Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
5.3.12 17:53

Sandy já se naštěstí vdala už před rokem a půl!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
5.3.12 17:57
Liduše píše:
evíku, ony už ty neomezené vycházky nejsou. Už dávaj max. 6 hodin :nevim:
Mě se to tak nehodí kvůli škole, takže jedině až v červnu, až to budu mít snad za sebou.

aha, to je docela škoda. Bylo to fajn.
My jsme byli na procházce a v rámci procházky jsme s Ťulíkem vybrali pro něj trenýrky. Už je konečně bez plínek :potlesk: Tak jsem hned zapla pračku a zítra vyráží jako velký chlap v trenýrkách :mrgreen:
Tak stavy lítostivosti a bulení pro nic na mě zatím nejde. V prvních těhu to přišlo až s rostoucím bříškem a občas to bylo takové, že jsem probulela televizní noviny, tak jsem je pak nějaký čas nesledovala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 18:02

Neuvažovali jste, že by se tahle diskuze zavřela a byla by to uzavřená skupina, časem se určitě budou dávat fotky bříška a řešit intimní věci, tak aby to nikdo neokukoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.3.12 18:48

sny, se mi zdají taky, ve všech těhotenstvích jsem měla živé praštěné sny

Jdeme s mužem ven, já za 5min sedám do auta a přivezu mou maku, aby hlídala a pak jedem. Řídit budu já, muž si libuje, že může bestrestně pít, mi teda trochu štve, bude si pít, hulit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
5.3.12 19:25

Holky,jak to mate nebo melu s priznaky????:-)

• Citovat
  • Upravit
4999
5.3.12 19:26

Ahoj holky, vy jste se dneska teda rozjely, to zírám. :) Mi trvalo to přelouskat. :)
Gladys, tak si to užijte. ;-) U nás to bývá taky tak, že většinou řídím já, ale nevadí mi to, jezdím ráda. :)
Nové těhulky vítám a gratuluju. :)
Sandy, souhlasím, taky mě napadlo že by bylo lepší to tu zamknout. :)
Evíku, gratuluji k potvrzenému těhotenství od dr. :palec:
Renat, to je mi líto, tak moc moc přeji, ať se co nejdříve zadaří. :hug:

K tématu kdo ví a kdo ne, tak u mě už to ví šéf, kvůli tomu jeho kouření, no samozřejmě manžel a pár kamarádek, z rodiny ještě nikdo, tam čekám až to bude jistější. :) Šéf se dneska snažil brát na mě ohledy, ale kouření omezit prostě nedokáže, takže to vypadalo tak, že kouřil dál ode mě, ale stále ve stejné kanceláři, takže to moc platný není. :oops: A na chodbu s cigárem odbíhat při jeho frekvenci nemůže, páč by strávil více času na chodbě, než v kanclu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.3.12 19:28

Sandro, já bych jmenovala hlavně nevolnost, motání hlavy, zvýšenou únavu (říkám tomu spavá nemoc :) ) a bílý výtok. Jo a citlivější prsa. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 19:36
Sandra752 píše:
Holky,jak to mate nebo melu s priznaky????:-)

Mě bolí prsa, mám vetší žízeň než normálně a je mi nevolno, taky mam citlivější nos, připadá mi že všichni smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
5.3.12 19:36

Sandy - taky bych uvítala diskusi uzavřít, jsem určitě pro :palec:
Gladys - užijte si hezký večer :mavam:
Nety - s kuřákama je to těžké :cert: A nešlo by, že by šéf kouřil u pootevřeného okna a bafal to z okna ven, aby v místnosti zůstalo minimum kouře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
5.3.12 19:38

Holky díky moc :hug: tak vzhůru do dalšího měsíce.

Ale vám přeji všem moc a moc pohody v těhotenství, ať je vše v pořádku a až se budete chýlit k metě, tak krásný a bezproblémový porod :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2229
5.3.12 19:38

chtěla jsem se holky zeptat - nebrala jste některá nebo nebere Duphaston? mě ho dneska doktor předepsal. Napsal mi kyselinu listovou a Duphaston, obojí mám brát ráno a večer. Duphaston je prý proti potratu.V prvním těhu jsem brala jen kyselinu listovou, klasika, ale o Duphastonu jsem dnes slyšela poprvé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 19:46

Já ho mám taky, Duphaston je na udržení těhotenství, podporuje činnost žlutého tělíska. Buď ráda, že ho máš!!! Akorát se připrav na to, že se ti po něm nafoukne břicho, pěkně se po něm zavodníš, hlavně sliznice bude růst, mě to kolikrát až tlačí. A taky únava bude, brala jsem ho už když jsem nebyla těhu a unavená jsem první měsíc byla hodně, pak se to sroovnalo. Budeš ho mít asi do 12tt. Bereš normálně nebo zavádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 19:50
evík píše:
Sandy - taky bych uvítala diskusi uzavřít, jsem určitě pro :palec:
Gladys - užijte si hezký večer :mavam:
Nety - s kuřákama je to těžké :cert: A nešlo by, že by šéf kouřil u pootevřeného okna a bafal to z okna ven, aby v místnosti zůstalo minimum kouře?

Tak někdo musí založit skupinu co třeba zakladatelka diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
5.3.12 19:51

Děkuju, If-ko. Beru normálně - perorálně.No, ta únava mě trochu děsí. Normálně jsem poslední dobou dost unavená… Chodím po obědě s malým spát a to je pak den v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 19:54

Tak to bude dobrý, když se odpoledne prospíš, tak to pak ani nepostřehneš. Mě to bralo kolem vánoc a dlouho mi trvalo, než jsem zjistila, že to není z uklízení ale z léků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí