Poradna duly
Jana Čurdová
@Terrrka viem ze bere gona, http://www.gona.in/kontakt, ale pozor na narodni je to nadstandard, inde su normalne ordinacie. tak skus tam.
ahoj holky, uz vas chcilku citam, ale nejako som sa neodhodla napisat. cakame tiez mimco, druhe
. termin mam 21.11., teda podla poslednej ms. verim, ze podla ultrazvuku sa to trochu zmeni. zatial mam iba testnute mocou. cakam na vysetrenie dr. predpokladam ze tak za 2 tyzdne ma vezme, mozno skor.
@afaxi píše:
ahoj jsem na tom podobně. Taky dnes řekli že tam je hematom (po tom co mě můj gynekolog vyšokoval toim že uložený v rohu). Pak mě poslal do nemocnice, kde řekli, že jsme v pořádku, ale je tam hematom. Ale nemám neschopenku, ani léky nic…tak si budeme držet palečky, aby nám to vyšlo
holky drzim vam palecky, ja som prve tehu prekrvacala skoro cele. mala som trikrat hematon, raz dokonca hrozil, ze pretrhne pupocnikovu snuru. ale ustala to malinka a teraz mam 10m koccku, teda 10mesacne zlobidlo
.
inak na nevolnosti mne pri prvom tehu pomahalo zjest vzdy nieco po cca 2 hodinach, dokonca som sa na to budila aj v noci, ta som mala pripravene pri posteli, vzdy nieco. tym jedenim jaksi nevolnosti ustupili a uz to bolo v pohode.
holky, já sice žádné zamklé těhu ani potraty za sebou nemám..ale říkám si, blesk taky neuhodí dvakrát na stejný místo!!! miminka si nezaslouží chmurné myšlenky, myslete na ně v dobrém, potřebují to!
prostě to dobře dopadne!!!!
a co se be´darů týče, sem jak puboš, mám objičej jak nějaká patnáctka ( ale ty dneska vypadají starší, než já
no hrůza,a le hlavně , a´t jsou mimi zdravá!!!!
Ron, tak to je dobře, že ti to šéf upravil. I když 12-ctky se mi zdají dost. Přeci jenom teď jsme hodně unavené. Ono to prý kolem 16 týdne vymizí, ale i tak.
Taky už pokukuju po těhotenském..
Určitě si budu objednávat troje šaty ke kolenů, nějakou sukeň a kalhoty.
Já jsem dneska 6+6, takže zítra už 7+0. Huráááá
kalhoty mě zatím netlačí. Docela jsem shodila. Mám žaludek na vodě. malý ráno snídal a při vůni banánu mi bylo mdlo..
Taky ulítávám na rajčatech a grepech a z toho se netloustne. ![]()
Už jste to řekli rodině? Já to mám v plánu hned po vystavení průkazky.
Babička bude mít narozeniny, tak to práníčka napíšu …Marta a mimi v bříšku.
Jsem zvědavá na reakci.. Asi to obřečí, ale bude to krásný ![]()
ja by som to povedala hned, ale manza chce pockat na dr. teda az ten povie ze je vsetko tak ako ma byt. do prukazky by som nevydrzala cakat.
marta- já sem 7+0 dneska
já to řekla manželovi, ale ségra nás prokoukla, když mi malá skákala po břiše a tatínke jí okřikl, což jinak nikdy nedělá, tak jí to došlo
a jedna kamarádka vrba…a je to smuté,a le třeba moje máti se vše dozví až za dlouho, zase z toho bude tragédie.
jojo, bude to tu mega chaos
tři děti v posteli, to bude tláááča ![]()
U mě to taky manžel ví, ten byl první a pak klasicky nejlepší kamarádky. Ale z rodiny to zatím nikdo netuší. Už v to nedoufaj po potratech, takže počkám a pak si užiju jejich šok..
Ségra by mě taky prokoukla, ale je daleko.
Aničko a ty si rodila první normálně? Já měla malého(5let) císařem a doktor straší, že bude problém s jizvou aby vydržela. ![]()
@aničkakytička píše:
jojo, bude to tu mega chaostři děti v posteli, to bude tláááča
ja resim, len dva a manzaq prisil s napadom pridat tretiu postel k nasej ![]()
Jé teda ty dvě předchozí děti. Promiň, jsem si toho nevšimla. Každopádně budeš to mít zajímavý.. ![]()