Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
17.3.12 09:12

ja bych mela kdyz vse dobre dopadne termin 10.11 :)Tak holky at to tady vsechny zdarne donosime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.12 11:19

Ahojky já bych se taky ráda přidala, zatím anonymě, ještě to tu nikdo neví :mrgreen: ,ale hned jak překonám tu mou rizikovou hranici tak s tim půjdu do světa. Můžu mezi vás teda taky? :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1147
17.3.12 11:37
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.3.12 13:45

Anonymni, ty jsi nejaka mistni celebrita, ze chces zustat v utajeni? 8) Kde je u tebe rizikova hranice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.3.12 13:46

Holky, nechate si rict, co cekate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
17.3.12 13:47

Já určitě.Jsem moc velký zvědavec.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
17.3.12 13:49

Jinak nám je to jedno.Všechno už máme.Jen dvojčátka ne a doufám že ty tam ani nebudou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.12 14:06
Klementyna píše:
Anonymni, ty jsi nejaka mistni celebrita, ze chces zustat v utajeni? 8) Kde je u tebe rizikova hranice?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nene nejsem, jsi mě pobavila. jen jsem teprve krátce, v týdnu si to jdu potvrdit od lékaře a nechci to zakřiknout :D
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.12 14:08

Jinak, já si to asi nechám říct. Jsem strašná zvědavka a nevydržela bych to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3106
17.3.12 15:34

Ahojky holky, tady se to ale pěkně rozšiřuje… Já jsem dnes 5. tt a v noci se mi nějak špatně spí. Mám jen jakoby bušení srdce, cítím se nervózní (až vzteklá), a pobolívají mě prsa, jinak nic. Kdy se chystáte na ko k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
17.3.12 17:52

já jdu k dr ted ve středu dochází mi utrogestan a uvidím zda mi udělaá UTZ budu 5+4 tak uvidíme zda už něco bude vidět nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.12 17:58
smiley1 píše:
Ahojky holky, tady se to ale pěkně rozšiřuje… Já jsem dnes 5. tt a v noci se mi nějak špatně spí. Mám jen jakoby bušení srdce, cítím se nervózní (až vzteklá), a pobolívají mě prsa, jinak nic. Kdy se chystáte na ko k dr?

Mě bolí prsa uplně šíleně a jsem taky strašně vzteklá :roll: ( ale to jsem i normálně :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
4750
17.3.12 18:52

ahoj holky, ja jsem dnes 6+1 alespon podle menstruace, k doktorce jdu pristi patek 7+0 ale to tady v Irsku, takze mozna tak akorat krev mi vezmou, ale 29 brezna jsem se objednala do CR to budu 7+6, tak uz se nemuzu dockat, to uz by mohlo jit i neco videt a slyset, a pak uz to oznamym rodine a kamaradkam v Cesku :) nemuzu se dockat dovolene, a poprve v zivote se tesim na gyndu :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
17.3.12 18:55

no a zatim vubec nevim zda si budeme chtit nechat rict pohlavi, pry to tu ani nechteji moc rikat snad doktori, ale my jsme podvedome presvedceni, ze to bude chlapec, a to jsem si vzdycky myslela, ze prvni budu mit devce, tak jsem velmi zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.12 19:20
Lucinatko píše:
ahoj holky, ja jsem dnes 6+1 alespon podle menstruace, k doktorce jdu pristi patek 7+0 ale to tady v Irsku, takze mozna tak akorat krev mi vezmou, ale 29 brezna jsem se objednala do CR to budu 7+6, tak uz se nemuzu dockat, to uz by mohlo jit i neco videt a slyset, a pak uz to oznamym rodine a kamaradkam v Cesku :) nemuzu se dockat dovolene, a poprve v zivote se tesim na gyndu :D :lol: :D

Ahoj, já už se taky strašně těšim až to budu moc oznámit všem :D Hlavně čekám na vyjádření doktora, zda se to usídlilo tam kde má a tak. to čekání je ale hrozný. Já jsem strašně netrpělivej člověk :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex