Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
28.3.12 17:08

5tt podle UTZ

ahojky, tak sem dneska byla na UTZ, krev mi nebral a sem objednaná za tři týdny, tak doufám že bude vše ok a uvidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
28.3.12 17:10

@Terrrka
gratuluju :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.3.12 17:22

ahoj holky. taky nechápu proč se říká ranní nevolnost, špatně mi začne být tak v 10h ráno a do chvíle než jdu spát to nepřejde, teda většinou jsou dny kdy téměř nic… taky mě berou chutě, hlavně na zeleninu a gumový medvídky :dance: nevolnost se mi zhorší vždy když mám hlad, když nestihnu jídlo tak mám ty madvídky a celkem mi zabírají :-) jinak kolik kg mám dole bo nahoře netuším, asi tak dva roky jsem se nevážila, ale něco málo nahoře bude bych řekla, jsou mi těsnější kalhoty, vždy ze mě padaly a teď je mám akorát :-) taky už bych potřebovala mít potvrzeno že je vše v pořádku abych to mohla říct v práci, jen se strašně bojím že me rovnou vyhodí, dělám na živnost takže mi bohužel ze dne na den mohou říct ahoj a já se z toho pak po… si nedokážu představit že bych měla být doma, to by mě asi švihlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.3.12 17:23

terrrka - gratulace :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.3.12 17:25

díky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
28.3.12 17:34

@Eleanora1988 - Tak to jsi na tom jako já..:) Hlavně v klidu. Mě v 5+0 i v 6+0 říkal, že si není jistej jestli v děloze nebo ne. teď se mi rozjeli tak nevolnosti, jsem dnes 7+0, že si myslím, že to ta děloha bude. :) V pondělí jdu na vstupní, tak uvidíme.. :hug: Hlavně klid, bašti kyselinu listovou a pokud tě něco bolí, tak přidej hořčík..:) Budu držet palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
28.3.12 17:37

@Terrrka - Moc gratuluji!!! :kytka: v pondělí tě doufám doženu. Už chci taky fotečku.. :hug:
@pajah86 - mě je taky špatně celý den.. Už aby to přešlo. jedna slečna tu psala, že se nic nezměnilo a už je v 11tt, tak ještě musíme vydžet.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
28.3.12 17:42

@Marta87 Ahojky je fajn mít někoho, kdo je na tom stejně:)) mě je taky někdy blbě jako ne ještě pořádně ale mám žaludek navodě, nejvíc to cejtím na prsou, já nemám skoro nic a ted jsou kulatější a hrozně mě bolej.. jinak břicho nebolí vůbec jen jsem měla takový jako na ms pár vteřin vždycky a konec ale ted nevím jestli jsem to měla, možná to neregistruju a jsem nafouklá.. listovku beru už cca rok a půl, protože se snažíme o mimi a hořčík to je magnesium? já jsem ted 20. den po ovulaci myslím a 38dní od poslední ms takže 5+3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.3.12 17:45

kéž by to už bylo… ne že by mi to vadilo nějak extremě, ale rozdýchavat nevolnost při pracovní návštěvě je trošku naprd a i lekarnice na mě divně koukají… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.3.12 17:52

já teď čekám kdy se mi vrátí bolest prsou a únava, od pondělí mi tyto dvě věci přestali a je to až divný… jediné díky čemu mám pocit že jsem v tom je ten pocit na zvracení jinak vůbec nic, jo a občas malinko křeč do bříška… tak doufám že je vše ok… ať už je 6.4. taky už chci fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
28.3.12 17:57

@Eleanora1988 - jj magnesium, pomáhá od křečí, jak se mimi uhnizďuje a roztahuje se ti děloha. :) 5+3 jéé to jsi teprv na začátku jako jsem byla já před 2 týdny.. Taky jsem už chtěla vidět na UTZ mimi a ono nic.V 6+0 mi říkal, že si nění jistej, ale že je to normální. Každopádně já dostala tabletky 800mg kys listové. Prý je potřeba zvýšená dávka do 12tt. Takže to taky doporučuji pro správný vývoj.. :)
@pajah86 - Páji na mě koukají divně všude.. :mrgreen: Já si kolikrát musím sednout, aby to semnou nešvihlo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.3.12 17:57

@Eleanora1988 - píšu k tomu příspěvku o mimoděl.. Já jsem podle ms taky měla podezření na mimoděložní těhu ale o týden později už tam byla bublinka v děloze :-) doufám že ti to dopadne stejně :-) a to jsem měla hcg 1536..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
28.3.12 17:59

Páji mě bolest prsou zmizela na začátku 6tt. Teď už jen nevolnosti a citlivé badavky, a to druhé bude normální až do konce těhu. :mrgreen: . Neboj určo je to v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
28.3.12 18:00

Jé tak zas mám trochu naději, že by to mohlo být dobrý holky moc děkuju a v pondělí se hned ozvu.. Marta87 ty dej taky hned vědět ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.3.12 18:00

@Marta87 - to je divný, to ti daly vysokou dávku, mě dal myslím nějak 5mg společně s železem, ta kyselina listová se nemá na takové vysoké dávce začínat brát na začátku, taky ti to může rozhaprovat těhu.. má se to začít brát tři měsíce před těhu a pak to můžeš brát dále :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí