Poradna duly
Jana Čurdová
pajah: já sem taky prvnička bez předchozích komplikací…ale přesně tak musíme myslet pozitivně a bude to OK…jo ta demence se prej horší a horší..natrefila sem na diskuzi a dost sem se u ní nasmála ![]()
@pajah86 - ve kterém jsi týdnu?
já jsem 8+5 a taky to na mě jde vidět a hafo, jsem ale dost hubená a za své si bere i nafouklé břicho, to teď prostě asi bude
koukni na moje fotoalbum ![]()
holky jasne ze sa nic nestane, ja som optimistka
. proste to vyjde a hotovo
.
OKkacka - mno přesně to nevím, nějak nemám čas to zkoumat a díky tomu že jsem si nikdy nepsala ani nesledovala kdy byla poslední ms tak fakt nevím… ale myslim že posledni ms jsem měla začátkem února
takže cca 7tt, 6.3. jdu na kontrolu tak se dozvim víc…
afaxi - nestraš, já bych ráda ješte pár měs pracovala ale pokud se to zhorší tak to asi nepůjde ![]()
@afaxi - díky
jen nevím jestli je to dobře nebo špatně ![]()
@pajah86 - Aha tak to je jedno, hlavně že jsi v pohodě, uvidíš na utz, tam ti už snad řeknou a možná uvidíš i ![]()
Okkacka - mno krásné bříško, sem zvědavá kdy to vyleze mě, zatím mám takovej pivní mini mozol
![]()
já už sice u dr byla, ale nějak si nemůžu vybavit kdy to bylo
přesně tak, hlavně že je zatím vše ok. mno doufám že už bude vidět ![]()
ahojte holky, můžu se přidat? Dnes ráno jsem našla //.. a teprve pondělí jdu k mudrovi, ale snad bude všechno v pořádku ![]()
@kabatek A neni to uz rovnou NT screening? Myslim ze to casove odpovida. Radsi si tam zavolej a over si to, at ho kdyztak neprosvihnes..
Jinak holky ja jsem RaNe, zaregistrovala jsem se ![]()
@Phoebe21 Ahoj
Teprve v pondeli?
Ja mysli, ze ti takhle brzo asi stejne nic nerekne ![]()
ahojte, tak těhu demence se na mě taky projevila, chtěla jsme objednat Klárce autosedačku Romer kid fix sict a mělY jste slyšet, co ze mě padalo za moudra..prosila bych romer kid fik, kid fic.. a podobný perly
![]()
už se těším k mudr, co je vidět n utz v 8+1?
ja jsem v 8tt videla jen bily flicek,ale srdicko uz videt bylo:-)) a za 14 dni,v 10tt dalsi kontrola a uz to bylo miminko s placajicima se ruckama a nozickama+srdicko a vyrostlo o 2cm,takze uz to byl nadhernej pohled:-)
jee ty se mas ..mooc gratuluji, ja jdu pristi patek na 9tt.. tak jsem nervooozni at ho tam uz taky vidim …:) jak je plod veliky?