Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
28.3.12 13:48

@Radka84 - to já mám taky hlad, hlavně mlsnou, ale pak je mi blbě.. :mrgreen: Před chvílí jsem slupla flambovaný banán s jogurtem :dance: A Ráďo neboj, mých 31kg přibraných v prvním těhu jen tak někdo nepřekoná. Teď to zvládnu do těch 10kg a budu šťastná. Manžel prohlásil, že hrocha v posteli nechce.. :mrgreen: A jak to máte s chlapama u porodu. Můj se to vyloženě těší. Tedy pokud půjde mimi přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
28.3.12 13:56

ty jo holky, jak to tady ctu tak ja sem teda nejaka divna :)) ze bych se nejak prejidala nebo mela primo nejaky chute to ne (8tt), zadny zmeny nepocituji, jen sem hrozne unavena, jen bych porad spala..ale ja sem zatim pribrala asi 3dkg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
28.3.12 14:01

@Luciii25 - vůbec nejsi divná, já to tak měla u prvního jako ty. A teď tohle.. :mrgreen: nechceš si to vyměnit.. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
28.3.12 14:02

no spis mi prijde jak kdyz se u me nic nedeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
28.3.12 14:02

Ja ze zacatku dole 3 kila a ted uz jsem se vratila zpet na svoji vahu,takze zacinam na tom,na co jsem zvykla 65kg..doufam,ze vic jak 75kg nebude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
28.3.12 14:05

jen papkej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
28.3.12 14:14
@Marta87 píše:
@Radka84 - to já mám taky hlad, hlavně mlsnou, ale pak je mi blbě.. :mrgreen: Před chvílí jsem slupla flambovaný banán s jogurtem :dance: A Ráďo neboj, mých 31kg přibraných v prvním těhu jen tak někdo nepřekoná. Teď to zvládnu do těch 10kg a budu šťastná. Manžel prohlásil, že hrocha v posteli nechce.. :mrgreen: A jak to máte s chlapama u porodu. Můj se to vyloženě těší. Tedy pokud půjde mimi přirozeně.

No, kdybych pribrala 30kg ke sve vaze, tak uz me snad neunese ani kancelarska zidle :lol: Musim se krotit :zed:
O porodu radsi zatim vubec nepremyslim.. nebo aspon ne nahlas pred muzem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
28.3.12 15:06

Tak u mě veškeré nevolnosti ustali, jsem jen unavená.. a podrážděná. Manžel jde k porodu určitě, u prvního přemýšlel, ale ted má jasno :-) dokonce se těší :-) Já si včera zrovna vzpoměla na své svatební šaty… v září jsem se vdávala a měla jsem 54 kg… najednou z 54 bylo 64 ani nevím jak :-( ale od te doby co jsem těhotná, tak se to nějak ustálilo… přeci jen mám asi pořád místo těhotenských chutí těhotenské nechutě :-D tak doufám, že se na těch 54 zase dostanu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.3.12 15:20

haha, to já doufám že přiberu, posledně jsem v poradně měla 49 a něco váhu tak doufám že přiberu, asi proto to těhotenství na mě už jde vidět :-P ve fotoalbu se klidně podivte ale já nevím jak to dělám, sladkostí jsem i před těhu jedla hafo, dokonce i tlačenku, jitrnici a takové věci ale prostě jsem si tu váhu do 50kg pořád držela, nechápu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
28.3.12 15:24

Dobre spalovani a takovou postavicku jen zavidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.3.12 15:29

no ale já jsem moc hubená, kdybych si držela těch 55 třeba tak by to bylo lepší ale takto hubená, ruce jako kosti, no nelíbí se mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
28.3.12 16:02

Ahoj holky jsem po kontrole a tak mi neřekl nic nového.. prý děloha, nebo sliznice roste, jako že jsem těhotná, že moje tělo nějak reaguje, ale že je možný že jsem ještě tak krátko těhu, že to tam ještě nejde vidět, ale že se spíš budeme přiklánět k tomu, že je to mimoděložní… v pondělí jdu na hcg pak zas utz a když nic tak laparka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
28.3.12 16:08

@Eleanora1988 To mě moc mrzí :( Co dělá HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
28.3.12 16:23

@Radka84
v pondělí mi ho bude brát po prvé:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
28.3.12 16:26

ahoj ženy, tak dne jsem byla na kontrole…tak máme první fotku..fazolku…
Mudr. říkala, že se během pár dní vyvine srdíčko, takže kotrola další týden středa a v případě, že se potvrdí srdeční akce tak mi vystaví těhu průkazku .-) To je jako druhá občanka :-) …na fotečce jde vidět flíček..a na něj me přilepené něco..To něco bude náš malý :-) …Hezké…jo a za foto jsem zaplatila 70 Kč.
Moje dr. provádí 3D I 4D ultrazvuk :-)..Co vy holčiny..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí