Poradna duly
Jana Čurdová
ja bych mela kdyz vse dobre dopadne termin 10.11
Tak holky at to tady vsechny zdarne donosime ![]()
Ahojky já bych se taky ráda přidala, zatím anonymě, ještě to tu nikdo neví
,ale hned jak překonám tu mou rizikovou hranici tak s tim půjdu do světa. Můžu mezi vás teda taky?
![]()
Anonymni, ty jsi nejaka mistni celebrita, ze chces zustat v utajeni?
Kde je u tebe rizikova hranice?
Jinak nám je to jedno.Všechno už máme.Jen dvojčátka ne a doufám že ty tam ani nebudou. ![]()
Klementyna píše:
Anonymni, ty jsi nejaka mistni celebrita, ze chces zustat v utajeni?Kde je u tebe rizikova hranice?
Jinak, já si to asi nechám říct. Jsem strašná zvědavka a nevydržela bych to ![]()
Ahojky holky, tady se to ale pěkně rozšiřuje… Já jsem dnes 5. tt a v noci se mi nějak špatně spí. Mám jen jakoby bušení srdce, cítím se nervózní (až vzteklá), a pobolívají mě prsa, jinak nic. Kdy se chystáte na ko k dr?
já jdu k dr ted ve středu dochází mi utrogestan a uvidím zda mi udělaá UTZ budu 5+4 tak uvidíme zda už něco bude vidět nebo ne
smiley1 píše:
Ahojky holky, tady se to ale pěkně rozšiřuje… Já jsem dnes 5. tt a v noci se mi nějak špatně spí. Mám jen jakoby bušení srdce, cítím se nervózní (až vzteklá), a pobolívají mě prsa, jinak nic. Kdy se chystáte na ko k dr?
Mě bolí prsa uplně šíleně a jsem taky strašně vzteklá
( ale to jsem i normálně
)
ahoj holky, ja jsem dnes 6+1 alespon podle menstruace, k doktorce jdu pristi patek 7+0 ale to tady v Irsku, takze mozna tak akorat krev mi vezmou, ale 29 brezna jsem se objednala do CR to budu 7+6, tak uz se nemuzu dockat, to uz by mohlo jit i neco videt a slyset, a pak uz to oznamym rodine a kamaradkam v Cesku
nemuzu se dockat dovolene, a poprve v zivote se tesim na gyndu
![]()
no a zatim vubec nevim zda si budeme chtit nechat rict pohlavi, pry to tu ani nechteji moc rikat snad doktori, ale my jsme podvedome presvedceni, ze to bude chlapec, a to jsem si vzdycky myslela, ze prvni budu mit devce, tak jsem velmi zvedava ![]()
Lucinatko píše:
ahoj holky, ja jsem dnes 6+1 alespon podle menstruace, k doktorce jdu pristi patek 7+0 ale to tady v Irsku, takze mozna tak akorat krev mi vezmou, ale 29 brezna jsem se objednala do CR to budu 7+6, tak uz se nemuzu dockat, to uz by mohlo jit i neco videt a slyset, a pak uz to oznamym rodine a kamaradkam v Ceskunemuzu se dockat dovolene, a poprve v zivote se tesim na gyndu
![]()
![]()
Ahoj, já už se taky strašně těšim až to budu moc oznámit všem
Hlavně čekám na vyjádření doktora, zda se to usídlilo tam kde má a tak. to čekání je ale hrozný. Já jsem strašně netrpělivej člověk ![]()