Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9318
29.3.12 12:01

já ci dorjana
pro kluka
http://dorjan.cz/…ge-BLUE.html
a když holka
 http://dorjan.cz/…ge-PINK.html

a nebo univerzál http://dorjan.cz/…012-1-3.html

Ale ještě se uvidí, X-landr je dost drahej na mě už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 12:07

Holky jeden hezčí než druhej.. :dance: Jen ty ceny.. :( Taky by mohli být nějaké výprodeje třeba 30%sleva atd.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
29.3.12 12:19

marto to by teda mohli a nebo by nám je mohli dát za statečnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
29.3.12 13:04

Ja jsem dneska koukala, jak vychazeji kocarky v Nemecku. Dobre tam vychazi znacka ABC Design, u jednoho typu co jsem koukala v Nemecku v kamennem obchode 7500 Kč, u nás 9800 Kč v e-shopech. Jinak vubec nevim co by mel kocarek mit, jestli je lepsi trikolka nebo ctyrkolka.. ceka me studium :lol: Ale az po screeningu, zatim jen tak nakukuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.3.12 13:37

Ahoj tak kdybych se nedívalal na cenu, tak bych brala jednoznačně maxi cosi mura 3… ale jelikož je to nad mé možnosti, tak asi budu řešit jen nějakým hlubokým… roan marita neb tak něco a určitě z druhé ruky… jinak sporťák mám uplně skvělý, takže mi stačí hluboký a v létě už pujde do sporťáku… A x-lander bych už asi nechtěla.. není odpružený, ja fakt hrozně tvrdý a navíc se mi po 3 měsících začala třepat přední kolečka… a na reklamaci mi to neuznali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.3.12 13:45

@Muchitos to je dobrý vědět, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
29.3.12 14:46

Ahojky holky, tak jsem tady dlouho nebyla. Vcera jsem byla na ko v 6+4tt a byl videt jen zloutkovy vacek, gestacni mel 14 mm, takze to nevypada nic moc.
Eleanorko1988, v srpnu jsme resili ve stejnou dobu hodne podobny problem. Vzpominas si na me a myslim, ze v tu dobu jsme obe byli nejak nastejno na revizi. Doufam, ze alespon tobe to dobre dopadne. Ja jdu zitra jeste na ko na lepsi ut a asi se rozhodne.
Jinak me osobne se strasne libi Stokke, ale kocarek hned tak asi potrebovat nebudu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
29.3.12 16:13

tak ja mam zalusk na Baby Jogger City Select, hlavne preto ze bude medzi prckami 18m. kupili by sme ho teraz a vyuzivali ako sprtak, ten co mam puceny musime vratit. inak som jazdila s malou 2 mesiace v hlbokej inglesine vittoria - krasny kocar, ale mala po 2 mesiacoch do hlbokej korby nechcela ani nahodou. potom sme presli na vozik za kolo -
CHARIOT CTS CX1 s novorodeneckou vlozkou. s tym sa jazdilo super. perfektne jazdne vlastnosti, dalo sa s nim vyjst aj po schodach (sla som do 4 a v pohode). ale holt, ked sme dali novorodenecku vlozku prec, tak tam uz je len sedaci priestor a nedaju sa polohovat zada. takze je to fajn na kolo, ale uz ne ako kocar pre vecsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 16:31

ahoj holky. mno na kočárky koukám stále, ale vůbec se v tom nevyznám, jediné co mi bylo doporučeno vzhledem k porodu v zimě bylo spíš sportovní verze… jinak sestra má dorjan a je s ním spokojená a i já jsem ho vozila a řekla bych že v pohodě a X- lendr jsem teď viděla v ústí v pompu a měli na něj slevu a vyšel cca na 9000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
29.3.12 17:10
@smiley1 píše:
Ahojky holky, tak jsem tady dlouho nebyla. Vcera jsem byla na ko v 6+4tt a byl videt jen zloutkovy vacek, gestacni mel 14 mm, takze to nevypada nic moc.
Eleanorko1988, v srpnu jsme resili ve stejnou dobu hodne podobny problem. Vzpominas si na me a myslim, ze v tu dobu jsme obe byli nejak nastejno na revizi. Doufam, ze alespon tobe to dobre dopadne. Ja jdu zitra jeste na ko na lepsi ut a asi se rozhodne.
Jinak me osobne se strasne libi Stokke, ale kocarek hned tak asi potrebovat nebudu… :,(

jj.. a ted to vypadá taky stejně.. až na to že já tam nemám ani ten žloutkový..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.3.12 17:13

Ahoj holky,
já jsem kočárkomaniačka, sama jsem jich jich měla 14 :mrgreen: :pankac: Tudíž, kdyby Vás zajímaly zkušenosti napříč českým trhem, jako je mutsy, jané, x lander, abc design, roan, danny sport, peg perego.. :)))
jinak, sem šíleně nemocná. už třetí týden se naše rodina pere s nějakou virozou a padla i na mě. bolí mě celej člověk, každý sval a o dutinách nemluvě, když smrkám mám pocit, že mi někdo rve bubínky..chjo. bojím se, aby to nějak nepoškodilo mimi,když se teď všechno vyvýjí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 17:18

tak ať jste všichni co nejdříve vyléčíte :kytka: :kytka: a určo když budeš mít chvilku tak piš recenze a zkušenosti myslím že nejen já budu vděčná ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
29.3.12 17:46
Tak nám řekni kterej je nej a tak :lol:
@aničkakytička píše:
Ahoj holky,
já jsem kočárkomaniačka, sama jsem jich jich měla 14 :mrgreen: :pankac: Tudíž, kdyby Vás zajímaly zkušenosti napříč českým trhem, jako je mutsy, jané, x lander, abc design, roan, danny sport, peg perego.. :)))
jinak, sem šíleně nemocná. už třetí týden se naše rodina pere s nějakou virozou a padla i na mě. bolí mě celej člověk, každý sval a o dutinách nemluvě, když smrkám mám pocit, že mi někdo rve bubínky..chjo. bojím se, aby to nějak nepoškodilo mimi,když se teď všechno vyvýjí… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.12 17:53

našla jsem stránku kde mají celkem dobrý slevy na některý kočárky, mrkněte… :-) http://www.kocarky.cz/…-kocarky.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
29.3.12 18:23

Holky a ještě mě zaujala taková měkoučká zavinovačka do auto sedačky. Stojí kolem 400kč a je přesně ušitá na pásy. Takže mimi je v bezpečí a teploučku.
Tady odkaz pro představu http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi, ale dá se sehnat levněji :)
A tady jiná s kapuckou, ale ta je spíš letní.. ;)http://www.bambinek.cz/zavinovacky-c4/zavinovacka-do-autosedacky-s-kapuci-letni-emitex-i4/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí