Poradna duly
Jana Čurdová
@OKkacka 5 mg myslím není? já taky beru těch 800 a to mi v lékárně řekli, že je to nižší dávka..
Káti fakt, ještě je na tom napsáno pro plánování a zač. těhu do 12tt. Pak je pokračovací balení.
jo ale já to mám v železu, to mi napsal doktor a řekl že jsem bledule ![]()
@OKkacka jinak já beru femibion 800 tan je všchno i ta listovka, ale radši ji beru ještě zvlášt.. ten femibion mi dr doporučil a sestra brala maternu..
já mám železo ferro-folgamma je tam 5,0mg kys. listové ale já navíc beru na to prokrvení dělohy ascorutin a pak ještě utrogestan (progesteron).
marta87 - jo to na mě taky, ale při tý práci mi to trošku vadí…
Já bych železo taky brala, po ránu vypadám jak z Adamsovic rodiny.
Brala jsem železo po císaři a pamatuju, že jsem po něm měla hrozně energie.. takže závidím..
![]()
no ale je mi po něm zle, někdy až moc, dvě hodiny před a hodinu po se nesmí jíst…
ty jo mi to tu nějak blbne
mno já neustále věřím že vše je a bude v pořádku
jinak já beru vitamíny od GS - mamavit je tam 400 kyseliny listový a navíc ještě samotnou kiselinu listovou - elastin Q a tam je 800 a v lékárně mi bylo řečeno že je to teda spíš pro maminky kterým hrozí potrat ale že zdravé mamince to neuškodí…
jo a to 800, 600, 400 nejsou mg ale mcg což je menší veličina než mg ![]()
@Marta87 tak se zeptej dr jestli máš dost železa že seš bledá a vyčerpaná, určitě ti bral krev a pokud ne tak ti ji veme v poradně..
@pajah86 tak já to mám asi kvůli tomu ascorutinu nebo co, já nevím, kyselinu samostatně neberu.
okkacka - asi jo, až tak se v tom nevyznám, mě pouze dr doporučila tu kyselinu, neřekla v jaké koncentraci tak sem se poradila na lék a bylo mi řečenu tuto…