Poradna duly
Jana Čurdová
Terko, k jakému jdeš nakonec dr v Praze? Jinak já chci ještě s kontrolou počkat, chci hned vidět srdíčko, nebo nic, ale určitě bude
musím tomu věřit!
našla sem nějakou doktorku na čerňáku, nějakou soukromou tak uvidíme jestli bere, víc budu vědět zítra
je ty jsi tu také
pokud si mě pamatuješ tak jsme byli na stejno na revizi
já jsem cca 8týden od poslední MS teda myslím, nikdy jsem si to nijak nezapisovala ani nehlídala takže je to opravdu jen přibližně… mě bylo dobře do min týdne ale od pondělí mám téměř denně alepoň na chvíli žaludek na vodě a prsa mě pobolívají jen trochu proti tomu co bylo před cca třemi týdný… už se strašně těším na ten UT a doufám že tam bude už něco vidět ![]()
Ahoj.. já bych se k Vám ráda přidala:) podle poslední ms na internetové kalkulačce bych měla mít termín 26.listopadu:) je to 5 týdnů od poslední ms… mám hroznou depku, zítra jdu k dr a bojím se.. byla jste některá v 5tt u dr na ultrazvuku? Bylo už něco vidět? Děkuju a všem Vám gratuluju k //
![]()
@Eleanora1988 píše:
Ahoj.. já bych se k Vám ráda přidala:) podle poslední ms na internetové kalkulačce bych měla mít termín 26.listopadu:) je to 5 týdnů od poslední ms… mám hroznou depku, zítra jdu k dr a bojím se.. byla jste některá v 5tt u dr na ultrazvuku? Bylo už něco vidět? Děkuju a všem Vám gratuluju k //![]()
![]()
Ahojky, já byla v 5+5 a mrňous měl už 2mm, ale srdíčko ještě vidět nebylo ![]()
@Blešík píše:
Ahojky, já byla v 5+5 a mrňous měl už 2mm, ale srdíčko ještě vidět nebylo
a v kterém týdnu jste ho viděli? Já už jednou srdíčko měla ale potratila jsem a nevzpomínám si v kterém týdnu bylo vidět.. je to 5 let..
@Eleanora1988
Ahoj já jsem byla 6+0 a srdíčko mi říkala doktorka že se rozbíhá…
@kacabus píše:
@Eleanora1988
Ahoj já jsem byla 6+0 a srdíčko mi říkala doktorka že se rozbíhá…
ahoj se srdíčkem neporadím já ho neměla tak ti neporadím ted pujdu na kontrolu v 6+6 A DOUFÁM ŽE UŽ BUDE
@Eleanora1988 píše:
a v kterém týdnu jste ho viděli? Já už jednou srdíčko měla ale potratila jsem a nevzpomínám si v kterém týdnu bylo vidět.. je to 5 let..
Já jdu od té doby poprvé na kontrolu zítra, takže 9+5 a už (jestli je tedy vše v pořádku) bude vidět určo
Vím, že holky říkaly, že kolem toho 6 a 7týdne už bývá vidět, ale sama nemám vyzkoušeno. Tak držím palec ať ti to dobře dopadne ![]()
@Eleanora1988 píše:
Ahoj.. já bych se k Vám ráda přidala:) podle poslední ms na internetové kalkulačce bych měla mít termín 26.listopadu:) je to 5 týdnů od poslední ms… mám hroznou depku, zítra jdu k dr a bojím se.. byla jste některá v 5tt u dr na ultrazvuku? Bylo už něco vidět? Děkuju a všem Vám gratuluju k //![]()
![]()
tak to jsme na tom úplně stejně, já jdu teda k dr až v uterý, ale tp je taky 26.
kabelitko, já šla k mudr chvíli po vynechání menses..bolely mě záda, prsa..pozitivní testy a měla sem o mimi strach, jelikož jsem již nedávno prodělala jedno zamlklé těhotenství…
Přišla jsem a udělali mi v nemocnici hned krev. testy, do hodiny jsem měla výsledky s nízkým HCG a doktorka mě vyděsila dalším zamklým..za dva dny jsem musela na nové krev. testy…věděla jsem, že mám ovulaci později než je v tabulkách ( 14 den cyklu ) a to jsem jít taky řekla a pověděla mi, že může jít o ranné těhotenství..Což se za dva dny potvrdilo..protože hcg mi z 52 stouplo 4× na 213 a za další týden jsem dle krve měla již 5662 na ultrazvuku šel vidět gestační váček s náznakem toho žloutkového
ale ještě nešlo vidět srdíčko..mudr mi řekl, že těhotenství odpovídá 5 týdnu…Od menstruace jsem další kontrola mě čeká už u mé mudry…je to za tři dny..tak doufám, že tam už třeba srdíčko bude..ale co jsem tu u holek četla tak to asi ještě bude brzy…ale to neva..času je dost…takže bud v klidu a nenech se vyděsit jako jsem se nechala vyděsit já…dej mimiškovi dost času a hlavně bud v klidu válej se a odpočívej a spi když se ti bude chtít…nic ti neuteče..věř mi…:-) budu ti držet palce..
ron: děkuji děkuji. Jemi jasné že srdíčko nebude, ale chci aby mi řekli, že je to fakt těhu a že je tam kde má být.. raději bych šla až tak za 14 dní, ale přítel dost plaší, že testům nevěří a tak, tak půjdu. Nic to nestojí a mám to kousek od domu