Poradna duly
Jana Čurdová
@Barunka88 Díky, kdyžtak vyzkouším, když nevyjde ten doktor v gynfemu
Jak to muže takhle tvrdit. Podle mě je ještě taky brzy, neboj. Já to měla stejně a po deseti dnech už tam byla dutinka i s mini embryjkem. A mimoděložních je jen 2%, což je malá pravděpodobně. Tak hlavně mysli pozitivně. Moc držím palce.
citace] @Eleanora1988 píše:@Terrrka píše:
tak gyncentrum šílený, volala sem tam, jela sem tam… řekli mi ať přijedu,zaregisrtuju se a že mně někdo vezme, že tam pořád někdo je…dojela sem tam a bylo mi řečeno, že mě objednají a to nejřív za tři týdny:( tak sem se na to vykašlala a hledala sem dál…ale většina doktorů už nebere…:(
@Anet11 píše:
Jak to muže takhle tvrdit. Podle mě je ještě taky brzy, neboj. Já to měla stejně a po deseti dnech už tam byla dutinka i s mini embryjkem. A mimoděložních je jen 2%, což je malá pravděpodobně. Tak hlavně mysli pozitivně. Moc držím palce.citace] @Eleanora1988 píše:
hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..
Ahoj děkuju zapodporu.. když minule to byla malinká dutinka jen tečka touto dobou a potom se pomalu vyvíjela a vyvíjelo se jen plodové vejce do cca 9 týdne.. tak se mi tomu už nechce ani veřit že to bude ok.. ale uvidíme..
Eli, já to měla podobně. Diagnóza zněla afetalní plodové vejce, takže prázdný váček. Čekala jsem do osmého týdne a pak šla na revizi
znám ten pocit, bát se budeš už pořád. Ale počkej až mimi poprvé uvidíš, to je pocit. Moc ti přeji, abys to brzy zažila.
@I_nea píše:
Ahoj děvčata, taky jsem tu už dlouho nebyla, ale čtu vás pravidelně.. já zůstala po špinění na neschopence bez vycházek, už jsem tak doma týden a lezu už málem po stropu.. to se nedá vydržet takové vězeníNa kontrolu jdu až za týden, tak jsem zvědavá, jestli ten hematom aspon nějak mizí, jinak se zblázním.. ale je fakt, že špiním pořád dost, nelepší se to.. myslíte že můžu s hematomem i normálně donosit, nebo se bude muset vstřebat?
ahoj jsem na tom podobně. Taky dnes řekli že tam je hematom (po tom co mě můj gynekolog vyšokoval toim že uložený v rohu). Pak mě poslal do nemocnice, kde řekli, že jsme v pořádku, ale je tam hematom. Ale nemám neschopenku, ani léky nic…tak si budeme držet palečky, aby nám to vyšlo ![]()
@Anet11 píše:
Eli, já to měla podobně. Diagnóza zněla afetalní plodové vejce, takže prázdný váček. Čekala jsem do osmého týdne a pak šla na reviziznám ten pocit, bát se budeš už pořád. Ale počkej až mimi poprvé uvidíš, to je pocit. Moc ti přeji, abys to brzy zažila.
Děkuju moc.. při tom afetálním plodovém vejci mě strašily 2měsíce molou.. brali mi hcg až do vymizení.. byla jsem tak rozpícháná, že mi praskla žíla..
Eleonor chce to doufat. Já jsem po dvou potratech za poslední rok, poslední MS 7.2. a ještě minulý týden si doktor nebyl jistý jestli je mimčo v děloze. Tak mě vynervoval, že jsem z toho ještě teď mimo.
Dneska jsem 6+5 a kontrola až za týden.Pokud jsi v začátku, tak si to zatím nepřipouštěj. Pokud máš příznaky nebo se ti aspoň rozbíhají věř, že to bude ok. Já při předchozím mimoděložním neměla vůbec žádné příznaky až do 8 týdne a to se mi pak rozletěl vejcovod. ![]()
Takže držím palečky, aby ti co nejdříve bylo špatně jako nám.. ![]()
holky, při druhém těhu jsme taky měla docela veiký hematom a krásně se vstřebal..doporučuju šípky
jne u mě rozhodil v tripple testu hodnotu afp a vypadalo to na rozštěp…
Ahoj holky
přeji všem kdo mají starosti ať vše dobře dopadne
my jsme se dá se říct o nic nesnažili a prostě to najednou přišlo, přítel prohlásil že to prostě bude kluk a hotovo tak prý čekáme kluka, ale pokud platí to že holka se projevuje na vzhledu tak si myslím že to bude spíš holčička ptz jsem nikdy (ani v pubertě) netrpěla na akné a teď mám obličej, dekolt záda samej pupínek je to šílený, už nevím co s tím, nikdy jsem to nezažila a teď je to pro mě celkem flustrující, ale pokud to bude jediný problém celého mého těhu tak klidně ať jsem jeden velek pupínek hlavně když to bude zdravý
jinak teda nezvracím jen je mi neustále na zvracení, někdy celý den včetně noci jindy celý den nic a je fakt že na maso taky moc chutě nemám, né že bz my vyloženě vadilo ho jíst, ale na to že jsem nehorázný masožravec tak poslední dobou maso fakt moc nemusím… jo a to neustálý lítání na wc bych taky oželela, dělám pharmaceutického reprezentanta a jezdím celý liberecký a ústecký kraj a hledat každé dvě h nějaký slušný záchod kam bych si mohla odskočit je občas celkem těžké
![]()
@Marta87 píše:
Eleonor chce to doufat. Já jsem po dvou potratech za poslední rok, poslední MS 7.2. a ještě minulý týden si doktor nebyl jistý jestli je mimčo v děloze. Tak mě vynervoval, že jsem z toho ještě teď mimo.Dneska jsem 6+5 a kontrola až za týden.Pokud jsi v začátku, tak si to zatím nepřipouštěj. Pokud máš příznaky nebo se ti aspoň rozbíhají věř, že to bude ok. Já při předchozím mimoděložním neměla vůbec žádné příznaky až do 8 týdne a to se mi pak rozletěl vejcovod.
Takže držím palečky, aby ti co nejdříve bylo špatně jako nám..
No mě není ok.. mám žaludek na vodě jsem hrozně nafouklá a unavená a bolí mě prsa.. a jsem ted dost vynervovaná.. ani na to už nechci myslet jsem naštvaná sama na sebe.. to mije líto, že to u tebe tak dopadlo a zárověn moc držím palce at to ted dobře dopadne!! já napíšu e středu a ty taky napiš pak jak jsi dopadla..
Eleonor…kdyby to bylo podezření na mimoděložní..nenechal by tě jen tak týden, tahal by tě na kontroly co dva dny..a hlavně na krev a UTZ…To není žádná sranda..
Vydrž holka hlavně nebud smutná ----ale chápu taky jsem byla na prášky…a uvidíš..že to nakonec dopadne..
Ron, mě přímo v nemocnici před 14 dny řekli, že se musí vyčkat. Měla jsem křeče a strach. Po 5 dnech jsem šla na kontrolu a pořád nic neviděl. Napsal mi magnesium a byl klid. Je jasný, že kdyby některá z nás měla hodně silný křeče, tak je to rovnou na pohotovost.
Příznaky mimoděložního jsou hodně krutý, takže doporučuju ihned letět, hlavně při bodavé bolesti v podbříšku při vstávání z pohovky. Já šla až po 14 hodinách a to už jsem na ulici začala šíleně krvácet. Teď to tak snad nebude a budeme krásný maminky.
Jinak to akné se mi taky objevilo na dekoltu a tváři - jsem z toho v šoku ![]()
Eleonor - tak to máš klasický příznaky jako my.. ![]()
i já jsem opupínkovaná Marti..nikomu nemůžu ukázat své záda…:-)
Jinak i já včera měla křeče v práci na noční jako blázen a to jsem seděla v křesle..musela jsem se předklonit, abych si ulevila..Ale nešpiním..to se mi malej asi roztahuje v děloze…neskutečný..Ale jsem na to nějak moc citlivka..Prsa už mám dvojnásobný..za chvíli budu muset vyměnit podprdy…No a co se týče riflí..tak mě taky tlačí přes bříško… a to se fakt necpu, jím normálně..teda pokud se počítá to , že ulítávám na zelenině v jakékoliv formě..
Jsem dneska v 7 tt a ještě se mi zdá brzy jít si kupovat kalhoty…chtěla bych ještě chvíli počkat..Našla jsem spoustu krásných šatů okolo 600 Kč …to bude na léto úplná paráda…teda ještě bych se chtěla podívat k nám do bazaru pro těhulky, tam jsou prý taky krásný věci a za poloviční ceny a kdykoliv je můžeš vrátit…tAk tam zamířím asi prvně…No je třeba šetřit penízky…
holky musím si jít na chvíli zdržímnout, čeká mě poslední noční..Dneska jsem to oznámila veliteli…říkám,…asi mě zabiješ..a on na mě potichu houknul..jsi těhotná ? a Já významně přivřela oči..že potřebuji upravit služby na 7 měsíců..:-) …tak jsme se prozatím domluvili, že víkendy volné, noční žádné, ale prozatím minechá dvanáctky..což je super…Jinak by jsme bojovali s mužem o auto… :¨-) Takže to bylo milé..a jsem spokojená..