Poradna duly
Jana Čurdová
jojo byl… no maso mi ted nejedu vubec a jeste vajicka,to nemuzu ani videt a pritom sem bez masa a vajicek nemohla byt jedinej den:-D ale jinak mi chutna vse… U nas je to totiz sama holka,ja jsem ze 4 holek,vsude jen sestrenky,mamka taky jen z holek,moje segra ma taky holcicku:-D takze chlapecek by u nas byl zazrak:-)
tak to bude kluk jak buk :¨)) mě je 25
ale už čekáme třetí a přijdu si jako totál exot ![]()
to je fajn
ja si myslim,ze cim driv,tim lip:-) a pokud jsou na to finance a dostatek mista,tak bych mela klidne pet deti:-)) je fajn mit velkou rodinu ![]()
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla
a koukám, že se to tady pěkně rozjelo
Dneska jsem byla na kontrole, vše ok, měla bych být 8 týden, prcek má 1,35cm
a srdíčko jsme viděli ![]()
Paní doktorka mi řekla, ž
e vybírá 500 ne první poradně, je to na určení pohlaví, že bude dělat UZ pokaždé, protož
prý pojištovna platí jen 3, a z každé kontroly dostanu fotku… Setkala jste se s tím některá? Já u prvního těhu u starého doktora platila 3000!! a to se mi fatk nezdálo a šla jsem jinam.. ale všichni mi říkají, že neplatí nikdy nic… to mám fakt takovou smůlu??
já si to taky říkám, všude se píše, jak je nízká porodnost, ženský mají děti pozdě a češi by nebýt přistěhovalců vymřeli…a když někdo dělá něco proto, by to tak nebylo, koukají na něj blbě ![]()
finance problém nejsou, místa také ne - jsme na statku
do práce mě nikdo nežene, an děti mám čas i nervy..tak proč ne ![]()
muchitos, já platím u své dr „dobrovolný“ příspěvek 500 kč na rok. ale jde to na vybavení atd. moje doktorka má tajké svůj utz a při každé poradně sem si odnášela obrázek, pokaždé jsem mohla na mimi juknout a na srdíčko
a třeba zato pořídili i ctg monitor, ketrý od 30 tt dělají..paráda ![]()
Tak na statku by to bylo s jednim mimcem smutny,tam to chce kupu pobihajicich mrnat
MUCHITOS ja jsem tedy u sveho doktora neplatila vubec nic..jen platim 50kc za fotku,kdyz ji chci a ted si budu hradit ten screening,ale ten si hradi kazdy…
muchitos krásná fotečka gratuluji ![]()
já u své dr. v minulém těhu neplatila nic, ani za fotku ![]()
ad těhu s chlapečekem - já měla v těhu silné nevolnosti bez zvracení, hezkou pleť a HLAVNĚ mi vůbec nepadaly vlasy
a bříško takový no kulatý
![]()
takže když je sex co nejblíž ovu bývá většinou chlapeček ? To jsou ty rychlejší spermie a holky jsou pomalejší ? ![]()
mi jsem sexovali den před ovu, žeby teda byl zase chlapeček
![]()
klučičí spermie jsou v pohybu rychlejší,a le o to méně životné, hlky jsou pomalé,a el životné.takže při sexu, kdy už je vajíčko na cestě nebo už je na místě mají o něco více šancí kluci, když je to třeba dva tři dny před ovu. mají více šancí děvčátka
lae je to ovlivněno dalšímax faktorama, takhle jednoduchý to není
ph v pochvě, četnost styku, obsah těch ketrých mršek ve spermatu..a vajíčko si taky vybírá ![]()
To jsou věci… ![]()
Mě je jedno co to bude, hlavně ať je to zdravé. Bude to naše první, takže asi si budu přát až u druhého, aby to bylo „to druhé“ ![]()
Já neplatím u doktora kromě 30Kč regulačního poplatku nic. Za fotku teda nevím, tak daleko jsme se při minulém těhotenství nedostali..
Ahoj děvčata, taky jsem tu už dlouho nebyla, ale čtu vás pravidelně.. já zůstala po špinění na neschopence bez vycházek, už jsem tak doma týden a lezu už málem po stropu.. to se nedá vydržet takové vězení
Na kontrolu jdu až za týden, tak jsem zvědavá, jestli ten hematom aspon nějak mizí, jinak se zblázním.. ale je fakt, že špiním pořád dost, nelepší se to.. myslíte že můžu s hematomem i normálně donosit, nebo se bude muset vstřebat?
Já platím myslím 500 na rok, ale pak už nic, ani regulační poplatek ani ty vyšetřovací zrcátka.