Poradna duly
Jana Čurdová
@eust píše:
tak holky moje brusko v 2m (8tt):
https://picasaweb.google.com/…ova/Brusko02?…
tak to je hůůstý ![]()
@aničkakytička píše:
tak to je hůůstý
hovorim ziadny pidi prustek, ale poradny bruch
. teraz sa mi zda mensi.
Holky teda vy se máte…
chjooo…
Já chci taky jako vy! Jinač eust to už začíná být vidět. Já to mám malinko méně, ale snažím se maskovat.. ![]()
@Marta87 píše:
Holky teda vy se máte…chjooo…
Já chci taky jako vy! Jinač eust to už začíná být vidět. Já to mám malinko méně, ale snažím se maskovat..
mojej mamke sme nechceli tehu povedat az ked som bola v 4 mesiaci. ona si nic nevsimla, myslela si ze som len vela pribrala
. mala totizto vtedy 50-tku a chceli sme jej to dat ako darcek. tak pred nou sme to utajili
.
dobré ráno těhule, koukám že pěkně valíte.
Já měla jít dnes k dr a půjdu až příští týden (7+0) ať neplaším zbytečně.
Jinak ví to přítel, moje sestra (13) a jeho sestra. Našim sem chtěla až s průkajdou, ale mamka se mě furt ptá jestli jsem to dostala a jestli už jsem dělala test - no hrůza jí lhát. Tak to asi vyklopím
JÁ TO TAKY TAJÍM PŘED MÁMOU,A LE ROZHODNĚ NE PROTO, ŽE BY TO MĚLO BÝT PŘEKVAPENÍ,ALE PROTO, ŽE NA SCÉNY JE ČASU DOST VŽYDYCKY…
@aničkakytička píše:
JÁ TO TAKY TAJÍM PŘED MÁMOU,A LE ROZHODNĚ NE PROTO, ŽE BY TO MĚLO BÝT PŘEKVAPENÍ,ALE PROTO, ŽE NA SCÉNY JE ČASU DOST VŽYDYCKY…
sceny? pretoze mate tretie?
@kabelitka - Téda mamka je takhle zvědavá..
Tak uvidíš, jak dlouho to vydržíš tajit. Já byla u táty a on mi říká: Ty nebudeš hermelín? A já ne, nemám chuť. A on: to je nějaký divný!
Tak jsem šla raději do jiné místnosti… ![]()
@eust píše:
tak holky moje brusko v 2m (8tt):
https://picasaweb.google.com/…ova/Brusko02?…
Ty brdo, pekny brisko na osmy tyden, to uz to museli vsichni okolo poznat, ne?
scény byly úplně u každého. první nečekala ani náhodou,a ni svatbu. to se mnou nemluvila, posílala na potrat na svatbě se chovala jak k… a nemluvila se mnou.odmítla s i fotiti. dneska malou zbožňuje. u druhého to šlo, tak jsme jí dlouho připravovali, že bychom rádi druhé dítko do dvou let..třetí nečeká. chce, abych se vrátila do školy, že třetí dítě se rodí jen u cikánů a třem dětem se nedá věnovta a vyrostou z nich blbečci…že sem jí zkazila život, že aby ona chodila kanálama…kdybyste viděly, co dělala za scény v práci, když se dozvěděla, že bude malá aže se berem? chodila po baráku a měla takové ty hlasité plačtivé záchvaty jak z filmu. prostě katastrofa…to jsme ještě chodila na výšku, tu sem pak přerušila, protže mi bylo zle, to se nou nemluvila měsíc..chjo…
prostě se nemůže chlubit dvěma vysokošlosky vzdělanými dcerami, no, což je pro ní naprostý průser. dodnes se nesrovnala, že ty děti nejsou mojí sestry. její 30 má tu zmiňovanou vš, 15 let přítele, leč o žádných dětech zase nechce ani slyšet. docela mě mrzí, když se o něčem bavíme ohledně dětí a ona řekne, no to mají po tetě jáje ( nikdy neřekne po tobě..)
promiňte, že se tady tak vylejvám, obačs to ven musí.. ![]()
@aničkakytička píše:
scény byly úplně u každého. první nečekala ani náhodou,a ni svatbu. to se mnou nemluvila, posílala na potrat na svatbě se chovala jak k… a nemluvila se mnou.odmítla s i fotiti. dneska malou zbožňuje. u druhého to šlo, tak jsme jí dlouho připravovali, že bychom rádi druhé dítko do dvou let..třetí nečeká. chce, abych se vrátila do školy, že třetí dítě se rodí jen u cikánů a třem dětem se nedá věnovta a vyrostou z nich blbečci…že sem jí zkazila život, že aby ona chodila kanálama…kdybyste viděly, co dělala za scény v práci, když se dozvěděla, že bude malá aže se berem? chodila po baráku a měla takové ty hlasité plačtivé záchvaty jak z filmu. prostě katastrofa…to jsme ještě chodila na výšku, tu sem pak přerušila, protže mi bylo zle, to se nou nemluvila měsíc..chjo…
prostě se nemůže chlubit dvěma vysokošlosky vzdělanými dcerami, no, což je pro ní naprostý průser. dodnes se nesrovnala, že ty děti nejsou mojí sestry. její 30 má tu zmiňovanou vš, 15 let přítele, leč o žádných dětech zase nechce ani slyšet. docela mě mrzí, když se o něčem bavíme ohledně dětí a ona řekne, no to mají po tetě jáje ( nikdy neřekne po tobě..)
promiňte, že se tady tak vylejvám, obačs to ven musí..
ach jo… blbe, ale tak deticky ti to vynahradia.
@RaNe píše:
Ty brdo, pekny brisko na osmy tyden, to uz to museli vsichni okolo poznat, ne?
@aničkakytička - to je strašný.. je mi tě líto. Nežli takovou mámu to raději žádnou.
Já žádnou nemám, ale takovou bych taky nechtěla. Já mám zas 2 krásný tety 30let dvojčata a obě nemůžou mít děti. Taky se bojím jak to přijme babička. Jako by mi vyčítala, že já můžu a její dcery ne. Tak uvidíme. Hlavně se drž. ![]()
@aničkakytička a jinak já jsem ze 4 dětí, všichni vychovaní, vystudovaní, já teda ještě studuju dálkově. A táta je rád, že nás má. taky bych chtěla ještě pak jedno. Trojka je krásný číslo - teda co se týče dětí.. ![]()
Můj manžel je cizinec je z 12dětí a všichni jsou vysokoškoláci, ale štěstí v životě jimto zrovna nepřineslo.. takže asi tak.. ![]()