 13:55

Aha, já na tu krev chodím taky jako smoplátce rovnou do laborky, nemám to přes žádného doktora ještě, to tam nic takového není? Tady to stojí 108,– korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.3.12 14:07

Neni, ve statnim zdravotnictvi to nejde, a v soukromem se mi za to nechce platit, tady je to strasne moc penez. Ale tak se holt budu tesit na ten devaty tyden - to jedu na UTZ do CR :dance:
Tady se dela prvni UTZ az ve dvanactem tydnu, ale to uz bych fakt nevydrzela :mrgreen:

Holky, a rekly jste to uz rodine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.3.12 15:23

Ahoj holky, tak já asi taky zůstanu tady.
přiznám se, že já testovala jen 2× jednou v neděli a po druhé abych si to potvrdila. u nás to ví jen manžel, čekám už třetí a tak se to tolik už asi neřeší. Ale jsem zvědavá a reakci rodiny, protože synovi je sice 7 let, ale dceři teprve 7 měsíců a tak dítka budou jen cca 15 měsíců od sebe. Trochu se bojím a první tři dny jsem to rozdejchávala, ale teď už se těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
7.3.12 15:37

To je dobře, jen se těš. Já mám zase obavu, že by mi ještě mohli říct, že budou dva, ale už jsem myslím připravená i na to a na druhou stranu bych to brala.
Dnes jsem byla znoova na krvi a HCG je přes 1000U/l ale nevím přesně, jsme jen malé městečko a nemají zase tak dobré přístroje, museli by to někam poslat, Důležité je, že to stoupá! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí