Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, tak sem dneska byla na UTZ, krev mi nebral a sem objednaná za tři týdny, tak doufám že bude vše ok a uvidím ![]()
ahoj holky. taky nechápu proč se říká ranní nevolnost, špatně mi začne být tak v 10h ráno a do chvíle než jdu spát to nepřejde, teda většinou jsou dny kdy téměř nic… taky mě berou chutě, hlavně na zeleninu a gumový medvídky
nevolnost se mi zhorší vždy když mám hlad, když nestihnu jídlo tak mám ty madvídky a celkem mi zabírají
jinak kolik kg mám dole bo nahoře netuším, asi tak dva roky jsem se nevážila, ale něco málo nahoře bude bych řekla, jsou mi těsnější kalhoty, vždy ze mě padaly a teď je mám akorát
taky už bych potřebovala mít potvrzeno že je vše v pořádku abych to mohla říct v práci, jen se strašně bojím že me rovnou vyhodí, dělám na živnost takže mi bohužel ze dne na den mohou říct ahoj a já se z toho pak po… si nedokážu představit že bych měla být doma, to by mě asi švihlo…
@Eleanora1988 - Tak to jsi na tom jako já..:) Hlavně v klidu. Mě v 5+0 i v 6+0 říkal, že si není jistej jestli v děloze nebo ne. teď se mi rozjeli tak nevolnosti, jsem dnes 7+0, že si myslím, že to ta děloha bude.
V pondělí jdu na vstupní, tak uvidíme..
Hlavně klid, bašti kyselinu listovou a pokud tě něco bolí, tak přidej hořčík..:) Budu držet palečky ![]()
@Terrrka - Moc gratuluji!!!
v pondělí tě doufám doženu. Už chci taky fotečku.. ![]()
@pajah86 - mě je taky špatně celý den.. Už aby to přešlo. jedna slečna tu psala, že se nic nezměnilo a už je v 11tt, tak ještě musíme vydžet.. ![]()
@Marta87 Ahojky je fajn mít někoho, kdo je na tom stejně:)) mě je taky někdy blbě jako ne ještě pořádně ale mám žaludek navodě, nejvíc to cejtím na prsou, já nemám skoro nic a ted jsou kulatější a hrozně mě bolej.. jinak břicho nebolí vůbec jen jsem měla takový jako na ms pár vteřin vždycky a konec ale ted nevím jestli jsem to měla, možná to neregistruju a jsem nafouklá.. listovku beru už cca rok a půl, protože se snažíme o mimi a hořčík to je magnesium? já jsem ted 20. den po ovulaci myslím a 38dní od poslední ms takže 5+3…
kéž by to už bylo… ne že by mi to vadilo nějak extremě, ale rozdýchavat nevolnost při pracovní návštěvě je trošku naprd a i lekarnice na mě divně koukají… ![]()
já teď čekám kdy se mi vrátí bolest prsou a únava, od pondělí mi tyto dvě věci přestali a je to až divný… jediné díky čemu mám pocit že jsem v tom je ten pocit na zvracení jinak vůbec nic, jo a občas malinko křeč do bříška… tak doufám že je vše ok… ať už je 6.4. taky už chci fotečku ![]()
@Eleanora1988 - jj magnesium, pomáhá od křečí, jak se mimi uhnizďuje a roztahuje se ti děloha.
5+3 jéé to jsi teprv na začátku jako jsem byla já před 2 týdny.. Taky jsem už chtěla vidět na UTZ mimi a ono nic.V 6+0 mi říkal, že si nění jistej, ale že je to normální. Každopádně já dostala tabletky 800mg kys listové. Prý je potřeba zvýšená dávka do 12tt. Takže to taky doporučuji pro správný vývoj.. ![]()
@pajah86 - Páji na mě koukají divně všude..
Já si kolikrát musím sednout, aby to semnou nešvihlo.. ![]()
@Eleanora1988 - píšu k tomu příspěvku o mimoděl.. Já jsem podle ms taky měla podezření na mimoděložní těhu ale o týden později už tam byla bublinka v děloze
doufám že ti to dopadne stejně
a to jsem měla hcg 1536..
Páji mě bolest prsou zmizela na začátku 6tt. Teď už jen nevolnosti a citlivé badavky, a to druhé bude normální až do konce těhu.
. Neboj určo je to v pořádku. ![]()
Jé tak zas mám trochu naději, že by to mohlo být dobrý holky moc děkuju a v pondělí se hned ozvu.. Marta87 ty dej taky hned vědět ok?
@Marta87 - to je divný, to ti daly vysokou dávku, mě dal myslím nějak 5mg společně s železem, ta kyselina listová se nemá na takové vysoké dávce začínat brát na začátku, taky ti to může rozhaprovat těhu.. má se to začít brát tři měsíce před těhu a pak to můžeš brát dále ![]()