Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8345
27.3.12 08:31

@Terrrka viem ze bere gona, http://www.gona.in/kontakt, ale pozor na narodni je to nadstandard, inde su normalne ordinacie. tak skus tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:34

ahoj holky, uz vas chcilku citam, ale nejako som sa neodhodla napisat. cakame tiez mimco, druhe ;-). termin mam 21.11., teda podla poslednej ms. verim, ze podla ultrazvuku sa to trochu zmeni. zatial mam iba testnute mocou. cakam na vysetrenie dr. predpokladam ze tak za 2 tyzdne ma vezme, mozno skor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:38
@afaxi píše:
ahoj jsem na tom podobně. Taky dnes řekli že tam je hematom (po tom co mě můj gynekolog vyšokoval toim že uložený v rohu). Pak mě poslal do nemocnice, kde řekli, že jsme v pořádku, ale je tam hematom. Ale nemám neschopenku, ani léky nic…tak si budeme držet palečky, aby nám to vyšlo :palec:

holky drzim vam palecky, ja som prve tehu prekrvacala skoro cele. mala som trikrat hematon, raz dokonca hrozil, ze pretrhne pupocnikovu snuru. ale ustala to malinka a teraz mam 10m koccku, teda 10mesacne zlobidlo ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:41

inak na nevolnosti mne pri prvom tehu pomahalo zjest vzdy nieco po cca 2 hodinach, dokonca som sa na to budila aj v noci, ta som mala pripravene pri posteli, vzdy nieco. tym jedenim jaksi nevolnosti ustupili a uz to bolo v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:43

a uz koncim samomluvou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.3.12 08:50

holky, já sice žádné zamklé těhu ani potraty za sebou nemám..ale říkám si, blesk taky neuhodí dvakrát na stejný místo!!! miminka si nezaslouží chmurné myšlenky, myslete na ně v dobrém, potřebují to! :) prostě to dobře dopadne!!!!
a co se be´darů týče, sem jak puboš, mám objičej jak nějaká patnáctka ( ale ty dneska vypadají starší, než já :)no hrůza,a le hlavně , a´t jsou mimi zdravá!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 08:51

Ron, tak to je dobře, že ti to šéf upravil. I když 12-ctky se mi zdají dost. Přeci jenom teď jsme hodně unavené. Ono to prý kolem 16 týdne vymizí, ale i tak.
Taky už pokukuju po těhotenském.. :mrgreen: Určitě si budu objednávat troje šaty ke kolenů, nějakou sukeň a kalhoty. ;) Já jsem dneska 6+6, takže zítra už 7+0. Huráááá :mrgreen: kalhoty mě zatím netlačí. Docela jsem shodila. Mám žaludek na vodě. malý ráno snídal a při vůni banánu mi bylo mdlo.. 8o Taky ulítávám na rajčatech a grepech a z toho se netloustne. :dance:
Už jste to řekli rodině? Já to mám v plánu hned po vystavení průkazky.
Babička bude mít narozeniny, tak to práníčka napíšu …Marta a mimi v bříšku. :) Jsem zvědavá na reakci.. Asi to obřečí, ale bude to krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:54

ja by som to povedala hned, ale manza chce pockat na dr. teda az ten povie ze je vsetko tak ako ma byt. do prukazky by som nevydrzala cakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.3.12 08:54

marta- já sem 7+0 dneska :)))) já to řekla manželovi, ale ségra nás prokoukla, když mi malá skákala po břiše a tatínke jí okřikl, což jinak nikdy nedělá, tak jí to došlo :))) a jedna kamarádka vrba…a je to smuté,a le třeba moje máti se vše dozví až za dlouho, zase z toho bude tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:55

@aničkakytička jejej az teraz vidim tretie ditko, parada ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.3.12 08:57

jojo, bude to tu mega chaos :))) tři děti v posteli, to bude tláááča :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 08:58

U mě to taky manžel ví, ten byl první a pak klasicky nejlepší kamarádky. Ale z rodiny to zatím nikdo netuší. Už v to nedoufaj po potratech, takže počkám a pak si užiju jejich šok.. :mrgreen: Ségra by mě taky prokoukla, ale je daleko.
Aničko a ty si rodila první normálně? Já měla malého(5let) císařem a doktor straší, že bude problém s jizvou aby vydržela. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 08:59
@aničkakytička píše:
jojo, bude to tu mega chaos :))) tři děti v posteli, to bude tláááča :)))

ja resim, len dva a manzaq prisil s napadom pridat tretiu postel k nasej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 08:59

Jé teda ty dvě předchozí děti. Promiň, jsem si toho nevšimla. Každopádně budeš to mít zajímavý.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 09:01

@eust - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie