Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
RaNe
26.3.12 09:41

Ja bych chtela usnout a probudit se s mimcem v naruci, porod bych si klidne odpustila :lol:
Jinak ahoj po vikendu, doufam, ze jsou tady vsechny tehule ok :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2972
26.3.12 09:44

no ono se nedá nic uspíšit ale co čekali jsme 3 roky tak počkáme i tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
26.3.12 10:03

Ja cim dal vic zacinam uvazovat ze pujdu az za tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.3.12 10:05

Ahoj holky, všem co jdou dnes na kontrolu, tak držím palce :-)
Jinak mám pocit, že se nás tady sešlo hodně, co máme za sebou nevydařené těhu a revizi. Tak musíme doufat, že to zlé už jsme si vybraly a teď už bude vše o.k. a bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 10:13

zdravím:-) tak my za sebou mame dnes kontrolu, jsme v 10.tydnu a uz bylo vse nadherne videt,rucickama a nozickama hazel sem tam:-) za 14 dni mame vysetreni na vyvojove vady,tak snad bude vsechno taky v poradku:-) hezky den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
26.3.12 10:21
@verunkka2 píše:
zdravím:-) tak my za sebou mame dnes kontrolu, jsme v 10.tydnu a uz bylo vse nadherne videt,rucickama a nozickama hazel sem tam:-) za 14 dni mame vysetreni na vyvojove vady,tak snad bude vsechno taky v poradku:-) hezky den :-)

Gratulace!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
26.3.12 10:35
@verunkka2 píše:
zdravím:-) tak my za sebou mame dnes kontrolu, jsme v 10.tydnu a uz bylo vse nadherne videt,rucickama a nozickama hazel sem tam:-) za 14 dni mame vysetreni na vyvojove vady,tak snad bude vsechno taky v poradku:-) hezky den :-)

Velkááá gratulace, super!

Jinak všem také držím palce, kdo má kontrolu, určitě budem všichni mít v listopadu našeho broučka v náruči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.3.12 10:36

Ahoj, tak se taky přidávám. Včera sem zjistila že jsem těhu :mrgreen: . Taky jsem před rokem prodělala ZT těhotenství :cert: tak doufam ze ro tentokrát dopadne a nakonc se sváma budu radovat z úspěchu :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
26.3.12 10:42

@verunkka2
Velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
26.3.12 10:44

vítám nově příchozí a verunce moc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
26.3.12 11:04
@verunkka2 píše:
:dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
RaNe
26.3.12 11:05

Verunko kdy mas termin? Jestli dobre pocitam, tak ho musis mit uz v rijnu, kdyz jsi ted v 10tt, ne?

• Citovat
  • Upravit
2762
26.3.12 11:05
@verunkka2 píše:

to je super :palec: gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 11:09

No ja to puvodne spocitala na listopad,ale ted podle meho vypoctu je to konec rijna..:-D ja totiz mela par problemu,takze mi doktor poradne jeste skoro nic nerekl..ja doufam,ze se ted postupne zacnu dozvidat vic a vic info..podle posledni menstruace jsem ted 9+4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
26.3.12 11:11

Aha, tak to jo. Heled a on ti rekl, ze jses v 10tt? Kdyz jsi 9+4..
Ja se chci konecne dozvedet, jak se to pocita :pocitac: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí