Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4750
27.3.12 14:28

Nekdo se tu ptal, tak ja jeste take nemam potvrzeno od doktorky, protoze neziji v Cesku ted, ale pozitri si necham udelat v CR ultrazvuk, uz se nemuzu dockat, vsichni uz mate krasne fotecky a ja furt nic :zed: Uz necht jsem tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
27.3.12 14:32

Holky - http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…
Tak co budete mit? :lol: U nas to podle prsou vypada na holku, podle telesne konstituce matky to bude jasny kluk, tak nevim :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3122
27.3.12 15:21

Tak ja budu mit asi dvojcatka holku a kluka :-D mam to pul na pul..a jeste snadny porodf,nocni mury mam opravdu casto :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.3.12 15:49

@Lucinatko - já nevím vůbec, mi to tak vypočítal cca pc, jak už jsem psala měla jsem hoodně nepravidelně ms a ovu byla asi až 9.2. ale podle rozměrů plodu jsem 8+5, opravdu nevím přesně termín porodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 19:47

@OKkacka - Já bych to odhadovala, že budeš mít termín mezi 25.10-2.11.2012 :mrgreen: Hlavní je, aby se mimčo narodilo zdravé. A to jestli to bude o týden dřív a nebo dýl je jedno.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.3.12 19:51

@Marta87 - to jo to je hlavní, tak doufám že mě odsuď nevyhodíte :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 20:06

Prosím tě proč? Ty už seš naše! :mrgreen: Stejně se může stát každé z nás, že bude rodit předčasně. Takže řešit tu jestli říjen a nebo listopad není na místě.. :mavam: Já mám např. termín 13.11. ale doktor straší, že budu ráda když to donosím. Mám špatnou jizvu po císaři a je tenoučká, takže hrozí prasknutí.
Tak je možné, že tě ještě předběhnu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.3.12 20:16

to jo, ale já jsem zase na rizikovém kvůli operaci slepáku a konizaci děl. čípku a taky kvůli krvácení v 6tt takže se uvidí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.3.12 20:18

jak já říkám „já a sestřenka musíme mít opravdu všechno“… sestřenka si zase zlomila nohu ale už s ní mohla do školy ale né ona od někoho musí chuděra chytnout zápal plic :-( tak je zase doma a před sádrou byla taky v nemocnici kvůli dušnosti, my dvě jsme se fakt vyvedly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.3.12 20:24

ale ty to máš taky hodně blbý, buď s tím opatrná, asi budeš muset zas císaře že? já si taky musím dávat bacha, nedělaly mě to kvůli těhu laparoskopicky ale řezem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
27.3.12 20:34

To byl teda dneska den, asi se na mě projevuje těhotenská demence nebo co…nejdřív sem na mléko dala víčko od cukru pak jsem se cukr snažila nervat do lednice. Na kolegyni jsem volala Terezko (jmenuje se Katka) a cítila jsem se dotčená, že na mě neraguje…a završila sem to tim, že se mi uprostřed ulice roztrhl pytlík s rohlíkama, do toho sem telefonovala s manželem a hrozně sem se tomu smála. Kolegyně podotkla, že doufá, že se to nebude zhoršovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
27.3.12 20:38

AHoj tak těhotenskou demenci mám taky :-D jsem nějaká zmatenější než obvykla :-D holky co se kontorluje na tom prvním screeningu? já si to nějak nepamatuju… jde už vidět pohlaví? Mám pocit, že mi to řekl doktor v 15. týdnu, ale jistá si nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.12 20:42

Ahoj děvčatka, jsem zhruba 7t a 3. Protože můj gynekolog nemá ultrazvuk zavolala jsem si na objednání k Apolináři. Byla jsem moc překvapená,že teprve 9.4 mám jít na krev a 26.4. teprve na ultrazvuk. Není to pozdě? Navíc jsem předminulý rok, měla zamklý potrat a v listopadu loňského roku jsem byla na rekonizaci. Překvapil mne laxní přístup, ale třeba je to normální..? Co si myslíte? Není to pozdě na první ultrazvuk? To čekání je nekonečné.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.3.12 20:48

ahoj holky. tak podle toho co tu čtu se snad i začnu bát aby se něco nepo… ale všem přeji ať vše výjde jak má, hlavně musíme všechny pozitivně myslet, mozek je velice záludný stroj který dokáže mnohé. takže všechny hlavu vzhůru a hlavně pozitivně myslet :hug: je jsem tedy prvnička a žádne zamlklé těhu, operace ani jiné komlikace jsem předtím neměla, pouze mám tedy problém se štítnou žlázou, ale to mi hlídá dr tak snad bude vše ok, doufám v to :dance: sice to bylo neplánovené a nečekané těhu ale jsem za něj štastná, už sem začinala závidět sestře a sestřence ( sestra 6m holčičku a sestřenka je v očekávání někdy v létě) :lol: :lol: jinak teda i mě se celkem dost vyvalilo bříško, poslední dobou mi tedy malinko vypouklo, ale teď mám pocit že se mi začíná kulatit ikdyž je asi ještě brzy, ale kalhoty mě zatím netlačí, asi proto že všechny co mámjsou bokovky takže je nosím po bříškem, ale už i kamarád který o mém těhu ještě neví prohlásil nim týden zda náhodou nečekáme rodinu takže to na mě asi fakt bude trošku viďet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.3.12 20:53

jinak ta demence se na mě asi taky projevuje neustále melu blbosti a přeřekávám se, což je pro mě jako obchoďáka celkem na prd :zed: :zed: tak ze sebe vždy udělám debila a většinou se tomu laborantky zasmějí :-)jen doufám že se to nebude zhoršovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí