Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Opičářko
a gratuluju, jsi odvážná, ale třeba si děti budou dobře rozumět, když mezi nimi bude tak krátký věkový rozdíl
Holky jdu si umýt vlasy, tak když tak vydržte, než schválím žádost o přijetí ![]()
ahoj holky vítám nové těhulky ![]()
já dneska dělala poslední test co jsem měla doma a čárka zase o fous zesílela. Jinak u mě příznaky zatím skoro žádné, jen větší žízeň.
Včera jsme s manžílkem rozhodovali jména a vůbec teda nevíme.
Ještě že je dost času na rozhodnutí. ![]()
no tééda, to je stránek
chvilku mi trvalo to všechno dočíst..
já byla odpoledne na nehtech, synátor s babičkou koukali na Šmoulíky, tak jsem šla celkem bez výčitek..
Zandula píše:
Ty jo opičářko, odvážná, takhle brzy děti za sebou!Ale aspo%ň k sobě budou mít blízko!
Takže dámy založila jsem uzavřenou skupinu Listopad 2012, snad se Gadys nebude zlobit, že jí tady utečeme a půjde s námi
Ať nemusím každé posílat pozvánku, zažádejte mě všechny a já vám to potvrdím![]()
prosím pro blbce, kde zažádat???
elunaj píše:Zandula píše:prosím pro blbce, kde zažádat???
Ty jo opičářko, odvážná, takhle brzy děti za sebou!Ale aspo%ň k sobě budou mít blízko!
Takže dámy založila jsem uzavřenou skupinu Listopad 2012, snad se Gadys nebude zlobit, že jí tady utečeme a půjde s námi
Ať nemusím každé posílat pozvánku, zažádejte mě všechny a já vám to potvrdím![]()
Pošlu ti pozvánku ![]()
chi, už jsem to našla..
![]()
já jsem tady na emimi uplný pako.. fakt.. ![]()
halo halo, tady je to pěkně rozjeté, můžu se přidat? TP máme zatím 12.11. u doktorky jsem ještě nebyla ![]()
Meduleinko, vsechny holky se presunuly do uzavrene skupiny, tak jestli se ti chce k nim, najdi si Listopad 2012 a pozadej, aby te prijaly, urcite te vezmou ![]()
Jestli se ti do uzavrene skupiny nechce, klidne zustan tady, ja tu zustavam a dalsi holky urcite brzy prijdou, az najdou // na testu ![]()
Mimochodem, mne vychazi termin podle ovu na 11. 11., den pred tebou ![]()
ahoj, tak já se pomalu asi taky přidám, zůstanu ještě v této otevřené diskusi, dokud nebudu mít víc „sebevědomí“ .. v lednu jsme měli SP tak jsem teď opatrná - no spíš pověrčivá
ikdyž to jsem byla už i předtím
Děvčata jak si zadáváte do kalendáře datum otěhotnění? Jako 2 týdny před skutečným početím?
Ahojky!
První den poslední menstruace se dává, některé kalendáře počítají i přímo od ovulace, pokud tedy víš kdy byla.
Kuk třeba tady:
http://www.naseporodnice.cz/…u-porodu.php
If-ka píše:
Ahojky!
První den poslední menstruace se dává, některé kalendáře počítají i přímo od ovulace, pokud tedy víš kdy byla.
Kuk třeba tady:
http://www.naseporodnice.cz/…u-porodu.php