Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
4.3.12 20:42

My jsme doma dva býci a poprvé to měl být taky býk, no ač je to smutné, tak možná snad lepší, že to nevyšlo, my bysme se zabili, takhle máme co dělat dva býci :lol: :lol: :lol:

Klemntyno, Antony je krásné jméno, ale líbí se mi jen v téhle podobě! :potlesk:

Holky, mě je taky blbě, asi budu muset ty lízátka taky koupit, dělá se mi blbě několikrát za den a mám problém s tím se najíst…Mám hlad, ale nedokážu se na to jídlo ani podívat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.12 20:45

Holky kdy to budete oznamovat v práci?
Já pracuju ve školce a jsme tam jen tři, takže myslím, že to dlouho neutajím, když mi bude blbě a oni ví, že se o mimi snažíme…A ani tam nebudu moct chodit s lízátkama, to by mě dětičky ukamenovaly, že paní učitleka má lízátko a oni nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.12 20:46
Zandula píše:
My jsme doma dva býci a poprvé to měl být taky býk, no ač je to smutné, tak možná snad lepší, že to nevyšlo, my bysme se zabili, takhle máme co dělat dva býci :lol: :lol: :lol:

Holky, mě je taky blbě, asi budu muset ty lízátka taky koupit, dělá se mi blbě několikrát za den a mám problém s tím se najíst…Mám hlad, ale nedokážu se na to jídlo ani podívat :?

No a to si představ,že u nás doma jsme byli býci rovnou čtyři :mrgreen: .Mamka,taťka,já i brácha :mrgreen: Jen ségra trhla partu ta je rak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.12 20:47

A ještě jedna otázka :oops: Když jsou tu ty zkušené matky a samozřejmě i vy ostatní…Jak je to s pitím čaje v těhu??? Já třeba nepiju vůbec kafe, ale mám moc ráda čaj (hlavně černý, ale třeba i bílý nebo zelený) piju tak dva velké hrnky denně, ale čtu, že se čaj moc nedoporučuje, co vy myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.12 20:48
Jaruše píše:
Zandula píše:

Holky, mě je taky blbě, asi budu muset ty lízátka taky koupit, dělá se mi blbě několikrát za den a mám problém s tím se najíst…Mám hlad, ale nedokážu se na to jídlo ani podívat :?
No a to si představ,že u nás doma jsme byli býci rovnou čtyři :mrgreen: .Mamka,taťka,já i brácha :mrgreen: Jen ségra trhla partu ta je rak :lol:

Taky dobrý, se divím, že jste ve zdraví přežili :-D
U nás teda celkově v širší rodině je strašně moc býků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
4.3.12 20:49

Já to v práci říkat nebudu. Oni si určitě brzy všimnou a zeptají se mě :) Pak jim to teda odkývu. Jinak můj přímý nadřízený ví, že se snažíme, takže s tím počítá, ale pan ředitel možná bude držkovat :lol: Já teď přemýšlím, kdy to řeknu rodičům, bude to jejich první vnouče, tak chci, aby to bylo hezky řečené :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.12 20:51
Liduše píše:
Já to v práci říkat nebudu. Oni si určitě brzy všimnou a zeptají se mě :) Pak jim to teda odkývu. Jinak můj přímý nadřízený ví, že se snažíme, takže s tím počítá, ale pan ředitel možná bude držkovat :lol: Já teď přemýšlím, kdy to řeknu rodičům, bude to jejich první vnouče, tak chci, aby to bylo hezky řečené :srdce:

Toho já jsem se vůbec poprvé nedočkala, taky jsme to chtěli hezky oznamovat, ale než jsme to stihli, tak jsem skončila v nemocnici, tak je přítel jel všem říct že jsem v nemocnici a proč…A tentokrát to mamce oznámme co nejpozději, protože je to taky její první vnouče a těžce to nese a tchánovci ty už to ví, přítel je hrozná drbna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.12 20:54
Zandula píše:
Holky kdy to budete oznamovat v práci?Já pracuju ve školce a jsme tam jen tři, takže myslím, že to dlouho neutajím, když mi bude blbě a oni ví, že se o mimi snažíme…A ani tam nebudu moct chodit s lízátkama, to by mě dětičky ukamenovaly, že paní učitleka má lízátko a oni nic :D

No tak tohle už mám za sebou. Můj šéf totiž po mě chtěl,abych šla něco udělat do jedný místnosti ve firmě,kde je klima,takovej divnej vzduch i světlo,no a jelikož jsem tam zkoušela být pár dní předtím a pokaždý jsem tam vydržela tak čtyři minuty a potom jsem skončila na půl hodiny u otevřenýho okna,tak jsem mu ta nějak oklikou řekla,že tam teda půjdu,ale nevím,jak dlouho tam vydržím,že se mi tam dělá špatně :poblion:
Koukal ne mě nechápavě a prý,z čeho se mi tam dělá zle? Tak jsem mu na to odpověděla,ať to neřeší,že poslední dobou se mi dělá špatně prakticky všude,jen tam je to horší. No a pak mu to docvaklo,protože moc dobře ví,proč lítám po doktorech :mrgreen: .Jen jsem mu ještě řekla,že bych byla velice ráda,kdyby si to nechal pro sebe,že ještě nechci,aby to věděl každý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 20:55

Zandulo, piju rozpustný kafe, černý čaj, nějak se ráno musím uvést do provozu, přestala jsem pít preso, aby toho kofeinu nebylo tolik. Ale v prvním těhotenství jsem si v druhém trimestru i presíčko dala, měla jsem hrozně nízký tlak a pracovala jsem naproti Starbucks :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.3.12 20:57

Už to jídlo nějak neřeším. Pokud člověk nevypije 10 smrťáků za den a nehulí :nevim:
A 100gramů alkoholu týdně nemá na vývoj plodu vliv :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.12 20:59
Baba píše:
Už to jídlo nějak neřeším. Pokud člověk nevypije 10 smrťáků za den a nehulí :nevim:
A 100gramů alkoholu týdně nemá na vývoj plodu vliv :jazyk:

Takový přístup se mi líbí, asi to taky tak budu brát!
Mimoto Babo, gratuluju k // ;) A krásná profilovka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 21:00

Babo, taky jsem přestala řešit jídlo, vlastně už u Franty, i když tam jsem si dala zavináče až ve 4.měsíci :lol:
Ale kvůli tomu špinění a krvácení ten kofein držím fakt zkrátka, může to mít vliv na odlučování sliznice, sice ve vyšších dávkách, ale proč to pokoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.12 21:05
Gladys píše:
Babo, taky jsem přestala řešit jídlo, vlastně už u Franty, i když tam jsem si dala zavináče až ve 4.měsíci :lol:
Ale kvůli tomu špinění a krvácení ten kofein držím fakt zkrátka, může to mít vliv na odlučování sliznice, sice ve vyšších dávkách, ale proč to pokoušet

Tak to o tom kofeinu slyším poprvé 8o . Naštěstí já kofein nemůžu vůbec,nedělá mi dobře na žaludek,kafe piju bez něj a ještě s mlékem.
No a teď už se pomalu přemístím do pelechu.Jsem nějak grogy a ráno brzo vstávám,takže dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.3.12 21:09

Zandulo, dík :hug:
S miminem jsme spíš pesimistická, ale tak uvidíme.

Knedlu v tý profilovce zkrášlovala Munkki, na tý plešatý hlavě gumičky docela držely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 21:11

Kuš Babo. Pesimistická můžeš být, až bude hcg klesat, jinak neni důvod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie