Poradna duly
Jana Čurdová
kašleme na to
hlavně že je všechno v pořádku, já jdu zítra do poradny tak doufám že mi zdravé 9+0 potvrdí
ale jak se to blíží tak mám strach
už aby to bylo… je vám taky špatně po jídle? nebo při? mě nějak poslední dobu jo ale hlavně u toho mastnějšího nebo slanějšího jídla… čím to zase je? ![]()
přesně tak
já si musím ještě víc jak týden počkat
mě je většinou špatně pořád takže ano i né
ale že by se to s jídlem zhoršovalo určitě né, spíš naopak… teda mastný mi vadí, ale to mi vadilo vždy takže žádná změna ![]()
@Eleanora1988 píše:
@OKkacka jinak já beru femibion 800 tan je všchno i ta listovka, ale radši ji beru ještě zvlášt.. ten femibion mi dr doporučil a sestra brala maternu..
Ve Femibionu je 400 μg kyseliny listove s tim, ze tam je nejaka slozka pro lepsi vstrebavani, a jeste do sebe neco dostanes stravou, neni zbytecne brat ji jeste navic? Nekde jsem cetla, ze dlouhodobe prilis kyseliny listove je naopak skodlive (mamine, ne miminu). Jinak ja Femibion beru taky, i kdyz ta cena me teda … ![]()
Vcera jsem si koupila ta lizatka proti nevolnosti, cela krabicka po 12ks stala 50 Kc, to me docela prijemne prekvapilo
Dneska vyzkousim, jsem dost zvedava, jestli to pomuze (rekla bych, ze to pomuze uz tim, ze je v tom cukr, mne je myslim si vzdycky blbe z poklesu hladiny cukru v krvi)
@OKkacka píše:
kašleme na tohlavně že je všechno v pořádku, já jdu zítra do poradny tak doufám že mi zdravé 9+0 potvrdí
ale jak se to blíží tak mám strach
už aby to bylo… je vám taky špatně po jídle? nebo při? mě nějak poslední dobu jo ale hlavně u toho mastnějšího nebo slanějšího jídla… čím to zase je?
Jo, vubec nemuzu tezsi mastny jidlo, je mi pak snad jeste vic blbe nez kdyz se nenajim.. ale kdyz uz si ho dam, tak mi pak pomuze vycucat jeden bonbon.
@Radka84 píše:
Ve Femibionu je 400 μg kyseliny listove s tim, ze tam je nejaka slozka pro lepsi vstrebavani, a jeste do sebe neco dostanes stravou, neni zbytecne brat ji jeste navic? Nekde jsem cetla, ze dlouhodobe prilis kyseliny listove je naopak skodlive (mamine, ne miminu). Jinak ja Femibion beru taky, i kdyz ta cena me teda …Vcera jsem si koupila ta lizatka proti nevolnosti, cela krabicka po 12ks stala 50 Kc, to me docela prijemne prekvapilo
Dneska vyzkousim, jsem dost zvedava, jestli to pomuze (rekla bych, ze to pomuze uz tim, ze je v tom cukr, mne je myslim si vzdycky blbe z poklesu hladiny cukru v krvi)
Mne lizatka nepomahali
jen po dobu cumlani,jinak nevolnosti to nezastavilo…
@Radka84 Ahoj, taky jsem to už slyšela, že to i škodí.. ono všeho moc škodí.. a ta cena to máš pravdu
já ho neberu v kuse ten femibion ale tak jeden měsíc jo druhej ne..
@verunkka2 píše:
Mne lizatka nepomahalijen po dobu cumlani,jinak nevolnosti to nezastavilo…
a sakra
no uvidime. Mne docela pomaha vzdycky jeden Maomam (takovy ten zvykaci bonbon). Ale pred chvili na mne kolega a kolegyne po jednom vymamili, uz mam jen asi dva, jestli se jim tady kvuli tomu dneska pobleju do kose, tak jim to patri ![]()
ahoj holky
mě je taky blbě po mastném, jinak už mi je fajn
a lízátka mi nepomáhali jak jsem je strčila do pusy a začla cumlat, tak mi bylo na
,ale už je mi dobře .Závidímm Vám kontroly já jdu až za 14 dní se asi zblázním strachy ![]()
@Elennn - ty už jsi aspoň v 8 týdnu viď?
Já se právě koukala na kočárky a už se nemůžu dočkat až budu v 5. měsíci a půjdu si nějaký vybrat. Líbí se mi sada od Chicca http://www.mall.cz/…rio-s3-a-fix?… je to sice dost drahé, ale vzhledem k tomu že chce 2 mimi za sebou, tak ho pořádně využijeme
A co vy, už taky koukáte? ![]()
ahoj, já jsem nebyla na kontrole, jenom v poradně, sono mám až ten screening 24.4. a pak jdu k dr tak doufám že to uteče, bolí mě břuch a je mi hrozně zle, zato jsem se dozvěděla že těhotná žena jí jedenkrát denně… celý den, po troškách, nepřecpávat se, nedojídat hned, jakmile se naplní žaludek tak je to špatně a většinou to jde ven, sestřička mi doporučila polívku jemnou po lžičkách, né horkou ale vlažnou, kofolu po lžičkách studenou a zázvorové lízátka…
@Marta87 - mě se zase líbí x-lander kombinace… mají tam i trojkolky ale mě se více líbí čtyřkolky, jsou podle mě praktičtější http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Jůů taky krásnej kočárek.
Já měla čtyřkolku u syna před 5 rokama a teď chci zkusit adrenalin s tříkolkou. Měla jsem ji půjčenou a není to vůbec sranda to uřídit jednou rukou. V druhý byla zmrzlina.
Chce si to vyzkoušet se závažím. Ono když je ten kočárek lehoučkej, tak se zatáčí krásně, ale když je naloženej.. ![]()