Poradna duly
Jana Čurdová
děkuju
ste zlatý ![]()
moje máti razí názor, že pokud má dítě k něčemu vypadat, dvě sou maximum a i tak se matka strašně nadře…a proto se k nám celej žovot chová tak jak chová..chjo.ale hlavně, že jsme všichni zdraví a máme své úžasné děti ![]()
už te´d je ro mě odměnu, když mi máma řekne, že je krásný, jak ty děti jsou mazlivý, dávají mi pusu…čím to asi bude, že? ![]()
@aničkakytička Uf, co na to rict.. hlavne ze ti deti a muz delaji radost ![]()
@eust píše:
je tu este niekto kto nema tehu potvrdene od dr?
já, jdu až za týden ![]()
citam spetne, ze este tu nas par je. dufam, ze to bude dobre. ja sa tesim k dr. hlavne preto, aby mi manzel dovolit to povedat, ze cakame mimco. inak by som to uz davno povedal ![]()
Ja se k doktorovi tesim, ale zaroven mam hrozny strach.. musim prezit jeste skoro 14 dnu ![]()
já jdu ve středu a taky se to ve mě pere. bojím se, aby bylo vše v pořádku a asi Vám to přijde směšné, bojím se, aby tam nebyl dvě, to bych se pos…
![]()
@aničkakytička To mi vubec neprijde smesne, me s tim muz porad strasi, ze maji nekde v rodine dvojcata, a ze by je chtel, ja bych se picla
![]()
ono asi se to zvládnout dá,a le podle mě si to miminko člověk potom neužije.. a navíc, ještě kdyby se mi narodila jako první,a le jako 3. a 4.. uuuffff:))) samozřejmě, je hlavní, aby mimi bylo zdravé,a le kdybych si mohla vybrat, prosila bych si jen jedno ![]()
tak já se teda těším,že budu mít dvě
určitě si je nebudu tak moc rozmazlit jako prvního,ale už se na ně těším a nedovedu si už představit ,že by bylo jenom jedno
![]()
Ahojky, můžu se přidat? podle výpočtu 41tt mi vychází datum na 10.listopad
dneska jsem 8+5
@RaNe - Já mám kontrolu 2.4. v pondělí vychází to na 7+5, tak už se nemůžu dočkat.
A dvojčátka bych brala hned, bohužel nemůžu, protože bych je nebyla schopna donosit. Ale musí to být úžo.. ![]()