Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
5.3.12 13:14

Sandy vítej! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 13:19
Zandula píše:
Sandy vítej! :mavam:

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.3.12 14:07

Ahoj Sandy :mavam:
Teda holky, nas tady uz je, a to nejsme jeste ani v polovine listopadu!

Snad nam to vsem dobre dopadne! Ja se zatim bojim i dat metrik, kdyby nahodou, nerada bych ho mazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.3.12 14:09

Holky, a uz jste to nekomu oznamili? Myslim z rodiny. Kdy jim to chcete rict? To bude slavy! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.3.12 14:10

Ahoj Sandy :mavam: :mavam: :mavam:

Klementyno, já teda nic mazat nebudu.. věřím, že je to v pořádku… když už to miminko muselo překonat tohle všechno, tak teď už to dáme levou zadní :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.3.12 14:11

Klementyna já jsem si říkala, že když se má něco stát, tak se to stane metřík nemetřík, tak jsem ho udělala.. já prostě věřím tomu, že to tentokrát dobře dopadne!
Sandy vítej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.3.12 14:13
Klementyna píše:
Holky, a uz jste to nekomu oznamili? Myslim z rodiny. Kdy jim to chcete rict? To bude slavy! :dance:

tak u nás vzhledem k tomu, že všichni věděli, že jdeme do dalšího pokusu v CAR a naši hlídali Kubíse,když jsem šla na kontrolu, tak naši to vědí.. ale tcháni ne… uvidíme kdy jim to řeknem.. asi až se zeptají.. oni nějak nemají zájem o tohle. takže se vnucovat určitě nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
5.3.12 14:15

Manželovi jsem to řekla až 4 dny po první pozitivním testu. Jinak to ví ještě ségra a nej kámoška :) Našim to chci říct hned, jak mi to potvrdí doktor. Bude to jejich první vnouče a tak chci, aby to věděli od začátku :dance:
Jak píše angeela, jestli se má něco stát, tak se to může stát stejně v 8 týdnu, jako ve 30týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.3.12 14:19

po naší loňské zkušenosti to u nás budou až do screeningu vědět jen Ti nejbližší.. brácha už to ví a rodiče se to dozví asi brzy.. švagrová a synovcova přítelkyně jsou taky těhotné, takže můj táta bude mít letos dvě vnoučátka a jedno pravnoučátko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.3.12 14:24

U nas to vime zatim jen ja s manzelem, nerekla jem to nikomu, i kdyz nejlepsi kamaradce a sestre to asi reknu brzy. Zbytku rodiny az po potvrzeni srdicka, coz bude v devatem tydnu.
Samozrejme si take nepripoustim, ze by se neco zleho mohlo stat, no ale o jednoho drobecka jsme uz ve 12tt prisli (bylo to jedno z dvojcatek), tak ty obavy trochu jsou…

I kdyz, u nas to oznameni uz nebude o nejake radosti a jasotu, spis vsichni sprasnou ruce, paneboze, vy jste se zblaznili! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
5.3.12 14:24

Ahoj holky, přeji vám všem krásné těhotenství, u nás to bohužel nevyšlo, dutinkou to začalo, dutinkou končí, hcg není, nevyvíjí se…zřejmě něco nebylo v pořádku.
Zamrzí to, ale jedeme dál :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
5.3.12 14:26

renat2 :hug: Přeju hodně štěstí do dalšího snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
5.3.12 14:38

Sandy vítej :mavam:
já měla psychicky náročnou práci před prvním těhu a gynekolog mi nabízel neschopenku, ale právě kvůli těm vycházkám jsem ji nevzala, protože jsem dodělávala školu a to bych v rámci těch vycházek nezvládla. Během těhu jsem zjistila, že můj šéf je „idiot“. Docela mi dělal potíže. Ve 4. měsíci jsem dostala kašel a hodně mě z toho bolelo břicho, tak jsem naklusala ke svému obvodnímu lékaři, ať mi něco na ten kašel dá. Nechal mě týden doma a na kontrole mi nabídl neschopenku s neomezenýma vycházkama. tak jsem ji brala všema 10. šéf se mohl „vozit“ zase po někom jiném a já si báječně užila těhotenství. Dostatečně jsem odpočívala, dělala školu a těšila se malý. Vzhledem k tomu, že to s malým bylo náročný co se spánku týče, tak jsem hodně čerpala z doby před porodem. Nádherně jsem si těhu užila, vím že už nikdy si tak nic neužiju, protože s dítětem nebo dětma to zkrátka nejde. Člověk musí fungovat ať chce nebo nechce. Takže moje rada pro prvotěhulky - máte-li možnost neomezených vycházek - hurá do toho :pankac: , odpočívejte, užívejte, protože další těhu bude 100% náročnější. že čekáme miminko ví zatím jen manžel a nejlepší kamarádka. Ostatní to chci říct až někdy kolem 3. měsíce. Nechci moc spěchat. respektive - jakmile mi začne být moje oblečení těsné, tak to povíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
5.3.12 14:41

Renat2 - to mě moc mrzí:hug: přeju hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 14:44

Zundi, to máš hodně, ty jo aby nebyli dvě… :think:

Jinak koukám co tu přibývá nových těhulek, to je super!!! ;)
Sandy ahooooj!!! To je jasný, tady tě nikdo nevyhodí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí