Poradna duly
Jana Čurdová
jojo…za 14 dni nas ceka sreening,takze jsem dost nervozni z toho,ale snad bude vse ok:-)
Ja uz chci taky videt rucicky a nozicky ![]()
A hlavne bych uz potrebovala mit po screeningu, u nas v praci jsou ted velke zmeny, potrebovala bych rict, ze jsem tehotna, ale pred screeningem nechci ![]()
Holky me je nejak cim dal vic blbe.. kdyz se nenajim, je mi blbe. Kdyz se najim, je mi blbe. Neni mi blbe akorat tak v rozmezi pul hodiny az hodiny po jidle. Dneska rano jsem mela zas namale.. a v praci fakt zvracet nechci, aby to hned kazdy vedel.. ![]()
@Radka84 - mě pomáhají bebe sušenky cereální, dáš si ze dvě až tři a zažene to hlad i zvracení, nebo pak suchý rohlík, jestli cítíš že ti je po jídle zle tak nejez nic drastického, já jsem jeden den byla jenom na vařeném obyč rizotu a suchých rohlíkách…
Tie bebe sušienky pomáhajú aj mne, nemám len ranné nevolnosti, ale celodenne ![]()
ešte fičím na roznych knackebrotoch, „polystyrenových“ chlebíkoch a podobne.
z těch knackebrotů a polystyrenů je mi ještě více špatně, mě to pomáhalo jenom na začátku, teď už jenom bebe
@OKkacka jj, ja vim, ale jist porad suchy rohliky se mi taky moc nechce
pro bebečka si skočím, díky ![]()
@beruskalienka taky nechápu, proč se tomu říká ranní nevolnosti
Ráno mi začalo být špatně až tenhle týden, předtím mi bylo špatně hlavně odpoledne.. Teď už ám žaludek na vodě v podstatě celý den. Na druhou stranu jsem za to ráda, minule mi gyndr říkal, ještě než na ultrazvuku potvrdil zamlklé, že to nevypadá dobře, když mi skoro nebylo špatně a ke konci už vůbec..
@Radka84 píše:
@beruskalienka taky nechápu, proč se tomu říká ranní nevolnostiRáno mi začalo být špatně až tenhle týden, předtím mi bylo špatně hlavně odpoledne.. Teď už ám žaludek na vodě v podstatě celý den. Na druhou stranu jsem za to ráda, minule mi gyndr říkal, ještě než na ultrazvuku potvrdil zamlklé, že to nevypadá dobře, když mi skoro nebylo špatně a ke konci už vůbec..
Taky mi je zle furt a hlavne v vecer a v noci teda:-)
@Radka84 píše:
@beruskalienka taky nechápu, proč se tomu říká ranní nevolnostiRáno mi začalo být špatně až tenhle týden, předtím mi bylo špatně hlavně odpoledne.. Teď už ám žaludek na vodě v podstatě celý den. Na druhou stranu jsem za to ráda, minule mi gyndr říkal, ještě než na ultrazvuku potvrdil zamlklé, že to nevypadá dobře, když mi skoro nebylo špatně a ke konci už vůbec..
som na tom podobne… a tiež mi doktor povedal, že kým mi je špatne aspon viem, že sa mimi vyvíja ![]()
Holky tak to je pozitivní, že je nám všem špatně.. ![]()
Káti děkuji za radu s bebe. Určo vyzkouším. Já přišla na to, že nejhorší je se natáhnout na gauč. To se pak rychle zvedám. Už aby to přešlo. U prvního malého mi bylo skvěle a všechno v pořádku, tohle těhu je vyčerpávající a nepříjemné.
Jinak jak jste na tom s váhou? Já už 3kg dole!
@Marta87 Mne do tohohle tydne zas tak blbe nebylo, porad jsem mela hlad, tenhle tyden mi proti nevolnostem pomaha sladke. Na vahu se bojim stoupnout, vsechno obleceni je mi nejak male ![]()