Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
RaNe
26.3.12 14:09
@I_nea píše:
Ahoj děvčata, taky jsem tu už dlouho nebyla, ale čtu vás pravidelně.. já zůstala po špinění na neschopence bez vycházek, už jsem tak doma týden a lezu už málem po stropu.. to se nedá vydržet takové vězení :( Na kontrolu jdu až za týden, tak jsem zvědavá, jestli ten hematom aspon nějak mizí, jinak se zblázním.. ale je fakt, že špiním pořád dost, nelepší se to.. myslíte že můžu s hematomem i normálně donosit, nebo se bude muset vstřebat?

Mysli, ze se obvykle vstreba.. hematom byva v tehotenstvi casty, nedelej si z toho hlavu.. V kterem jsi tydnu?

• Citovat
  • Upravit
3907
26.3.12 16:55

RaNe díky.. právě z toho špinění jsem byla z prvu dost nervozní, ale 3 dny dobré a pak u dr taky.. a teď jsem si na to tak nějak „zvykla“.. a chodím občas na malé procházky kolem domu a doma určitě nevydržím celý den ležet, jinak bych doma fakt zbláznila.. ale zase na druhou stranu ted nevím, jestli bych se neměla víc hlídat.. snad mě uklidní za týden další kontrola.. A jsem podle mých propočtů v 7+2 asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.3.12 18:25

@aničkakytička Díky, kouknu na to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.3.12 18:28

tak gyncentrum šílený, volala sem tam, jela sem tam… řekli mi ať přijedu,zaregisrtuju se a že mně někdo vezme, že tam pořád někdo je…dojela sem tam a bylo mi řečeno, že mě objednají a to nejřív za tři týdny:( tak sem se na to vykašlala a hledala sem dál…ale většina doktorů už nebere…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
26.3.12 18:29

hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.3.12 18:31

@Terrrka

to je mi moc líto ale v gyncentu toho ted mají hodně rušili jednu pobočku tuším na chodově a vše si přesunuly do hlobětína poradila bych ti ale dr mám až v Jirnech jsem s ním maximálně spokojená ale to je pro tebe asi daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.3.12 18:32

@Eleanora1988

no protože jsi tam šla moc brzy a nabral ti alespon krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
26.3.12 18:35

říkal, že mi ji vezme když tak ve středu, ale řikala jsem mu že ovu byla 19.den a ms poslední 20.2 a říkal že ted by tam aspon trošku něco vidět mělo a že to vypadá na to mimoděložní.. no možná to bude třeba to co minule.. to byla jen tečka v této době a pak rostlo prázdné vejce pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.3.12 18:37

@Eleanora1988

jo aha no já radši bych šla déle než dříve ovu jsem měla 23.2 to vím uplně přesně a na utz jdu v pátek což si myslím že už bude vidět ale na krev si můžeš dojít i jako samoplátce ;)stojí to asi 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.3.12 18:40

@SarkaC díky,koukala jsem teď na gynfem tak zkusím zítra to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
26.3.12 18:46

No ještě uvidíme.. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.3.12 18:46

@Terrrka přeji ti mnoho štěstí a dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
26.3.12 18:47
@Terrrka píše:
@SarkaC díky,koukala jsem teď na gynfem tak zkusím zítra to :))

Terez, jestli nevadí roční poplatek, tak bere prim. Kaprál na Praze 6 na Hradčanské, je celkem dobrý a má dobré ordinační hodiny, a objednávání celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
26.3.12 18:49

@SarkaC Jasně ve středu napíšu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
26.3.12 18:50
@Eleanora1988 píše:
hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..

Tak držím také palce, ať to dopadne dobře… musí to vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí