Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8345
27.3.12 09:01

my sme planovali malu dlho, 2 roky, kym sa zadarilo. no a chceli sme hned druhe, ale nejako som nemyslela, ze na to bude stacit pol rok ;-). medzi malymi budem mat rozdiel rok a pol. nejako sa s tym este uplne neviem stotoznit. na prcka sa tesim, ale zaroven som rozpacita, ci to zvladneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 09:06

@eust Neboj. Kamarádky otěhotněla, když první malé bylo 7 měsíců a dá se to zvládnout. Teď má holčičku a chlapečka a děti si vyhrají spolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 09:06
@Marta87 píše:
@eust Neboj. Kamarádky otěhotněla, když první malé bylo 7 měsíců a dá se to zvládnout. Teď má holčičku a chlapečka a děti si vyhrají spolu. :)

jasne ze sa to da zvladnut, ale co vsetko sa mi mota hlavou… proste rozpaky ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 09:08

inak si spominam prve tehu, bolo take necakane, ze som tycden nemohla rozdychat, som bola neskutocne stastna. mali sme za sebou niekolko neuspesnych pokusov IUI, tiez IVF. no a cakali sme na druhe IVF na leky a uz sme sa nedockali ;-), prdolka sa objavila ;-). tyzden som chodila ako matoha, proste uplne v inom svete ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
27.3.12 09:11
@Eleanora1988 píše:
hojky.. tak jsem se právě vrátila z kontroly a vypadá to na mimoděložní.. ve středu jdu zas..

Drzim palce at se na pristi kontrole ukaze mrnous tam kde ma byt :hug:

• Citovat
  • Upravit
14110
27.3.12 09:15

MARTA,zajímavý to bude po všech stánkách,ale říkám si pořád, že mnohem větší šok je první mimi :))) třetí už se zrtatí v davu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.3.12 09:16

Ahoj holky, můžu se přidat?? ;) TP nám vychází na 7. 11......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 09:17
@aničkakytička píše:
MARTA,zajímavý to bude po všech stánkách,ale říkám si pořád, že mnohem větší šok je první mimi :))) třetí už se zrtatí v davu :)

vazne prve je najvecsi sok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 09:17
@Elennn píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?? ;) TP nám vychází na 7. 11......

ja som sa tiez dnes pridala ;-) ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.3.12 09:21
@eust píše:
ja som sa tiez dnes pridala ;-) ;-) ;-)

Já chtěla listopad 2012 založit už 17.2 února kdy jsem zjistila,že jsem těhotná,ale pak jsem si to raději rozmyslela abych něco nezakřikla :mrgreen:
A dneska jsem vás tady konečně objevila a kdy máš termín???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
27.3.12 09:22
@Elennn píše:
Já chtěla listopad 2012 založit už 17.2 února kdy jsem zjistila,že jsem těhotná,ale pak jsem si to raději rozmyslela abych něco nezakřikla :mrgreen:
A dneska jsem vás tady konečně objevila a kdy máš termín???

pravdepodobne 21.11., ale to este dr. upravi presnejsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.3.12 09:23

Holky všechny Vás vítám :kytka: a přeji krásné těhulkování.
Jestli je první největší šok, tak druhý bude pohoda. :mrgreen:
Chodily jste některá na předporodní kurzy? Já ano a bylo to skvělý! Letos budu chodit znova, už je kůli posezení s těhulkama. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.3.12 09:26

já mám termín, dle e kalkulačky 20. 11. :) první mimi je prostě celková životní změna. je to šok,a le příjemný, nejsnou člověk není jen sám za sebe, nic sem nestíhala, všude bordel..pak se narodil synek a zjistila sem, co všechno se při dětech dá stihnout..nejdnou když mi třeba zůstal na chvilku doma jen malej, tak si říkám, cože jsme jako netsíhala, vždy´t je to pohoda :D noa doufám, že to třetí už splyne s davem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
27.3.12 09:37

Ted jsem teprve docetla co jste vsechno stihly napovidat :lol:
U nas to od vikendu vedi moji rodice, segra a manzelova mamka. Vsichni upozorneni na to, ze to taky nemusi dopadnout, ze kontrola teprve bude, a at to tentokrat nikde nevykladaji, az po kontrole, respektive idealne az po screeningu.

Ja si skoro kazdy den ctu jak je mimino velike, co uz ma vsechno vyvinute a tak, a stejne si moc neuvedomuju, ze to mam v brise.. asi az mi poradne zacne rust brisko, ted mi jenom trochu vytlacilo spek :lol: Taky uz bych si nejradsi poridila tehotenske kalhoty a sukni, ale prijde mi to trapne brzo :zed: :mrgreen:

Jo a dneska rano jsem poprve :poblion: fuj

• Citovat
  • Upravit
14110
27.3.12 09:39

RaNe, já poctiově blinkám už celkem často. a kalhoty mě taky tlačí a přijde mi blbý si ve druhém měsíci běžet pro těhu kalhoty :))) zase si říkám, že kvůli tomu,že mě je to blbý si nebudu mačkat miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí