Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
26.3.12 12:34

jojo byl… no maso mi ted nejedu vubec a jeste vajicka,to nemuzu ani videt a pritom sem bez masa a vajicek nemohla byt jedinej den:-D ale jinak mi chutna vse… U nas je to totiz sama holka,ja jsem ze 4 holek,vsude jen sestrenky,mamka taky jen z holek,moje segra ma taky holcicku:-D takze chlapecek by u nas byl zazrak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:34

urcite mohla,je mi 20:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:36

tak to bude kluk jak buk :¨)) mě je 25 :) ale už čekáme třetí a přijdu si jako totál exot :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:40

to je fajn :palec: ja si myslim,ze cim driv,tim lip:-) a pokud jsou na to finance a dostatek mista,tak bych mela klidne pet deti:-)) je fajn mit velkou rodinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
26.3.12 12:45

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla :oops: a koukám, že se to tady pěkně rozjelo :-) Dneska jsem byla na kontrole, vše ok, měla bych být 8 týden, prcek má 1,35cm :-) a srdíčko jsme viděli :srdce:
Paní doktorka mi řekla, ž :srdce: e vybírá 500 ne první poradně, je to na určení pohlaví, že bude dělat UZ pokaždé, protož :srdce: prý pojištovna platí jen 3, a z každé kontroly dostanu fotku… Setkala jste se s tím některá? Já u prvního těhu u starého doktora platila 3000!! a to se mi fatk nezdálo a šla jsem jinam.. ale všichni mi říkají, že neplatí nikdy nic… to mám fakt takovou smůlu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:46

já si to taky říkám, všude se píše, jak je nízká porodnost, ženský mají děti pozdě a češi by nebýt přistěhovalců vymřeli…a když někdo dělá něco proto, by to tak nebylo, koukají na něj blbě :)))
finance problém nejsou, místa také ne - jsme na statku :))) do práce mě nikdo nežene, an děti mám čas i nervy..tak proč ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:48

muchitos, já platím u své dr „dobrovolný“ příspěvek 500 kč na rok. ale jde to na vybavení atd. moje doktorka má tajké svůj utz a při každé poradně sem si odnášela obrázek, pokaždé jsem mohla na mimi juknout a na srdíčko :))) a třeba zato pořídili i ctg monitor, ketrý od 30 tt dělají..paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:50

Tak na statku by to bylo s jednim mimcem smutny,tam to chce kupu pobihajicich mrnat :palec: :-) MUCHITOS ja jsem tedy u sveho doktora neplatila vubec nic..jen platim 50kc za fotku,kdyz ji chci a ted si budu hradit ten screening,ale ten si hradi kazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:54

přesně tak :))) je si asi budu muset pořídit mikrobus :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
26.3.12 13:13

muchitos krásná fotečka gratuluji :kytka:
já u své dr. v minulém těhu neplatila nic, ani za fotku :think:
ad těhu s chlapečekem - já měla v těhu silné nevolnosti bez zvracení, hezkou pleť a HLAVNĚ mi vůbec nepadaly vlasy :mrgreen: a bříško takový no kulatý
:mrgreen:
takže když je sex co nejblíž ovu bývá většinou chlapeček ? To jsou ty rychlejší spermie a holky jsou pomalejší ? :mrgreen:
mi jsem sexovali den před ovu, žeby teda byl zase chlapeček :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 13:17

klučičí spermie jsou v pohybu rychlejší,a le o to méně životné, hlky jsou pomalé,a el životné.takže při sexu, kdy už je vajíčko na cestě nebo už je na místě mají o něco více šancí kluci, když je to třeba dva tři dny před ovu. mají více šancí děvčátka :))) lae je to ovlivněno dalšímax faktorama, takhle jednoduchý to není :)) ph v pochvě, četnost styku, obsah těch ketrých mršek ve spermatu..a vajíčko si taky vybírá :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.3.12 13:44

To jsou věci… :-)
Mě je jedno co to bude, hlavně ať je to zdravé. Bude to naše první, takže asi si budu přát až u druhého, aby to bylo „to druhé“ :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
26.3.12 13:45

Já neplatím u doktora kromě 30Kč regulačního poplatku nic. Za fotku teda nevím, tak daleko jsme se při minulém těhotenství nedostali..

• Citovat
  • Upravit
3907
26.3.12 13:57

Ahoj děvčata, taky jsem tu už dlouho nebyla, ale čtu vás pravidelně.. já zůstala po špinění na neschopence bez vycházek, už jsem tak doma týden a lezu už málem po stropu.. to se nedá vydržet takové vězení :( Na kontrolu jdu až za týden, tak jsem zvědavá, jestli ten hematom aspon nějak mizí, jinak se zblázním.. ale je fakt, že špiním pořád dost, nelepší se to.. myslíte že můžu s hematomem i normálně donosit, nebo se bude muset vstřebat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.3.12 13:59

Já platím myslím 500 na rok, ale pak už nic, ani regulační poplatek ani ty vyšetřovací zrcátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí