Poradna duly
Jana Čurdová
Právěže asi jo,protože moje DR to je zabitej případ po roce snažení mi dala Clostylbegyt a pozvala si mě na UTZ aby viděla folíky,jenže si mě pozvala 15 den cyklu a prý nic neviděla a ovulku jsem prý už měla.Za týden jsem měla hrozný křeče a když jsem tam přišla,tak mi řekla,že ovulka proběhla se spožděním.Pak 2 dny před menzes na testu čárka,ale na UTZ nic.Tak mi řekla ať počkám a zkusím to znovu no a dnes po 8 dnech zpoždění silnější čárky.Tak už vážně nevím.
no tak to je jasný jak facka
ovulka byla později a to by sis na tom testu musela tu čárku fakt vymyslet, pokud čárka je a sílí, je to doma ![]()
Taky doufám,že to vyšlo,už to byl poslední pokus, končí mi zachvíli rodičovská na syna takže bych musela jít do práce.Mimochodem u prvního těhu to bylo skoro to samé.Také jsem nevěděla kdy byla ovulka a nějak jsem otěhotněla.Tak v pátek písnu a snad se kvám přidám.
Ahojky.Taky se hlásím.U nás to je teda trochu neplánovabé těhotensví. ![]()
ahojda tak ja dnes byla zas na krvi zitra si ma zavolat a podle hodnot uvidime bud tehu nebo hormony ale na tehu testu mam // i kdyz ta druha je jeste slabší
Ahojky, já jsem teď ve fázi, kdy mi sílí čárka, tak doufám, že tam budou na konci týdne už dvě stejně intenzivní čárky. Zpoždění mám a slabší čárku taky, tak dofám, že to dopadne. Mám za sebou minulý rok zamlklé těhu, tak mám trochu obavy.
kralicinka1 píše:
Ahojky.Taky se hlásím.U nás to je teda trochu neplánovabé těhotensví.
Ahoj
u nás taky mimo plán
a už dokonce druhé
tak doufám, že to všechno nějak zvládneme
Všem co co se teprve chystají k doktorovi držím palečky
a nám ostatním vlastn taky
hlavně at je vše Ok ![]()
Ahojda,dnes jsem videla poprve mrnouska…jsem v 5 tydnu…takovy flicek ![]()
Sandra752 píše:
Ahojda,dnes jsem videla poprve mrnouska…jsem v 5 tydnu…takovy flicek
Jéééé holky já vám tak závidím, já se na ted flíček puntíček jedu podívat zítra a asi nedospím!
Ahojky.U nás čtvrté.A dětičky k tomu 4 roky, 2 roky a 6 měsíců. ![]()
Ifko - tak to už vydržíš a uvidíš
neboj. Já jdu na další kvůli
až za tři týdny.. tak to bude peklo čekat tak dlouho ![]()
Holki, já jsem tak nervózní, aby bylo vše OK a aby miminko vydrželo. Ten začátek je taková sázka do loterie. Nevím, jak se od těchto myšlenek odpoutat ![]()
ahoj holky pridavam se taky mam za sebou minuly rok zamkle tehu 10 tt tak jsem desne nervozni ![]()