Poradna duly
Jana Čurdová
já bych u dvojčat měla prostě hrůzu, že nezvldánu ten fofr a přes všechnu práci se jim nebudu umět tak věnovat..ale asi to je jen pocit matky bez dvojek, protože člověk se vžydycky popere se vším, co na něj osud nastraží
že jo.. ![]()
@Marta87 píše:
@OKkacka - ahojky vítám tě..:) Mě vychází DP 13.11.
a kolik jsi tt? jsme na tom skoro stejně co? já pokud sem napsala 8+4 tak nejsem, jsem 8+5 ale podle ms se bohužel nemůžu řídit, měla jsem asi později ovulaci… ve čtvrtek jdu do poradny, to už budu 9+0
průkazku už taky mám, můj dr ji dává už při srdíčku
dokonce pač su hubená tak už mám bříško, a večer jsem vždycky nafouklá, jak to máš ty? ![]()
@OKkacka - já jsem dneska 6+6, poslední MS 7.2.2012
podle toho v jakém jsi týdnu bys měla rodit dřív ne?
Mě doktor napsal, že pokud se to udrží tak porod 13-14.11.2012, ale všechno to upraví podle UTZ.
Měla jsem nepravidelnou MS, takže je to celkem hádanka.. ![]()
holky které jste v 7-8 tt, jak to máte s příznaky? Mě je teď dva dny najednou skoro bez příznaků.. myslíte že to je OK? Někde jsem četla, že to v těchto dvou týdnech bývá.. prsa povolují, nevolnosti taky.. tak ted akorát nevím, jestli mám být ráda
. je fakt, že už dva dny ani nešpiním.. třeba mi je líp od toho hematomu, že už je lepší?
@Marta87 - já nevím, doktor mi termín porodu neřekl a podle výpočtů na internetu mi to vyšlo na 10.11. ale já jsem měla poslední ms14-20.1. ale ovulaci jsem měla asi až 9.2. tak to vychází tak nějak na 3-10.11
fakt nevím, v únoru jsem měla taky mimochodem ms 16.-19.2. a 1.a2.2 jsem špinila, tak s tím si neví rady nikdo jako…
@I_nea taky jsem to tak měla a připadala si fakt hrozně že mi vůůbec nic není, ale už to zase začalo na novo a hůř ty příznaky takže se neděz, to eště příjde pokud trpíš nevolnostmi…
já jsem dneska 7+0 a teda je mi blbě pořád stejně…ale kdykoli se stane, že je na pár dní lépe, to nemusí znamenat nic špatého..počůrej si těhu test a máš jasno, pokud se mimi daří, jetam hcg..zamklé těhu se přestane jevit na testu, ne?
na testu ještě můžeš mít pozitivní výsledek, ale bude klesat…
@OKkacka píše:
@I_nea taky jsem to tak měla a připadala si fakt hrozně že mi vůůbec nic není, ale už to zase začalo na novo a hůř ty příznaky takže se neděz, to eště příjde pokud trpíš nevolnostmi…
ja mám termín začiatkom listopadu, no zatial sa vo velkom neteším /2 potraty za sebou/, toto tehotenstvo beriem už ako poslednú možnost- vzhladom na moj vek /40r./ ani nie je isté či to bude zdravé, uvidím ako dopadne screening.
@beruskalienka - tak mě pomáhá ležet a beru léky, skus když ležíš mít aspoň dva polštáře pod lýtkama, prej to pomáhá k udržení plodu, sice tě budou bolet záda ale stojí to za to…
@OKkacka píše:
Ahojky, můžu se přidat? podle výpočtu 41tt mi vychází datum na 10.listopaddneska jsem 8+5
OKkacka, jsi me uplne zmatla
ja mam termin porodu stejny, ale posledni menstruace 4.unora, cili jsem 7+4, tzn osmy tyden
to je mozny takovy rozdil? to jsou veci
ale to je jedno hlavne at se dari ![]()