Poradna duly
Jana Čurdová
my sme planovali malu dlho, 2 roky, kym sa zadarilo. no a chceli sme hned druhe, ale nejako som nemyslela, ze na to bude stacit pol rok
. medzi malymi budem mat rozdiel rok a pol. nejako sa s tym este uplne neviem stotoznit. na prcka sa tesim, ale zaroven som rozpacita, ci to zvladneme.
@eust Neboj. Kamarádky otěhotněla, když první malé bylo 7 měsíců a dá se to zvládnout. Teď má holčičku a chlapečka a děti si vyhrají spolu. ![]()
@Marta87 píše:
@eust Neboj. Kamarádky otěhotněla, když první malé bylo 7 měsíců a dá se to zvládnout. Teď má holčičku a chlapečka a děti si vyhrají spolu.
jasne ze sa to da zvladnut, ale co vsetko sa mi mota hlavou… proste rozpaky
.
inak si spominam prve tehu, bolo take necakane, ze som tycden nemohla rozdychat, som bola neskutocne stastna. mali sme za sebou niekolko neuspesnych pokusov IUI, tiez IVF. no a cakali sme na druhe IVF na leky a uz sme sa nedockali
, prdolka sa objavila
. tyzden som chodila ako matoha, proste uplne v inom svete
.
@Eleanora1988 píše:
hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..
Drzim palce at se na pristi kontrole ukaze mrnous tam kde ma byt ![]()
MARTA,zajímavý to bude po všech stánkách,ale říkám si pořád, že mnohem větší šok je první mimi
třetí už se zrtatí v davu ![]()
@aničkakytička píše:
MARTA,zajímavý to bude po všech stánkách,ale říkám si pořád, že mnohem větší šok je první mimitřetí už se zrtatí v davu
vazne prve je najvecsi sok?
@Elennn píše:
Ahoj holky, můžu se přidat??TP nám vychází na 7. 11......
ja som sa tiez dnes pridala
![]()
@eust píše:
ja som sa tiez dnes pridala![]()
![]()
Já chtěla listopad 2012 založit už 17.2 února kdy jsem zjistila,že jsem těhotná,ale pak jsem si to raději rozmyslela abych něco nezakřikla ![]()
A dneska jsem vás tady konečně objevila a kdy máš termín???
@Elennn píše:
Já chtěla listopad 2012 založit už 17.2 února kdy jsem zjistila,že jsem těhotná,ale pak jsem si to raději rozmyslela abych něco nezakřikla
A dneska jsem vás tady konečně objevila a kdy máš termín???
pravdepodobne 21.11., ale to este dr. upravi presnejsie.
Holky všechny Vás vítám
a přeji krásné těhulkování.
Jestli je první největší šok, tak druhý bude pohoda. ![]()
Chodily jste některá na předporodní kurzy? Já ano a bylo to skvělý! Letos budu chodit znova, už je kůli posezení s těhulkama. Co vy?
já mám termín, dle e kalkulačky 20. 11.
první mimi je prostě celková životní změna. je to šok,a le příjemný, nejsnou člověk není jen sám za sebe, nic sem nestíhala, všude bordel..pak se narodil synek a zjistila sem, co všechno se při dětech dá stihnout..nejdnou když mi třeba zůstal na chvilku doma jen malej, tak si říkám, cože jsme jako netsíhala, vždy´t je to pohoda
noa doufám, že to třetí už splyne s davem ![]()
Ted jsem teprve docetla co jste vsechno stihly napovidat ![]()
U nas to od vikendu vedi moji rodice, segra a manzelova mamka. Vsichni upozorneni na to, ze to taky nemusi dopadnout, ze kontrola teprve bude, a at to tentokrat nikde nevykladaji, az po kontrole, respektive idealne az po screeningu.
Ja si skoro kazdy den ctu jak je mimino velike, co uz ma vsechno vyvinute a tak, a stejne si moc neuvedomuju, ze to mam v brise.. asi az mi poradne zacne rust brisko, ted mi jenom trochu vytlacilo spek
Taky uz bych si nejradsi poridila tehotenske kalhoty a sukni, ale prijde mi to trapne brzo
![]()
Jo a dneska rano jsem poprve
fuj
RaNe, já poctiově blinkám už celkem často. a kalhoty mě taky tlačí a přijde mi blbý si ve druhém měsíci běžet pro těhu kalhoty
zase si říkám, že kvůli tomu,že mě je to blbý si nebudu mačkat miminko ![]()