Poradna duly
Jana Čurdová
@eust píše:
ja uz tehu gate nosim
Protoze je mas doma od minula a taky pri druhem mimcu to brisko vyskoci driv.. Pri prvnim by to nemelo byt aspon do tretiho mesice videt ![]()
Ja vam vyhrabem vecer moje tehu brusko v 2 mesiaci… bolo pekne viditelne ![]()
@eust píše:
Ja vam vyhrabem vecer moje tehu brusko v 2 mesiaci… bolo pekne viditelne
tak jo
a nosilas i pri minulem tehu veci takhle brzo?
Prave ze ano, lebo s nicoho nic som sa nezapla do rifli. zo dna na den… no a potom tehu gate som vynosila peknych 8 mesiacov.
Inak je to krasne obfobia. Ja somtaka baculatejsia postava, no a drobec mi vytlacil speky rychlo von. Teda este som malicka 156cm. Takze v 2m som mala brucho, ako niekto v 7 ![]()
je pravda, že mě při druhém těhu vylezlo břicho už taky ve druhém měsíci,a le bylo to v létě, takže kra´tase nikde netlačily
a po prázdninách už sem si ty těhu kalhoty koupila taky ![]()
kupovala jsme v háemku a pokaždé, když sem šla do kabinky kolem tý slečny, co dává čísla, tak sem nafoukla břicho,a by si neyslela, že sem schizouš ![]()
Tak to jsem rada. Jestli dopadne prvni kontrola dobre, tak asi vyrazim na nakup.. ![]()
@eust píše:
Inak je to krasne obfobia. Ja somtaka baculatejsia postava, no a drobec mi vytlacil speky rychlo von. Teda este som malicka 156cm. Takze v 2m som mala brucho, ako niekto v 7
U mě to je taky spíš vytlačený špek
Ale co s tím
Musím nosit mikiny a volné halenky, aby mi nebyl vidět ![]()
Holky co už čekáte druhé, kolik jste přibíraly v těhu? Já při prvním šla z 58Kg na 89Kg neměla jsem cukrovku nic, ale bylo to strašný!!! Teď jsem se zařekla že max 10Kg. Startuju na 70Kg a nechci být zase tak nemotorná
tak holky moje brusko v 2m (8tt)bolo velike ![]()
Příspěvek upraven 27.03.12 v 10:55
@Marta87 píše:
Holky co už čekáte druhé, kolik jste přibíraly v těhu? Já při prvním šla z 58Kg na 89Kg neměla jsem cukrovku nic, ale bylo to strašný!!! Teď jsem se zařekla že max 10Kg. Startuju na 70Kg a nechci být zase tak nemotorná
ja som pribrala 16kg, s toho 14 som nechala v porodnici. no a tie 2 nejako sli dole postupne sami, ale na vianoce som rychlo pribrala 3 kg. takze pred porodom a s mimcom, som mala rozdiel 3kg.
při prvním 13 kg, při druhém 12 kg a při třetím bych ráda tak 3 kg
děti měly 3,86 a 3,89, v obou případech sem z poordnice došla domů na původní váze…leč mezi dět,i se někde vzalo 15 kg a ty mám…