Poradna duly
Jana Čurdová
RaNe díky.. právě z toho špinění jsem byla z prvu dost nervozní, ale 3 dny dobré a pak u dr taky.. a teď jsem si na to tak nějak „zvykla“.. a chodím občas na malé procházky kolem domu a doma určitě nevydržím celý den ležet, jinak bych doma fakt zbláznila.. ale zase na druhou stranu ted nevím, jestli bych se neměla víc hlídat.. snad mě uklidní za týden další kontrola.. A jsem podle mých propočtů v 7+2 asi tak..
tak gyncentrum šílený, volala sem tam, jela sem tam… řekli mi ať přijedu,zaregisrtuju se a že mně někdo vezme, že tam pořád někdo je…dojela sem tam a bylo mi řečeno, že mě objednají a to nejřív za tři týdny:( tak sem se na to vykašlala a hledala sem dál…ale většina doktorů už nebere…:(
hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..
to je mi moc líto ale v gyncentu toho ted mají hodně rušili jednu pobočku tuším na chodově a vše si přesunuly do hlobětína poradila bych ti ale dr mám až v Jirnech jsem s ním maximálně spokojená ale to je pro tebe asi daleko
říkal, že mi ji vezme když tak ve středu, ale řikala jsem mu že ovu byla 19.den a ms poslední 20.2 a říkal že ted by tam aspon trošku něco vidět mělo a že to vypadá na to mimoděložní.. no možná to bude třeba to co minule.. to byla jen tečka v této době a pak rostlo prázdné vejce pomalu
jo aha no já radši bych šla déle než dříve ovu jsem měla 23.2 to vím uplně přesně a na utz jdu v pátek což si myslím že už bude vidět ale na krev si můžeš dojít i jako samoplátce
stojí to asi 200
@Terrrka píše:
@SarkaC díky,koukala jsem teď na gynfem tak zkusím zítra to
Terez, jestli nevadí roční poplatek, tak bere prim. Kaprál na Praze 6 na Hradčanské, je celkem dobrý a má dobré ordinační hodiny, a objednávání celkem v pohodě.
@Eleanora1988 píše:
hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..
Tak držím také palce, ať to dopadne dobře… musí to vyjít!
Mysli, ze se obvykle vstreba.. hematom byva v tehotenstvi casty, nedelej si z toho hlavu.. V kterem jsi tydnu?