Poradna duly
Jana Čurdová
My jsme doma dva býci a poprvé to měl být taky býk, no ač je to smutné, tak možná snad lepší, že to nevyšlo, my bysme se zabili, takhle máme co dělat dva býci
![]()
Klemntyno, Antony je krásné jméno, ale líbí se mi jen v téhle podobě! ![]()
Holky, mě je taky blbě, asi budu muset ty lízátka taky koupit, dělá se mi blbě několikrát za den a mám problém s tím se najíst…Mám hlad, ale nedokážu se na to jídlo ani podívat ![]()
Holky kdy to budete oznamovat v práci?
Já pracuju ve školce a jsme tam jen tři, takže myslím, že to dlouho neutajím, když mi bude blbě a oni ví, že se o mimi snažíme…A ani tam nebudu moct chodit s lízátkama, to by mě dětičky ukamenovaly, že paní učitleka má lízátko a oni nic ![]()
Zandula píše:
My jsme doma dva býci a poprvé to měl být taky býk, no ač je to smutné, tak možná snad lepší, že to nevyšlo, my bysme se zabili, takhle máme co dělat dva býci![]()
![]()
![]()
Klemntyno, Antony je krásné jméno, ale líbí se mi jen v téhle podobě!
Holky, mě je taky blbě, asi budu muset ty lízátka taky koupit, dělá se mi blbě několikrát za den a mám problém s tím se najíst…Mám hlad, ale nedokážu se na to jídlo ani podívat
No a to si představ,že u nás doma jsme byli býci rovnou čtyři
.Mamka,taťka,já i brácha
Jen ségra trhla partu ta je rak ![]()
A ještě jedna otázka
Když jsou tu ty zkušené matky a samozřejmě i vy ostatní…Jak je to s pitím čaje v těhu??? Já třeba nepiju vůbec kafe, ale mám moc ráda čaj (hlavně černý, ale třeba i bílý nebo zelený) piju tak dva velké hrnky denně, ale čtu, že se čaj moc nedoporučuje, co vy myslíte?
Jaruše píše:Zandula píše:No a to si představ,že u nás doma jsme byli býci rovnou čtyři
My jsme doma dva býci a poprvé to měl být taky býk, no ač je to smutné, tak možná snad lepší, že to nevyšlo, my bysme se zabili, takhle máme co dělat dva býci![]()
![]()
![]()
Klemntyno, Antony je krásné jméno, ale líbí se mi jen v téhle podobě!
Holky, mě je taky blbě, asi budu muset ty lízátka taky koupit, dělá se mi blbě několikrát za den a mám problém s tím se najíst…Mám hlad, ale nedokážu se na to jídlo ani podívat.Mamka,taťka,já i brácha
Jen ségra trhla partu ta je rak
Taky dobrý, se divím, že jste ve zdraví přežili ![]()
U nás teda celkově v širší rodině je strašně moc býků…
Já to v práci říkat nebudu. Oni si určitě brzy všimnou a zeptají se mě
Pak jim to teda odkývu. Jinak můj přímý nadřízený ví, že se snažíme, takže s tím počítá, ale pan ředitel možná bude držkovat
Já teď přemýšlím, kdy to řeknu rodičům, bude to jejich první vnouče, tak chci, aby to bylo hezky řečené ![]()
Liduše píše:
Já to v práci říkat nebudu. Oni si určitě brzy všimnou a zeptají se měPak jim to teda odkývu. Jinak můj přímý nadřízený ví, že se snažíme, takže s tím počítá, ale pan ředitel možná bude držkovat
Já teď přemýšlím, kdy to řeknu rodičům, bude to jejich první vnouče, tak chci, aby to bylo hezky řečené
Toho já jsem se vůbec poprvé nedočkala, taky jsme to chtěli hezky oznamovat, ale než jsme to stihli, tak jsem skončila v nemocnici, tak je přítel jel všem říct že jsem v nemocnici a proč…A tentokrát to mamce oznámme co nejpozději, protože je to taky její první vnouče a těžce to nese a tchánovci ty už to ví, přítel je hrozná drbna ![]()
Zandula píše:
Holky kdy to budete oznamovat v práci?Já pracuju ve školce a jsme tam jen tři, takže myslím, že to dlouho neutajím, když mi bude blbě a oni ví, že se o mimi snažíme…A ani tam nebudu moct chodit s lízátkama, to by mě dětičky ukamenovaly, že paní učitleka má lízátko a oni nic
No tak tohle už mám za sebou. Můj šéf totiž po mě chtěl,abych šla něco udělat do jedný místnosti ve firmě,kde je klima,takovej divnej vzduch i světlo,no a jelikož jsem tam zkoušela být pár dní předtím a pokaždý jsem tam vydržela tak čtyři minuty a potom jsem skončila na půl hodiny u otevřenýho okna,tak jsem mu ta nějak oklikou řekla,že tam teda půjdu,ale nevím,jak dlouho tam vydržím,že se mi tam dělá špatně ![]()
Koukal ne mě nechápavě a prý,z čeho se mi tam dělá zle? Tak jsem mu na to odpověděla,ať to neřeší,že poslední dobou se mi dělá špatně prakticky všude,jen tam je to horší. No a pak mu to docvaklo,protože moc dobře ví,proč lítám po doktorech
.Jen jsem mu ještě řekla,že bych byla velice ráda,kdyby si to nechal pro sebe,že ještě nechci,aby to věděl každý. ![]()
Zandulo, piju rozpustný kafe, černý čaj, nějak se ráno musím uvést do provozu, přestala jsem pít preso, aby toho kofeinu nebylo tolik. Ale v prvním těhotenství jsem si v druhém trimestru i presíčko dala, měla jsem hrozně nízký tlak a pracovala jsem naproti Starbucks ![]()
Už to jídlo nějak neřeším. Pokud člověk nevypije 10 smrťáků za den a nehulí ![]()
A 100gramů alkoholu týdně nemá na vývoj plodu vliv ![]()
Baba píše:
Už to jídlo nějak neřeším. Pokud člověk nevypije 10 smrťáků za den a nehulí
A 100gramů alkoholu týdně nemá na vývoj plodu vliv
Takový přístup se mi líbí, asi to taky tak budu brát!
Mimoto Babo, gratuluju k //
A krásná profilovka ![]()
Babo, taky jsem přestala řešit jídlo, vlastně už u Franty, i když tam jsem si dala zavináče až ve 4.měsíci ![]()
Ale kvůli tomu špinění a krvácení ten kofein držím fakt zkrátka, může to mít vliv na odlučování sliznice, sice ve vyšších dávkách, ale proč to pokoušet
Gladys píše:
Babo, taky jsem přestala řešit jídlo, vlastně už u Franty, i když tam jsem si dala zavináče až ve 4.měsíci
Ale kvůli tomu špinění a krvácení ten kofein držím fakt zkrátka, může to mít vliv na odlučování sliznice, sice ve vyšších dávkách, ale proč to pokoušet
Tak to o tom kofeinu slyším poprvé
. Naštěstí já kofein nemůžu vůbec,nedělá mi dobře na žaludek,kafe piju bez něj a ještě s mlékem.
No a teď už se pomalu přemístím do pelechu.Jsem nějak grogy a ráno brzo vstávám,takže dobrou noc všem ![]()
Zandulo, dík ![]()
S miminem jsme spíš pesimistická, ale tak uvidíme.
Knedlu v tý profilovce zkrášlovala Munkki, na tý plešatý hlavě gumičky docela držely ![]()
Kuš Babo. Pesimistická můžeš být, až bude hcg klesat, jinak neni důvod ![]()